نقل قول:
یعنی کاریش نمیشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیرون پرسیدم گفت 10 تومن میگیره درست میکنه.
نمیشه بدون سیم کارت باش بالا بیام
گوشی p990:41::41::41:
Printable View
نقل قول:
یعنی کاریش نمیشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بیرون پرسیدم گفت 10 تومن میگیره درست میکنه.
نمیشه بدون سیم کارت باش بالا بیام
گوشی p990:41::41::41:
با سلام مجدد خدمت شما!نقل قول:
اول از همه از لطف و پيگيري شما بسيار ممنونم.
متاسفانه صفحه کليد من مشکل داره و دکمه C کار نميکنه!!!!
ميخواستم بيينم راه ديگهاي براي حل اين مشکل هست يا نه؟
از تلاش و زحماتتون بسيا سپاس گذارم. :11: :11:
نه نمیشه متاسفانهنقل قول:
میشه بدون سیم کارت باش بالا بیام
اقا دوباره کمک.
گوشیم درست شد ولی یهو وقتی خاموشش کردم هی روشن خاموش میشه و اصلا به اونجا که flight mod و pohon on رو انتخاب میکنی نمیرسه
نقل قول:
سلام دوستان بعد از این همه جستجو(تاریخ پست را ببینید)بالاخره تونستم توسط شما راه اپدیت را دنبال کنم.
بعد از اینکه نرم افزار سونی را دانلود کردم و به مرحله بعد از انتخاب گوشی رسیدم
1.تا این مرحله گوشی به کامپیوتر وصل نبود ایا باید گوشی را در حالی که به کامپیوتر وصل است باتری شو دربیارم
2.گوشی در حالت فون باشه یا ترانسفر
چون هر چی دکمه سی را نگه میدارم اتفاقی نمی افته؟
اگه گوشی به کامپیوتر وصل باشه و باتری رو در بیارم جا بزنم نمیسوزه؟
از کجا بفهمم گوشیم اصله و میتونم اپدیت کنم؟شنیدم قلابی ها را نمیشه اپدیت کرد؟
نقل قول:
دوست من توو این تاپیک آموزش جامع تصویری pdf برای آپدیت موجود هست ... دقیقا طبق جملات پیش برو ... هیچ مشکلی پیش نمیاد
توو پست 165 تاپیک زیر ، آموزش آپدیت با ورژن جدید هم هست که توصیه میکنم اینو دان کنید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=271890
ضمنا موقع آپدیت گوشی خاموشه !!! phone و transfer نداره کهنقل قول:
گوشی در حالت فون باشه یا ترانسفر
چون هر چی دکمه سی را نگه میدارم اتفاقی نمی افته؟
سلام.
حافظه ی گوشیم کم اومده بود و من هم توجه نمی کردم که امروز یه چیزی نوشت و من حواسم نبود و start رو زدم و بعد دیدم تمام شماره های ذخیره شده توی گوشی پاک شده و فقط شماره های توی سیمکارتم هست.
آیا هیچ راهی هست که من بتونم اونها رو بر گردونم؟ (حدود 300 تا شماره بود و خیلی خیلی بهش نیاز دارم.)
اگه ممکنه کمک کنید.
تشـکر.
درود.چند تا پرسش:
1-هنگام دریافت بلوتوث کنار علامت بلوتوث اون دوتا مثلث ظایر میشن ولی کانکت نمیشه چیکار کنم؟
2-برا آپدیت کردن گوشی چیکار کنم؟
3-میخوام قابشو با فلیپش عوض کنم.آیا قابی که کیفیت اطلیه را داشته باشه گیر میاد؟چند تومن؟رنگهای دیگه هم دلره؟
4-و در آخر هر توصیه و پیشنهادو امر دیگه دارید دریغ نکنید.شاید سوالام خیلی تکراریه ولی لطفا راهنماییم کنید.
پیشاپیش ممنون:20:
سلام . .نقل قول:
3-میخوام قابشو با فلیپش عوض کنم.آیا قابی که کیفیت اطلیه را داشته باشه گیر میاد؟چند تومن؟رنگهای دیگه هم دلره؟
قاب اصلیشو من توی مشهد کامل با فلیپ حدود فکر میکنم 40 تومن دیدم . . که اصلا کیفیت قاب خودشو نداشت . . نمیدونم شاید اصل اصل نبوده . .