ممنون ولی الان مشکل اینه یه چیزی میخوام بریزم توش هنگ میکنه ! حتی باعث میشه لپتاب خاموش نشه! مجبور میشم کابل هاردو بکشم! که بازم وقتی وصل میکنم فرمت میخواد.... احتمال داره سخت افزاری باشه؟؟؟؟ با HDD.Regenerator درست میشه!؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
ممنون ولی الان مشکل اینه یه چیزی میخوام بریزم توش هنگ میکنه ! حتی باعث میشه لپتاب خاموش نشه! مجبور میشم کابل هاردو بکشم! که بازم وقتی وصل میکنم فرمت میخواد.... احتمال داره سخت افزاری باشه؟؟؟؟ با HDD.Regenerator درست میشه!؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی با پاک کردن پارتیشن و ایجادشم درست نمیشه ؟ این مشکل به hdd regenerator مربوط نمیشه کهنقل قول:
منظورتون از اکسپلورر متوجه نشم؟نقل قول:
از طریق explorer یا راست کلیک کردن و open روی درایو هم مشکلی است ؟
من رو هر درایو میتونم کار کنم و هیچ مشکلی ندارم . ولی نمیدونم چرا بعد اینکه برای اولین بار خاستم رو یکی از درایوام کلیک کنم بعد نصب دباره ویندوز صفحه آبی در اومد . یک بارم موقعی بود که اومدم یک dvd بازی گذاشتم تا رو ستابش کلیک کردم صفحه آبی اومد.[
ولی تمام اینا فقط یک با در هر مورد اتفاق میافته و دیگر نه ؟//
شما بازی چیا نصب دارین رو سیستم؟نقل قول:
وقتی ویندوز رو عوض میکنید قبل از اینکه نرم افزاری نصب کنید روی سیستم هم بازم این مشکل است ؟
البته به شرطی که سیستم ویروسی نباشه
از طریق run گفتم میتونید همون بار اول درایوهارو بدون مشکل باز کنید ؟
الان روسیستم هیچ بازی ندارم.
میخواستم کالاو اوپس2 نصب کنم . قبل از اینکه ویندوزم عوض کنم نصب کرده بودم مشکلی بیش نیومد ولی ایندفعه موقع نصب یکدفعه صفحه آبی اومد.
تو ران چی بنویسم؟
الان مشکلی نیست راحت درایو هارو باز میکنم ولی دفعه اول مشکل پیش اومد امروز میخوام دوباره بازی نصب کنم ببینم چی میشه؟
نقل قول:
همون دفعه اول از طریق ران درایوها رو باز کنید از طریق brows اینکارو بکنید
شما هارد رو fdisk کردین و دوباره پارتیشن بندی کردین ؟ یک برنامه داخل سیستم است فکر کنم داره مشکل ایجاد میکنه
من اول با پارتیشن مجیک پاکشون کردم بعد با خود dvd ویندوز دوباره فرمت کردم و ویندوز نصب کردم.همیننقل قول:
همون دفعه اول از طریق ران درایوها رو باز کنید از طریق brows اینکارو بکنید
شما هارد رو fdisk کردین و دوباره پارتیشن بندی کردین ؟ یک برنامه داخل سیستم است فکر کنم داره مشکل ایجاد میکنه
با fdisk کار نکردم. دستورای فرمت کردنش از اینترنت گرفتم ولی چطور mbr هم فرمت کنم نمیدونم .
برای اینکه mbr رو فرمت کنید باید کل پارتیشن هارو پاک کنید و از disk managment باید mbr رو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید مشکل شما فکر نکنم از mbr باشه fdisk برنامه نیست منظورم از fdik پاک کردن کل پارتیشن های هارد به جز partion table و پارتیشن بندی مجدد استنقل قول:
نه درست نمیشه ! گفتم شاید بدسکتور داشته باشه بشه با اون رفع کرد!نقل قول:
نقل قول:
از disk managmane t که پاک میکنید پارتیشن رو و دوباره ایجاد کنید اروری میده ؟