ببخشید عذر میخوام یک سوال دیگه هم داشتم چگونه من میتونم کادر های یا خودم بسازم یا از سایتی کادر های جالبی بدست بیارم
با تشکر
Printable View
ببخشید عذر میخوام یک سوال دیگه هم داشتم چگونه من میتونم کادر های یا خودم بسازم یا از سایتی کادر های جالبی بدست بیارم
با تشکر
سلام
من نمی تونم در Word آفیس ، فارسی تایپ کنم!!هم با آفیس 2010 این مشکل رو داشتم و هم با 2007.به نظر شما باید چکار کنم؟درضمن انگلیسی براحتی تایپ می کنه و ولی وقتی به پرشین تغییر می دهم، دیگه هیچی تایپ نمیشه
شما فایل رو دانلود کن و روش راست کلیک کن و Run as administrator رو بزن. بطور اتومات فارسی نصب خواهد شد. بهتره خودت بصورت دستی فارسی رو که فعال کردی پاکش کنی و بعد این نرم افزار رو اجرا کنی :
برای دانلود و طرز کار به تاپیک زیر برو :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4515882&postcount=14
سلام.
من یه مشکل کوچیک با آفیس 2010 (مخصوصا Word) دارم.
1-فرض کنید الان متنی رو کپی کردم.
2-حالا Word را باز میکنم و متن کپی شده رو Paste میکنم. اما خبری از گزینه Paste نیست و غیر فعاله.
3-اگر قبل از کپی کردنِ متن Word رو باز کنم، برای Paste کردن مشکلی وجود نداره.
نتیجه اینکه برای Copy-Paste ابتدا باید Word رو باز کنم اما ممکنه فراموش کنم و منبع اطلاعات از دست بره!
این مشکل رو چطور برطرف کنم؟
حل نشد.من در همه جای ویندوز می تونم فارسی تایپ کنم ولی فقط در word این مشکل رو دارم.هرچی تایپ می کنم، نشانگر کیبورد هیچ عملی انجام نمی ده و از جاش تکون نمی خوره.درضمن سیمبول ها براحتی تایپ می شن ، فقط مشکل در حروف می باشد.
برای ساخت Section باید برم مسیر زیر درسته؟؟نقل قول:
page layout/breaks
بخام تعیین کنم از صفحه 1-20 یکSection بشه کدومو از اینا انتخاب کنم؟
next page/continus/dodd pages
راهنمایی کنین ممنون میشم
مثلا اگر بخواین تا آخر صفحه 20 بشه یه سکشن، انتهای خط آخرِ صفحه 20 کلیک کنین ونقل قول:
Page Layout>Breaks>Next Page
رو بزنین
با سلام
يك مشكل در ورد
من وقتي سايز يك فونت را مثلا 500 مي كنم موقع پرينت چاپ نمي شود ولي در پرينت پريويو همه چيز در ست است ودر آن فونت بزرگ شده راكاملا در صفحه A4 نشان مي دهد فقط موقع پرينت روي كاغذ چاپ نمي شود.
مدل پرينتر HP M1120
با تشكر
فکر نمی کنم بشه به صورت Border وارد ورد کرد مگر اینکه به شکل تصویر قرار بدید!!!نقل قول:
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
سلامنقل قول:
احتمالاً مشکل از Add- ins باید باشه !!!
شما ورد رو با این روش باز کنید.تو Run بنویسید winword.exe /a
بعد اینجا ببینید میشه Paste کرد یا نه ؟!
بله درسته. مشکل از Foxit PDF Addin بود که غیر فعالش کردم.نقل قول:
با تشکر.