اگه ترافیک تون زودتر تمام شد میتونید ترافیک خریداری کنید و نیازی نیست تا ماه تکمیل شود.نقل قول:
Printable View
اگه ترافیک تون زودتر تمام شد میتونید ترافیک خریداری کنید و نیازی نیست تا ماه تکمیل شود.نقل قول:
درود. نوشتید "پیش پرداخت" اگر پیش پرداخت بگیرید کلیه ترافیک دوره در ابتدا در اختیارتون قرار میگیره بنابراین مسیله انتقال به ماه بعد و این چیزها رو نداريد مگر آنکه منظورتون پس پرداخت باشه که در اون صورت بله اضاف بیاد به ماه بعد منتقل نمیشه و کم بیاد مجبورید ترافیک اضافه بخرید که البته اون ترافیک اضافه اگه زیاد بیاد به ماه بعدی منتقل میشهنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
پیش پرداخت کلیه ترافیک ابتدای دوره قرار می گیره؟ فکر نکنم. من خودم پیش پرداخت دارم و فقط همون ترافیک ماهیانه قرار میگیره.نقل قول:
در کمپین ماندگار که من میخواستم بگیرم و شرایطش رو خوندم اینجوری بود که گفتم. یعنی پول رو جلو بدی همه ترافیک رو در ابتدا بهت میدن خودم یکساله گرفتم و کل 960 گیگ رو از ابتدا بهم دادن اما برای خواهر زادم که همین طرح رو پس پرداخت گرفتم ماهانه بهش ترافیک رو میدن. حالا شاید در طرح های دیگه که شما گرفتی شرایطشون فرق داره.نقل قول:
سلام دوستان من یه سوالی داشتم، چه سایت های دانلودی رو مخابرات داخلی حساب میکنه ؟! لطفا اگر 100 درصد مطمئنید بگید چون توی لیست خود مخابرات که هیچ سایت دانلودی جز شاتل لند نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما تو لیست فناوری اطلاعات خیلی سایتا هستن
لطفا کمک کنید ممنون :»
اون pdf قدیمیه و الان مخابرات با لیست فناوری اطلاعات داخلی حساب میکنه. اینم بگم که آخرین آپدیت لیست مخابرات حدود 7 8 ماه پیش بوده !نقل قول:
شما میخواید دانلودی کنید اول بذارین مقداری دانلود شه بعد مودم خاموش روشن کنید تو قسمت زیرمصرف پنل چک کنید که داخلی حساب میکنه یا نه
اگه سایتی داخلی حساب نمیکنه به پشتیبانی بگید وقتی شکایتا زیاد شه شاید رسیدگی کنن...!!
خیلی ممنون، شما چند تاشو میشناسید که میدونید داخلیه ؟ چون من که هر چی امتحان میکنم بین الملل حساب میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیالتون راحت کنم حتی اونهایی که نامشون در لیست خود مخابرات هست مثلا سایت دوستیها یا آپ تیوی رو هم بین الملل حساب میکنند و اصلا هم پاسخگو نیستند من 17 فروردین در این مورد شکایتی کردم هرچه پیگیری میکنم میگن دادیم مرکزتون درحال برررسی هست! پشتیبانی برخوردشون هم جالبه میگم خانم شما اسم چند سایت که قبول دارید داخلی هست رو بدید تا من از اونها دانلود کنم میگه لیستشون تو سایت مخابرات فلان قسمت هست میگم خوب مطابق همون لیست دانلود میکنم بازهم تمام بها باهام حساب میشه میگه خوب شکایت ثبت کن میگم بیش از دوماهه شکایت کردم و پاسخی نگرفتم میگه اونش دیگه بما مربوط نیست و گوشی رو قطع میکنه !!! من که خیلی سایتهای فیلم که داخلی ثبت شده بودند رو امتحان کردم همه رو بین الملل حساب کرد. شما اگر چیزی پیدا کردید بما هم خبر بدید
پیشنهاد می کنم بحث ترافیک داخلی را کلا بذارید کنار. ملاک استفاده شما از اینترنت همان اینترنت (بین المللی) باشد و پیگیر ترافیک داخلی نباشید.نقل قول:
شما فیلم دوست داری یک اشنراک فیلیمو بگیر تا برات داخلی حساب بکنه.
آپارات هم داخلی حساب میکنه. بگردی توش سریال و فیلم بچه ها آپلود کردن.
دنبال لیست گشتن سخته اینا تقریبا همه چیز رو بین الملل حساب میکنن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
مثلا سرور dl6 دانلودها لینک دانلود gta v رو امتحان کردم داخلی حساب کرد ، سایت سافت 98 هم فک کنم سرور dl2 داخلی حساب میکنه.نقل قول:
اینکه دوستان میگن همش بین الملل میزنه درست چون اکثره سایت ها از لیستشون حذف کردن ولی نه همشون من خودم از یه وی پ..ی ان برای داخلی کردن حجم استفاده میکنم و تا حالا حدود 5 ماهی میشه هر سه تا آی پی بدون مشکل داخلی حساب کردن.
آلان من درست متوجه شدم یعنی شما میگید از چیز پی ان برای داخلی حساب شدن ترافیک استفاده میکنید؟ واقعا چنین چیزی ممکن هست؟ آخه اون ای پی که اینها بر اساسش محاسبه میکند ای پی سایت هست نه ای پی کاربر که توسط چیز پی ان قابل تغییر باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته منهم هرچه گشتم جز امثال همین فیلیمو و آپارات و نماوا چیز دیگری برای تماشای نیم بهای فیلم سریال وجود نداشت. من فیلیمو دارم اما متاسفانه فقط بدرد کسانی که به فیلم سریال های ایرانی علاقه دارند میخوره خارجی ها بطرز وحشتناکی سانسور شده هست بطوریکه در مواردی اگه نسخه اصلی فیلم رو دیده باشی باخودت میگی این همون فیلمه! یعنی این سانسور فقط شامل صحنه های به اصطلاح غیر اخلاقی نیست کافیه هنرپیشه زن اصلی فیلم آستین کوتاه تنش باشه در اون صورت تا آخر فیلم تنها چیزی که میبینی کله بازیگر از چونه به بالا هست! حتی بعضی صحنه های فیلمهای وحشتناک رو هم سانسور میکنند واقعا آدم حس میکنه به شعورش توهین شده اصلا بدرد اونهایی که مثل من عشق فیلم سریال های خارجی هستند نمیخوره.نقل قول:
برای منم بین الملل حساب کرد دو بار زنگ زدم پشتیبانی چرت تحویلم دادن شکایت مردم به 195 زنگ زدن از مخابرات گفتن سیستماشون قاطی داره همه رو از دم بین الملل حساب میکنه.حجمم برگردوندند.نقل قول:
تا شکایت نکنید کار انجام نمیدن
والا در 195 هم همین شکایت رو ثبت کردم و الان کم کم دوماه میشه حتی یه نگاه هم بهش نکردن که پاسخی بدن تا چه برسه رسیدگی. ظاهرا اپراتور اجباری در پاسخگویی در 195 نداره دلبخواهه شما شانستون خوب بوده پاسخ دادن. آیا اون سایت رو از اون ببعد باهاتون داخلی حساب کردن و مشکل حل شد یا اینکه فقط حجم اون شکایت رو برگردوندن؟نقل قول:
فقط حجم رو برگردوندندنقل قول:
موقع شکایت بخش عدم رعایت ترافیک داخلی رو انتخاب کردی ؟
بله انتخاب کردم. کاش اصلش درست میشد حالا اون چند گیگ رو برگردانند یا نه خیلی فرقی ندارهنقل قول:
سلام
چطوری میتونم اشتراک پیش پرداخت 2 مگابیت 40 گیگ ماهیانه رو (پس از اتمام دوره ماهیانه) به پس پرداخت تبدیل کنم که هزینه اشتراک رو قبض تلفن بیاد؟ حتما باید حضوری برم مرکز مخابرات یا از پنل هم میشه؟
دوستان سرویس من از کمپین رنگین نت 16 مگابیت یکساله پس پرداخت با 80 گیگ بین الملل و 250 گیگ دانلود ساعات خاص بین 5 تا 11 صبح هست، مدت هاست که دیگه مخابرات سرویس دانلود ساعات خاص ارایه نمیکنه، از این سرویسم 72 روز باقی مونده، وقتی این 72 روز یعنی قراردادمون تموم بشه از اونجایی که مخابرات قصدی برای ارایه کمپین های بهتر نداره این سرویس منقضی میشه و مجبورم از بین سرویس های موجود انتخاب کنم؟ یا امکانش هست تا اون موقع کمپین جدید معرفی بشه؟
سوال شما رو که کسی جز خود مخابرات نمیتونه پاسخ بده که تا دو ماه دیگه چی میشه ولی تا حالا که چیزی بهتر نشده مثلا همین کمپین ماندگار هم تا چند ماه پیش طرح دانلود ساعت خاص درش بود منهم مثل شما دوماه مونده به پایان طرحم بررسی انجام دادم و یکساله اش انتخاب کردم تا بگیرم اما وقتی موقع خرید که رسید دیدم طرح یکساله با ساعات خاص رو حذف کردن و فقط بصورت فقط شش ماهه ارائه میشه که الان این طور که میگید همون شش ماهه هم دیگه نمیدن و حذفش کردن.نقل قول:
شاید برای تابستون یه طرح با اسم جدید بزارن.
باز مشتری ها جدید بگیرن.
قیمت که ارزونتر نمیشه. طرح شبانه هم ۵۰ ۵۰ هست شاید بزارن.خوبه شما مصرفت کم هست .چون جدیدا حجم بین الملل هم داره آب میره تو طرحاشون.
کلا هر دوره بدتر از قبل....
شما ببین بعد پایان دورت شاید همون طرحتو تونستی استفاده کنی .عجله نکن.
بعید میدونم این کار شدنی باشد ولی امتحان ضرر ندارد:نقل قول:
1. داخل پنل سرویس ADSL قسمت تغییر طرح برید. ببینید ایا طرح مورد نظر شما موجود است یا خیر.
2. با 2020 تماس بگیرید.
سلام رفقا ، مخابرات پروفایل رو از interleave نمیزاره رو FAST ? که پینگ بهتر بشه
زنگ زدم 2020 طرف نمیدونست اصن قضیه چیه گفتم باشه خداحافظ :دی
ممنون از پاسختون. کلا برای پس پرداخت باید حضوری برم مرکز مخابرات؟ طرح های پس پرداخت با پیش پرداخت فرق دارند؟ فهرست طرح های پس پرداخت کجا هست؟ تو سایت مخابرات که همه پیش پرداخت هستنن!نقل قول:
هیچکدوم از پشتیباناش سردر نمیارن دارید در مورد چی صحت میکنید.نقل قول:
برای من یکبار بعد از کلی تلاش روی Fast قرار گرفت پینگ فوق العاده شده اما بعد چند روز به حالت عادی برگشت خودبه خود
از مخابرات سرویس میگیرید کلا باید بیخیال پشتیبانی بشید.
سلام. تو سایت برید هست احتمالاtci.ir
الان فقط کمپ ماندگار هست.
حضوری برید مرکزتون
نقل قول:
پشتیبانی مخابرات کلا تو این بحثا تعطیله، به جا فست بگو پروفایل گیم شاید یکیشون فهمید آخرش چی میگی، اینا فست و اینترلیو بشنون همونجا سکته رو میزنن
نیازی نیست که حضوری برید. شرایط سرویس و نوع پرداخت به اون طرحی که ارایه میشه بستگی داره که هنگام ارایه طرح ها اعلام میکنند. طرح های کمپین ماندگار که فعلا داره ارائه میشه شرایطش اینه که به انتخاب خودتون میتونه پیش، یا پس پرداخت باشه از لحاظ قیمت و حجم فرقی ندارن فقط اگر پیش پرداخت کنید کل ترافیک دوره رو در همون ابتدا بهتون میدن ولی اگه پس پرداخت کنید ترافیک رو ماهانه در اختیار قرار میدن و اضافه هم بیاد به ماه بعدی منتقل نمیشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
برای من این ماه که 8 مگ تمدید کردم، هم خودکار تبدیل شد به Fast شد هم دانلودم روی 18 مگ ست شد.:eh:
تو پنل درخواست پشتیبانی بزنید بگید که رو fast براتون بزارن ... من خودم قبلا که از مخابرات نت داشتم این کارو کردم, انجام میدن.
از کجا باید انتخاب کنم؟ هرچی طرح هست که زده پیش پرداخت! الان پیش پرداخت دارم که تا پایانش 5 روز مونده؛ خودکار به پس پرداخت تبدیل نمیشه که؟!نقل قول:
اگر در پیش پرداخت ترافیک باقی بمونه و بین دوره مثلا دوماه وقفه بیافته باز هم ترافیک به دوره کنونی منتقل میشه؟نقل قول:
لطفا حذف شود
دوستان کمپین ماندگار 80 گیگ ماهانه رو داره اینجوری حجمشو نشون میده
مگه نباید 320 بزنه؟ ضربدر 4
سلام. درست میفرمایید . برای من هم تقریبا همچین مشکلی پیش اومده به نوعی دیگه ولی بعد ۲ هفته هنوز حل نشده.
اینها سیستم هاشون مشکل داره.
۱. زنگ بزنید ۲۰۲۰ بگید تیکت باتون ثبت کنند.
۲. تو پنل کاربری خودتون بخش پشتیبانی درخواست ثبت کنید همین اسکرین شات هم بزارید.
۳.سایت ۱۹۵ برید شکایت ثبت کنید با همین اسکرین شات.
۴.به ۲۰۲۱ زنگ بزنید بخش تماس با کارشناس موضوع رو بگید و شکایت ثبت کنید.
۵.سایت بازرسی مخابرات برید شکایت ثبت کنید و همین عکس رو با توضیحات بزارید.
همین امروز این کارهارو انجام بدین. نگید حالا شاید خودش درست بشه و ....
فقط باید شکایت کنید تعداد شکایات بالابره میشه کاری کرد.
اینکه پیش یا پس پرداخت رو از کجا انتخاب کنید در مراحل پرداخت یعنی سرویس رو که انتخاب کردید بخواهید خرید کنید موقع صدور فاکتور میشه انتخاب کرد یا موقع خرید از پشتیبانی هم میتونید بخواهید بگید این سرویس رو پس پرداخت میخوام. انتقال ترافیک وقتی میگیم منظور بین ماه های همون دوره هست وگرنه بین دوتا سرویس که انجام نمیشه یعنی شما پیش پرداخت هم که باشید مثلا سه ماهه باشه اگه سه ماه تموم بشه و حجم اضاف بیارید سوخت میشه و به سرویس بعدی که میخرید منتقل نمیشه حتی اگر بینش وقفه هم نباشه.نقل قول:
من سرویس 40 گیگ ماهیانه پیش پرداخت دارم. واسه منم 40 گیگ نشون میده و اگه ه ه ه از سرویس داخل استفاده کنم خودش یک-چهارم کم میکنه.نقل قول:
ترافیک اصلی یا همون ترافیک بین الملل رو نشون میده. این مهمتره و نه اون 320.نقل قول:
مثلا ۴۰ گیگ بین الملل دارید تو بخش بالایی دایره.
شما ۱ گیگ داخلی مصرف کنید حجم باقیمانده چی نشون میده؟
۳۹.۷۵ گیگ؟
اگه پیش پرداخت هستی کاملا درست زدهنقل قول:
برای پس پرداخت ها نمایش به این صورته که 4 برابر میزنه و 4 برابر هم کم می کنه که میشه 320
در صورتی که برای پیش پرداخت ها این طور نیست
منم پس پرداختم همینجوری میزنهنقل قول: