چجوریاست من حتی نه میتونم یاهو مسنجر را باز کنم و نه یاهو میل فیلترن؟
Printable View
چجوریاست من حتی نه میتونم یاهو مسنجر را باز کنم و نه یاهو میل فیلترن؟
من دارم OUTDOOR میگیرم اگه اینم مشکل داشته باشه .. دیگه بیخیال میشم .. دوستانی که وارد هستند نصبش چطوریه ؟
اول از همه باید یه میله واسه بستنش داشته باشی. میشه به مثلاً لوله آب یا گاز یا آنتن بست. بعدش باید ببینی به کدوم سمت سیگنال و کیفیت بهتری داری یعنی بفهمی آنتن نزدیک یا خوب کدوم وره. سخت نیست اما اگه قبلاً از این جور کارها نکردی پیشنهاد میدم به شرکت بگی بیاد نصب کنه. من وقتی وایمکس خریدم از اول outdoor گرفتم، توی یه دله بتن ریختم بعد یه میله گزاشتم توش خودشون نصب کردن و و بعداً خودم دقیق ترش کردم. اما اگه میخوای کارت راحت و تمیز تر باشه. به یه لوله که از قبل هست ببندی بهترهنقل قول:
منم نمیتونم یاهو مسنجر و باز کنم , ایمیل هم باز نمیشه
این هفته توی این 6 ماه که مبین نت داشتم در بدترین وضعیت بود
واقعا افتضاحه شده نمی دونم دارن چه غلطی می کنن که این جوری شده
این هفته توی این 6 ماه که مبین نت داشتم در بدترین وضعیت بود
واقعا افتضاحه شده نمی دونم دارن چه غلطی می کنن که این جوری شده
نقل قول:سراسری هست و از طرف مخابرات و هدیه یوم الله های پیش رو!نقل قول:
علت : بعضی Cert های SSL رو جلوش رو گرفتن (HTTPS رو کلا نبستن ها !)
قبلا هم گاهی اوقات با Cert های SGC CA مشکل داشتیم (نمونش SSL های گوگل هست که برخی روزها باز نمی شدند)
حالا گسترشش دادند و خیلی دیگه از Certificate دهنده رو قطع کردند.
راه حل :
ایمیل -> POP3
مسنجر -> Nimbuzz , Ebuddy و ...
راه حل کلی -> شخم(شبکه خصوصی مجازی) (پر*و*کسی به دلیل تفاوت شیوه لود SSL ها نسبت به شخم نمی تونه توی این شرایط مشکلتون رو حل کنه)
شخم که کلا توی مبین نت تعطیله! پ هم که همونطور که گفتی با ssl مشکل داره! چیز دیگه ای نیسته که بشه توی سرور راه بندازیم که این یوم الله رو پشت سر بگذاریم؟نقل قول:
توی پ با port mapping نمیشه یه طوری این ssl رو دور زد؟
دوستان کسی مودم این دور خواست بگه .. روش یک مگ قدیمی ست هست که جمعه ها تا 8 شب فیری هست و ماهی 36400 هزینه
مودم اوت گرفتم این دیگه به کارم نمیاد
شخم چه باشد؟ چگونه میتوان اینترنت را شخم زد؟