نقل قول:
مراجعه کنید به : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
مراجعه کنید به : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر طرفدار بودی و خریدی همچنان با استفاده از گزینه خرید مجدد همین بسته می تونی فعالش کنینقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستان این سرعت کمه یا زیاده یا نرماله؟ وقتی میره رو 4g+ سرعت نجومی میشه بیشتر از 10 برابر 4g
تو بسته های ساعتی هم این سرعتو میده یا نه؟؟ گوشیم هم نوت 5.
سرعت هم پایین هست هم بالا به زور وقت کردم اسکرین شات بگیرم اون آسیاتک لعنتی به فاــ رفته بیشتر از 3-4 مگ سرعت نمیده کیفیتشم که افتضاحه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبختانه بسته 30 گیگ و بسته 100 گیگ به طور کامل حذف نشدن فقط مدت زمانشون کمتر شده که مشکلی نیست. این بسته 100 گیگ 6 ماهه رو از سایت ایرانسل هم نمیشه خرید نوشته از طریق ایرانسل من که اونجا هم هنوز اضافه نشده .
خوشبختانه؟؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
صد گیگ رو یکساله می گرفتید، حالا باید شش ماهه بگیرید. یعنی بجای سالی یک بار، سالی دو بار باید پولشو بدید. این کجاش خوشبختانه بود؟؟؟؟؟!!!! خدایا ملت چرا اینطوری شدن؟ سریع همه چیو قبول می کنن. بدون کوچکترین اعتراضی. چرا واقعا؟
Sent from my SM-J105F using Tapatalk
TD LTE چیه؟
عزیزم کاملا ایرانسل با این کارش تعرفه رو 2برابر کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12بار رو به 6ماه کاهش داد.نقل قول:
خوشبختانه ؟؟؟؟
ایرانسلم ملتو میشناسه که میتونن سریع با همچی زود کنار بیان و این کار رو میکنه.
بسته صد گیگ یکساله حذف نشدهنقل قول:
توی ستاره 555 گزینه حجم بالا رو بزنید
برو بخر ببین چی میگه بهت. خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخنقل قول:
نمیشه خرید میگه از ایرانسل من بخرنقل قول:
اول امتحان کنید بعد اینجا بگید
بسته 100 گیگ برای من حذف نشده و امکان خرید در برنامه ایرانسل من وجود داره...سیم کارتم دائمی هستش.
یه آدم پریشان سایتشو به روز کرده . 100 گیگ رو به 6 ماهه ها اضافه کرده ، اشتباهی زده 100 مگ :n37: پاک کردنی ها رو هم هنوز پاک نکرده
بسته 10 گیگ ماهانه هم شده 15 روزه :n29:
هدف ، مصرف گرایی و سود بیشتر بوده و بس . شاید در همین راستا یه بسته 300-200 گیگ با قیمت گزاف اضافه کنن
قبلا یه بار اینجا گفتم بسته 100 گیگ و 30 گیگ قیمتش با بسته های جدید (مثل 48 گیگ و 72 گیگ ) نمیخونه :n15: ولی دوستان گفتن حذف نمیشه و فلان
عرض ادب
سوال داشتم دوستان
طرحهای ساعتی شبانه ایرانسل (یک ساعت دو ساعت سه ساعت بین دو تا هشت صبح) میشه لطف کنید دوستانی که تجربه دارن راهنمایی کنند یک توضیحی بدن
ایا اینترنت داخل این ساعت فعال میشه ؟ بعد باید مثلا سه ساعت استفاده کنید قطع میشه و یا به چه صورت هست؟
و از اون مهم تر اینکه در کل میانگین چه قدر میشه داخل این ساعات دانلود کردم ؟
پیشاپیش ممنون
خوب امروز با پیگیری های فراوان مشکل بسته 6 ماه 100 گیگ رفع شد و این بسته را با کد دستوری از *555# خریداری و فعال کردم. =)
بسته 6 ماهه 30 گیگ به طور کلی از سایت ایرانسل هم حذف شد
من دیشب و امشب با مشکل عجیبی روبرو شدم.
از ساعت 10-11 دسترسی من به سرورهای خارجی قطع میشه و کلا میشه اینترانت !
سلام:n05:نقل قول:
بله.اینترنت داخل ساعت 2 تا 8 صبح هست.هر ساعتی که بسته رو بخری تا یک ساعت بعدش میتونی دانلود بکنی.یک ساعتش رو میدونم 10 گیگ میده.میگه نامحدود ولی بنا به قوانینی که وجود داره کلمه نامحدود فقط حرفه و باید اپراتور ها یه سقفی مشخص کنن که برا یه ساعتش 10 گیگه بقیشو نمیدونم.
میانگین هم نمیشه گفت چقدر میتونی دانلود کنی!چون هر منطقه یه سرعتی داره.نظر من اینه که برنامه ADM رو دان کن.هرچیزی میخوای دانلود کنی رو لیست کن توش و بزن همشو با هم برات دان کنه.
موفق باشی:n12:
ااا نمیدونستم:n19:نقل قول:
ولی من الان این بسته رو دارم و اسفند تموم میشه:n10:
امیدوارم انشاالله اون موقع هم بشه خرید مجددش کرد:n04:
من متعجبم:n13:نقل قول:
من توی اصفهان تو چند منطقه تست گرفتم دیدم سرعت +4G کمتر از 4G هست!!!:n27:
مگه نباید بیشتر باشه؟:n36:
فعلا که ورش داشته گذاشته برای دو ماهه / ایرانسل خیلی هوس پول کرده ضد حال نخوره خوبه
باید زیاد بشه ولی به منطقه ربط داره شاید اصلا 3g یه منطقه ای از td-lte یه جای دیگه سرعتش زیاد باشه. ولی کلا باید احسنت گفت به ایرانسل پیشرفتش واقعا عالیه هر روز یه چیز جدید میزنه دمش گرم 50 مگ سرعت خیلی راحت در اختیارت میزاره ولی خاک تو سر این اپراتورای adsl الالخصوص آسیاتک که با اون تجهیزات عهد بوقش سرعت 3 مگ تحویل میده همین بغل همسایمون از پارس آنلاین داره 16 مگم خطش میکشه. اینو همه جا میگم چون میخام آسیاتکو بشناسین کیفیتشم آشغاله هر روز هم بدتر میشه. یه غلطی کردم سرویس یکساله گرفتم ازش دهنمونو سرویس کرد :n35:نقل قول:
آقا یه اتفاق بسیار حالب واسه من افتاد. ئ تونستم یکساله 100 گیگ بخرم!!!!
این ویدیو رو ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خاک بر سر ایرانسل بکنن
این چه کاریه همه جا خدماتو بهتر و ارزونتر میکنن قلمبر هزینه کاربراشو دو برابر کرده همینه دیگه توی ایران وقتی کسی احساس انحصار کنه سو استفاده میکنه اصلا نباید ازشون تعریف و تمجید کرد خیلی سریع هوا برشون میداره پرو میشن
خاک بر اون سرتون کنن
این وضعیت دو هفته پیشم بود!
این وضعیت الانمه !
البته تست تایمش فرق داره
آیا امکان خرید بسته 100 گیگ 1 ساله هست ؟ ( با یک ترفند ؟؟؟ )
هان ؟؟نقل قول:
چطوری ؟
دوستان گرون شدن بسته های ایرانسل تقصیر ایرانسل نیست!!
مدیر عامل زیرساخت ایرانسلو تحت فشار گذاشته که باعث شده ایرانسل بسته ها رو حذف کنه:n34:
این مطلبو بخونید:
ow.ly/rmhq304xc6d
عکس میذاری از حساب ایرانسل من که 100 گیگ یه ساله برات فعال شده ؟نقل قول:
بسته 6ماهه 100 گیگ به مای ایرانسل هم اضافه شد
175 هزار تومان
واقعا باید برای ایرانسل و این مملکت متاسف بود که اینطوری انجصار را اول به دست میگیره و بعد به این صورت قیمتها را بالا میبره . کسی که مودم ایرانسل داره مجبوره فقط از همین بسته ها استفاده کنه . بقیه اپراتورها ها هم به درد نمیخوره .
اگر برایtd-lte میفرمایید که سیم کارتشو بدون مودم نمیدن.نقل قول:
آخه چه ربطی به اون داره. قیمتها رو مگه تغییر داده. هم بسته 30 گیگ مونده هم 100 گیگنقل قول:
همون 30 گیگ 60 تومن همچنان هست اما گذاشته 2 ماهه برای اینکه یوزرها بیشتر مصرف کنند و زودتر بسته رو تموم کنند و بیشتر پول بدن. نکتش فقط همینه بیشتر مصرف کنید و بیشتر پول بدید.
به هیچ بنی بشری هم ربط نداره
برا من داره بستههای 6 تا 12 صبح رو از 5 تا 11 حساب میکنه، دیروز هم از 11 به بعد کلی مصرف کردم که از بستهی عادی کم کرد حجمشو، چیکار کنم که ساعتشون آپدیت شه؟
سلامنقل قول:
۷۲ گیگ هم اضافه کرده
۱۵۰ هزار تومان !
جوری برنامه ریزی کردند کسانی که قبلا ۳۰ گیگی میخریدن الا مجبور بشن بین ۷۲ گیگ یا ۱۰۰ گیگ خریداری کنند
30 گیگ 6 ماهه و صد گیگ سک ساله هم از پنل دائمی حذف شد
بسته یک ساله پرحجم اضافه نکرده . مثلا اگه یه بسته 200 گیگ300 تومن یه ساله رو اضافه کنه عالی میشه
سلام،آنتن تقویت کننده برای مودم e3372 چه چیزی هست فقط با قیمت مناسب!داخل هر سایت رفتم قیمتاش بالای 100 بودن!:n27:
داخل یه سایتی هم رفتم نوشته بود ساخت آنتن تقویت کننده،گفتم شاید برای شماهم جالب باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا تجربه خودتان را با مقایسه سیگنال بدون آنتن و با آنتن در تاپیک جامع آنتن بیشتر توضیح دهیدنقل قول: