منم 6 سال قبل جزو اولین مشتریا (یا بهتره بگم قربانیای) ADSL مهاباد بودم ! 35 تومان اون زمان (100 تومان الان) رو میدادم برا 128 نامحدود که 13 کیلوبایت دانلود میداد. الان که میگم حالم از خودمم بهم میخوره :n21:نقل قول:
Printable View
منم 6 سال قبل جزو اولین مشتریا (یا بهتره بگم قربانیای) ADSL مهاباد بودم ! 35 تومان اون زمان (100 تومان الان) رو میدادم برا 128 نامحدود که 13 کیلوبایت دانلود میداد. الان که میگم حالم از خودمم بهم میخوره :n21:نقل قول:
سلام دوستان.لطفا بگین تو ارومیه کدوم یکی از اینا بهتره؟شاتل مکس نت یا پارس آنلاین؟بیشتر واسه شبانه میخوام..
سلامنقل قول:
اگه زياد دانلود شبانه داشته باشي شاتل فكر ميكنم سرعتتون رو محدود ميكنه
پارس آنلاين به نظر من بهتره!
با دانلود منيجر حدود 250 -265نقل قول:
اكانت 2 مگ نامحدود
دانلود شبانه پارس آنلاین از همه بهتره بعدشم مکس نت. البته کیفیت مکس نت در روز بهتره از پارسنقل قول:
دوستانی که از مخابرات سرویس دارن، اگه به صورت pppoe وصل میشید یه لطفی کنید و dns ها رو تو مودم عوض کنید و مثلا بذارین 4.2.2.2 و 4.2.2.4 و دوباره کانکت بشین
به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین و یه تست بگیرید ببینید dns های ایرانی هستن یا خارجی. فکر کنم مخابرات باز خراب کاری کرده!
دي ان اس هايي كه من ست كردم 8.8.8.8 و 4.2.2.4 هست و تو سايتي كه داديد هم خارجي هستن!نقل قول:
عجب وضعی :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی شنیدم : میگن این اختلالات به خاطر کمبود پهنای باند مخابراته حتی دقت کنید یه هفته مونده به آخر ماه شروع شده به نظرتون تا چه حد میتونه حقیقت داشته باشه ؟
چون مثل اینکه تغییراتی دادن و 2-3 روزه که آی پی سایتهایی که فیلترن دیگه برگردونده (resolve) نمیشه و آی پی 10.10... دیده میشه!نقل قول:
براي بعضي سايتها هم not found ميزنه:n02:نقل قول: