نه متاسفانه!!!!نقل قول:
نه متاسفانه!!!!نقل قول:
سلام
دوستان من رام 2.3.6 دارم و ازش راضیم
باتریمم تقریبا 2.5 روز خوب نگه میداره چه بسا بیشتر : دی
میگم نظرتون چیه که به رام 4 آپدیت کنم ؟!
کلا از محیط 4 خوشم میاد
اما وضعیتش چطوره ؟
یعنی سرعت یا گیر کردن گوشی یا باتری !؟
کلا الآن رام 4 که برای گالاکسی هست قضیش چیه ؟
ممنون ;)
الان رام های اندروید 4 هم پایدار هستند و هم روون ، من الان 1 ماه هست فقط از این نسخه استفاده میکنمنقل قول:
فقط یک ضعف داره اون هم باتری هست ، مخصوصا در وب گردی باتری زیاد مصرف میکنه
باتری حدود 1 روز جواب میده
نسخه های زیادی هست من teamhacksungs رو پیشنهاد میکنم
ببین از نظر باتری اگه 4 رو فلش کنی مصرفت بالاتر میره نسبت به رام اصلی...نقل قول:
رام های 4 که الان اومده از نظر روون بودن مشکلی ندارن...خیلی خوبه من خودم مال گروه teamhacksung رو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت.
ولی چون میوای زیباتر هست باز برگشتم ....وگرنه رام 4 که داشتم مشکلی نداشت...فارسی رو هم ساپورت می کنه بدون مشکل.
ممنون از دوستان گلم
خوب من با باتری خیلی مشکل خواهم داشت اگه یه روزه تموم شه !
پس ترجیح میدم فعلا روی 2.3.6 بمونم
چون باتریش خیلی بهتره
ممنون ;)
من گوشیم رو تو علاالدین با باکس فلشش کردن درست نشد گفتن مشکل سی پی یو داره. ببرش نمایندگی بردم نمایندگی گفتن بوردش باید عوض بشه 80% قیمت گوشیت هزینه اش گارانتی هم نداره یعنی اصلا گارانتی بین المللی هم نداره.
کسی میدونه چطور میشه فهمید که تو علاالدین گوشیم رو باز کردن یا نه؟؟؟ یعنی امکانش هست بوردش رو عوض کرده باشن؟!
شما یا سعی کن پیامت بیشتر از 3تا نشهنقل قول:
یا باید گوشی رو روت کنی با روت اکسپلور بری داخلش(توصیح کاملشو یادم نیست بگردی پیدا می کنی)
یه فایل داره تو اون فایله یه سری تغییرات ایجاد کنی
البته قبلش بکاپ فراموشت نشه چون تو 90درصد مواقع لازمت میشه!
ببخشید اگه خیلی !دقیق نبود !
رام 2.3.6 هم از نظر باطری واقعا عالیه
کلا گوشیو را برای تعمییر نباید دست مغازه دار داد همشون ک.... هستند
برا خودم هم اتفاق افتاده .گوشی قبلیم مشکل باطری داشت دادم دستشون واسه تعمییر
روز بعد رفتم گفت مشکل از فلتشه و نمیشه(ک...بیییییییییییییب پیچاشو هم برداشته بودن و گوشی اصلا درست چفت هم نشوده بود) چند روز بعد دوربینش هم سیاه شد
منم اونموقع وقت نداشتم و درگیر امتحانها بودم خلاصه باهاش سر کردم
یه یک ماهی گذشت بردمش نمایندگی روز بعد زنگ زد گفت گوشی رو قبلا کجا واسه تعمییر داده بودی داخلش کلا سر هم بندی شده باید بردشو عوص کنم(منم .. شدم دادم بردشو با قیمت 100 عوص کنه در حالی که خود گوشی 100 نمی ارزید نمی دونم چرا)
پیشو بگیر بنظرم (احتمال زیاد کار بچه های علادین هست)از نمایندگی هم بپرس
موفق باشید
من برای اس ام اس های طولانی از go sms pro استفاده میکنم در کنار برنامه اصلی گوشی.نقل قول:
کلا مغازه دارها اخلاق شون اینجوریه دیگه!!1
بچه ها من گوشیم گوریلا گلسش ترک خورد...البته زیاد مشخص نیست ولی من خیلی وسواس دارم..
زنگ زدم یکی دو جا...میگه این تاچ و گلس و ال سی دیش با هم عوض میشه...کلش هم 300 تومن در میاد! اصلا همچین چیزی هست؟ یعنی جدا جدا نیست؟
به نظر شما بدم درستش کنن یا اینو همینجوری بفروشم؟
بفروشم چی بگیرم؟!! موندم بخدا :41:
سلام - ممنون از شمانقل قول:
شما یا سعی کن پیامت بیشتر از 3تا نشه
یا باید گوشی رو روت کنی با روت اکسپلور بری داخلش(توصیح کاملشو یادم نیست بگردی پیدا می کنی)
یه فایل داره تو اون فایله یه سری تغییرات ایجاد کنی
البته قبلش بکاپ فراموشت نشه چون تو 90درصد مواقع لازمت میشه!
ببخشید اگه خیلی !دقیق نبود !
من تازه کارم و روت و اینا رو بلد نیستم ، جایی هست که خیلی واضح توضیح داده باشه که
اصلا روت یعنی چی و چه شکلی هست و ... ؟
-------------
یک سوال دیگه داشتم :
چه جوری میشه وقتی تایمر گوشی رو تنظیم میکنیم برای آلارم ، گوشی رو خاموش کنیم و خود
گوشی موقعی که به ساعت مورد نظر رسید ، روشن بشه و زنگ بزنه ؟
مثلا شب که میخوام بخوابم ، ساعت رو روی 6 صبح بذارم ، گوشی رو هم خاموش کنم ، بعد خودش
ساعت 6 روشن بشه و زنگ بزنه .
این امکان در گوشی نیست ظاهرا ، چون وقتی خاموش باشه ، روشن نمیشه برای زنگ زدن ، حتما باید
گوشی رو روشن بذاریم .
کجا میشه این تنظیم رو کرد ؟
ممنون