درورد علی اقا با توجه به تجربه شمادر مورد رفع مشکل افتادگی درب های ماشین بنظرتون برای رفع این مشکل چه میشه کرد. البته در ماشین من میزان افتادگیش زیاد نیست در حد نهایتن نیم سانتی متر.اما خوب همین مقدار هم باید رفع بشه. راه حل شما چیه؟؟؟
Printable View
درورد علی اقا با توجه به تجربه شمادر مورد رفع مشکل افتادگی درب های ماشین بنظرتون برای رفع این مشکل چه میشه کرد. البته در ماشین من میزان افتادگیش زیاد نیست در حد نهایتن نیم سانتی متر.اما خوب همین مقدار هم باید رفع بشه. راه حل شما چیه؟؟؟
اگر منظور شما، دربهاي پونتياك باشه،بهترين كار جفتگيريه كه به نظر من برعكس بزرگتر بودنش( نسبت به دربهاي بيوك و نوا) ساده تر جفتگيري ميشه چون داراي پيچهاي رگلاژ هم روي ستون و هم داخل در است و اين كار رو خيلي راحتتر ميكنه.
البته اگر خودتون براي جفتگيري اقدام ميكنين حتما كمك دست داشته باشيد چون دربها خيلي سنگينه و چون شيشه و وسائل اونهم روش سواره، سنگينتر هم شده و تنهايي كار راحتي نيست و ممكنه بيافته و مشكل بوجود بياره..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این افتادگی که صحبتش هست برای درب عقب لینکلن هست و میخوام رفعش کنم. منظور شما از جفت گیری چیه؟؟ من اطلاعاتی در این زمینه ندارم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام
از شما ممنونم برای راهنمایی درباره تعویض لنت و آفتامات و همینطور اون تورک کانورتور.خیلی کارم رو راه انداختید.فقط یه سوال دیگه درباره تورک کانورتور که اصول کارش چطوریه و روغن توی اون هم جریان داره یا نه.
مثل همیشه ممنون از راهنماییتون
درون توربین هم روغن جریان داره و برای درک بهتر طرز کار توربین مطلب زیر را مطالعه بفرمایید.
تنظيم و رگلاژ دربهاي خودرو كه بتونه به راحتي باز و بسته شده و بصورت متناسب و هماهنگ با بقيه خطوط بدنه قرار بگيره، اصطلاحا جفتگيري در ناميده ميشه.
در خودروهاي آمريكايي ( مثل بيوك و نوا) هر در داراي 2 لولا و هر لولا داراي 2 بوش برنجي است كه در روي لولاها سوار شده و پيم فولادي از بين اونها ميگذره تا بين پيم و لولا اصطكاك نباشه و در به راحتي باز و بسته بشه.
البته بجز اينكه اين پيمها و بوشها ممكنه خوردگي پيدا كرده و در از رگلاژ بيافته، خود پيچهاي نگهدارنده لولاها هم ممكنه شل شده و از رگلاژ خارج بشه و با تنظيم مجدد و سفت كردن اونها ميشه درب رو رگلاژ كرد. همينطور با تنظيم زبانه قفل درب.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا لينكلن هم داراي پيچهاي تنظيم لولا هم روي ستون و هم روي درب باشه و اين كار رو خيلي راحتتر ميكنه، منتها اگر تاحالا انجام ندادين سعي كنين از راه ساده كه همون تنظيم از طريق پيچهاي لولاهاست شروع كنين تا كم كم براتون جا بيافته كه عيب از كجاست و آيا نياز به تعويض بوش داره يا نه؟
سلام دوستان من دنبال یه نوا روبراه میگردم واسه سواری خودم میخوام کسی سراغ داره لطفا بهم بگید خسته شدم از بس اینطرف اونطرف گشتم؟راستش یکی تهران پیداکردم سی۵خودش اتومات کرده خلیلی تعریف سالمی و روپایی شو میکنه مدل۶۵میگه۳۸۰۰اما میگه رنگ میخواد بیمه نداره ولاستیکهاشم تعریفی نداره گاز سوزه به نظر دوستان میارزه؟چقدر خرجه این کاراشه؟میترسم پاشم برم تهران و ارزش خرید نداشته باشه؟از دوستانی که تهرانند میشه خواهش کنم اگه میشه یه سری بهش بزنند ببینند چطوره؟ممنون میشم اینم شماره طرفه۰۹۳۳۵۵۱۵۶۷۲
شما اول ببين ميتوني پلاكش كني؟ مسئله خودروهاي بالاي 25 سال رو هميشه در نظر بگيريد كه دردسر ساز نشه.
گيربكس اگر درست كار بده خوبه وگرنه حدود 1.500.000 هزينه تعويض و اورهال كلي با دستمزد اون ميشه.
لاستيكها 4 حلقه الان احتمالا بالاي 1 ميليون در مياد( رقم دقيق ندارم)
رنگ معمولي ديگه از 1.500.000 كمتر نيست، و البته به زيركار هم خيلي بستگي داره.
نداشتن بيمه هزينه سنگيني بوجود مياره كه اگر چندسال متوالي بيمه نداشته باشه ، اونم بالاي ميليون ميرسه.
گازسوز بودن ميتونه صدماتي به موتور و سرسيلندر و سوپاپها وارد كرده باشه..
با اين اوصاف حتما بايد با يه نفر وارد كه با آمريكايي آشنا باشه و يا مكانيك باتجربه اون رو معاينه كنين.
این ماشین دوستمه میخواد بفروشه ببین اگه بکارت میاد زنگ بزن.
البته شماره مال خودمه و من براش اگهی کردم چون خودش از امریکایی زیاد سرش نمیشه.
یه کاربراتور از قبل داشتم و همه چیزش سالم بود فقط کفه ی پایینی اون (حوضچه کاربراتور) در بعضی جاها کمی تغییر حالت داده بود(تاب داشت).فعلا کاملا بازش کردم و کفه ی بالا و حوضچه ی خالی اون باقی مونده.
همانطور که در تصاویر مشاهده میکنید کفه ی بالایی به راحتی امکان کف تراشی رو داره ولی حوضچه در 4 نقطه بلندی داره و کف تراشی رو دچار مشکل میکنه!
حالا از عزیزان کسی تجربه ی کف تراشی و تاب گیری حوضچه ی کاربراتور رو داره؟
گفتم شاید دستگاهی باشه که بتونه با وجود بلندیهای روی حوضچه اون رو تراش بده!
البته اگر بشه واشری برای اون برید که جنس نرمتری داشته باشه و نسوز هم باشه و در بنزین حل نشه میشه بدون تراش مشکل هوا کشیدن رو حل کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نوای من در انتظار اتمام کارهای بدنه و انشالله رنگ....
یه مشورت دیگه هم میخوام با دوستان داشته باشم و اونهم در مورد چرم سقف هست .یه جایی چرم سقف پیدا کردم که به گفته ی خودش اصلی هستن و در رنگهای مختلف!
با توجه به اینکه من تجربه ای در این مورد ندارم دوستانی که ماشینشون سقف چرمی داره یا تجربه ای در این زمینه دارن لطفا عکسها رو ببینن و بگن ایا این چرم کیفیت مناسبی داره یا نه و اینکه به نظر شما چه رنگیش به ماشین کرم میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]