سلام دوستان
آزمون کانون رو چیکار کردین؟؟؟؟
Printable View
سلام دوستان
آزمون کانون رو چیکار کردین؟؟؟؟
من امروز اولین آزمونم بود ولی نمی دونم چرا کارنامه مو این طوری نشون میده ،اختصاصیا رم زده بودم ولی نمی دونم چرا نشون نمی ده :19: تازه تو اون یکی کارنامهه (کلاسور ارزیابی) درصد ادبیاتمم زده صفر :41:(می دونستم این کانون همیشه حال منو به هم می زد حتی اسمش :2:)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
چطوريد؟ آزمون امروز چطور بود؟
يه نگاهي به كارنامم انداختم. عمومي هام بد خراب كرده. البته خيلي مهم نيست چون خودم ميدونم كه اگه خوب بخونم ميتونم بالا بزنم. اما اختصاصي هام خوب بود.
امروز من رفتم كانون مركزي امتحان دادم. دور بود ولي خوبيش اين بود كه همه ساكت بودن و همه چي سر موقع انجام ميشد.
فعلا 36700 نفر رو حساب كردن. وقتي بيش تر شد ميذارم.
این یعنی هنوز پاسخبرگ اختصاصی شما توسط نمایندگی ارسال نشده. مجددا امتحان کنید و اگه درست نشده بود، با نمایندگی تماس بگیرید تا رسیدگی کنند.نقل قول:
سلام دوستان
سامان جون ناراحت نباش. تو بايد به خودت افتخار كني، بابا 19 منطقه شدي تو عمومي ها :8: اختصاصي ها رو هم حتما مياري بالا تو اين 3 ماه ... :46:
اين هم كارنامه ي من:
به عمومي هاش نگاه نكنيد!!:13:
سامان، بيا با هم شريك شيم، اختصاصي از من، عمومي از تو، كلي سود ميكنيم ...
اونجوری که میخواستم نشد بازم!:(
کد:http://www.tehranpic.net/images/6qewyk0xlvnqa63ao282.jpg
مرسی که راهنمایی کردیننقل قول:
آخه من از دوستام پرسیدم مال همشون کامل اومده...می دونین من امروز دیر رسیدم جلسه بعد پشتیبان که پاسخ برگ های تاخیرها رو جمع کرده بود رو هم مال منو برگه ی عمومی مو اسممو خوند داد اختصاصی هم زیرش بود الان احساس می کنم پاسخ برگ یه نفر دیگه رو به من دادن...ساختمون نمایندگیش سر همین خیابون خونه مونه الان می رم ببینم چی کار می تونم بکنم (اینم از اولین تجربه ی من :41:)
چقدر خوبه درصدای شماها(morddad ,panizir , sabayon) تبریک می گم:11:...حسودیم شد :46:
همچنان روند افتضاحمو دارم ادامه میدم....
از بچه های اینجا کیا اومدن ساختمون مرکزی؟