خیر محدود نمیکنهنقل قول:
128 نمیدونم چقدره
Printable View
خیر محدود نمیکنهنقل قول:
128 نمیدونم چقدره
512 چطور؟چقدر سرعت شبانه میده؟نقل قول:
50 تا 70 تا با دانلود منیجرنقل قول:
خدمت دوستان گل لحظاتی پیش : ساعت 11:33
وضعیت ما = 1 مگ
واقعا دیدنی هست چه میکنه این پارس انلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس انلاین سرعت 512 ساعت 12ونیم بامداد : نظر بدید دوستان چه جورهنقل قول:
چند روزه تو منطقه سرآسیاب-مارلیک مربوط به مرکز کرج سرعت خیلی افتضاح شده. یکی دو هفته پیش بود که برا 24 ساعت اینترنت قط شد و بعد اون دیگه سرعت خیلی کم بالاتر از 100 کیلوبایت میره.
خسته شدیم بخدا، کلی پول میدیم اینم از نتیجه ای که میگیریم.
من حدودا یک سال و نیم 512 ،30 گیگ داشتم، شبانه حداقلش 2 تا 2.5 گیگ دان میکرد ! خیلی کم پیش میومد که از 2 گیگ کمتر دان کنه . البته به دو عامل بستگی داره . وضعیت مخابراتی منطقه ی شما، شانس شما !!! شاید سرعت دانلود شبانه ی من 150 میبود ولی همسایه ی دیوار به دیوار سرعتش 50 میشد ! اینو میگن بد شانسی ! سرویس 1 گیگ محدود هم داشتم که سرعت شبانش خیلی خوب بود! شبا بین 3.5 تا 4.5 گیگ دان میکرد ! البته یه مدت سرعتش افت کرد که در اون حالتم حداقل 2 گیگ دان میکرد ! الان هم 2 مگ محدود دارم که تا چند روز پیش سرعت دانش ثابت رو 200-250 بود ولی دو سه روزی هست که سرعتش تا 400 هم میرسه ! :n02:نقل قول:
من به هیچ وجه از پارس انلاین تعریف و بدگویی نمیکنم ! تاحالا باهاش خوب ساختم ! (قضیه ی قطعی های مکررش جداست ! ) ولی اینم بگم که شاهد بودم که در همین فروم دوستانی که قبلا راضی بودن یهویی سرویسشون خراب شده و دانلودشون رسیده به روزی 1 گیگ و پارس و ترک کردن !! پس بهتره اول از همشهریاتون و بخصوص هم منطقه ای هاتون پرسجو کنید که دان شبشون چطوره بعد اقدام به خرید سرویس پارس کنید !
سلام به دوستانی که سمت شمال غرب تهران زندگی می کنند اصلا توصیه نمی کنم پارس انلاین استفاده کنند چون دارای خدمات ضعیف و سرعت بسیار بد هست
من العان 3 ساله دارم از این شرکت اینترنت می گیرم اولا سرعت 1M گرفتم خیلی خوب بود با سرعت 330kb هم میرسید بعد ها سرعت به 220 و بعد 180 رسید و العان سرعت رو 130 هست روز ها و شب ها 80
جدیدا سرویسمو تغییر دادم بع 256 unlimit که سرعت بل که بهتر شه روز ها بتونم دانلود کنم اما بدتر شد که بهتر نشد العان روزها با سرعت 40 kb و شب ها 30 kb دانلود میده واقعا ارزش نداره دیگه پول صرف این شرکت کنید از من گفتن بود شما گول تبلیغات کذب و نخورید
تست سرعت شبانه - همین الان گرفتم
سرعت دانلود بالای 400 هست فقط قطعی لحظه ای هر چند دقیقه یکبار وجود دارد
دوستان من یک ماهه 4 گیگ 512 تمدید کردم اما چرا اون 25 درصدی که باید اضافه کنن به هر گیگ رو اضافه نکردن ؟
با پشتیبانی تماس بگیرم؟
25% دیگه پیچیده شد .
نمیشه دوست عزیز همینجوری نشسب تا حق آدمو بشکن بالانقل قول:
یه گیگ یعنی باید بدن .. این قانون تو سایتشون هنوز هم نوشته شده
آیا این اشتراک جدید رزروه یا فعاله؟ اگر فعاله و ترافیک مجازتون 5 گیگ نیست حتما پیگیری کنید و نتیجشو رو هم اینجا اعلام کنید و اگر این یک گیگ رو اضافه نکنن از طریق سازمان مقررات قابل پیگیریه!نقل قول:
اما فکر کنم هنوز رزروه درسته$؟
بچه ها چند روز پیش که داشتم ترافیکم رو چک میکردم دیدم 1 گیگ و نیم خیلی ناگهانی کم شده!
زنگ زدم پشتیبانی گفتن تو یه بازه ای اشتباهی به ترافیک کاربرا اضافه کرده بودیم الان کم کردیم از همه :| برای شما هم کم شده؟سرویس من 128 هست.
خیر دوست عزیز همین امروز تمدید کردم .. ماه قبل 1 گیگ ریخته شده بود اما الان نریختن .. الانم با همین اشتراکی که امروز تمدید کردم دارم این پست رو مینویسمنقل قول:
متاسفانه این شرکت مثل سابق نیست .. با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن پارس آنلاین اشتباه کرده اون یه 25 درصد . این 25 درصد به آپلودتون اضافه میشه نه دانلود
حالا یکی آپلود نیاز نداشته باشه باید چیکار کنه ؟
از من سه گیگ کم کردن سرویس یه مگ دارم :n04::n04:نقل قول:
چن بار زنگ زدم همینو گفتن :n04::n04:
اینکه میگن به آپلود اضافه میشه درسته و طبق قانون سازمان مقرراته و به طور طبیعی شما هم آپلود دارید اگر اینطوره باید توی قسمت گزارش مصرف شما ترافیک ارسالی رایگان هزار مگابایت ثبت بشه و تا یک گیگ آپلود شما رایگانه و از اون 4 گیگتون کم نمیشه و اگر احیانا آپلودتون از یک گیگ بیشتر بشه ( مثلا اگر اهل آپلود فیلم هستید یا سایت دارید) اونوقت اضافش از حجمتون کم میشه.نقل قول:
واقعا برای پارس متاسفم من بخشنامه سازمان مقررات رو فهمیدم اما اونا نفهمیدن یا خودشون رو به نفهمی زدن
من گزارش خودم رو چک کردم و توی عکس زیر هم معلومه که
توی تاریخ 27 مرداد از 11188.86 یک و نیم گیگی رو که بابت 25 درصد ( 6 گیگ) اضافه کرده بودن کم کردن که از اون 9645 مگ مونده بعدش اومدن به مقدار حجم دانلودم که 9645 مگ هست 25 درصد به قسمت ترافیک ارسالی رایگان قرارداد که میشه 2412 مگ اضافه کردن . اگر برای شما هم همین مساله پیش اومده کارشون قانونیه و درسته
البته من بگم قرار دادم 2گیگ سه ماهه هست ولی از قبل هم مونده بود که بهم اضافه کرده بودن
بچه ها این سرویس موقتی که بعد از پایان اشتراک میتونین فعال کنید قضیه اش چطوریه من امروز فعال کردم 1 گیگی که بهم داد رو استفاده کردم
بعد 2 مگ گرفتم بهم 2 گیگ داد گفتن 1 گیگ بدهی داشتی بدهیش نکنه به خاطر این سرویس موقت بود تازه 48 ساعت هم از سرویس کم کردن
فقط باید تاسف خود برای این شرکتا .. بیشتر کاربرا با دانلود سر و کار دارن نه آپلود .. اقلا اضافه نمیکنن سرعتا رو درست کنن مخصوصا شبانه .. اون بحث اشتراکی شبانه و همه برا دانلود میزارن و .. همه چرنده . اگه به دانلود باشه تو یه خطی که 8 نفر ازش استفاده میکنن قبل از ساعات شبانه اگه همه استفاده کنن هم سرعت خیلی پایین نمیاد .. اینا خودشون سرعتا رو محدود میکنن و به دروغ میگن همه برا دانلود میزارن و سرعتا میاد پایین و ..نقل قول:
آره دیگهنقل قول:
اون یه گیگ که موقت استفاده میکنی رو بعد از شارژ مجدد کم میکنه
ای بابا از دست این پارس آنلاین :n24:نقل قول:
شما گزارش از تیر ماه به بعد میتونی بگیری؟من هرچی میزنم نمیشه میگه تاریخ گزارش گیری باید قبل از 2 تیر92 باشد. حالا ما از کجا باید بفهمیم تو اون بازه اصلا اضافه کردن یا نه؟
به خانمه میگم چرا نمیشه گزارش گرفت میگه نمیدونم از واحد فروش بپرسید :n04:
نیم ساعت هم پشت خط نگه داشته بود :|
با وی پـــــــــی ان یا فیـــــــلتر شکن :n02:نقل قول:
با دانلود منیجر می شه دانلود کرد البته وی پی ان باید داشته باشینقل قول:
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن خیلی خوبه :n01:نقل قول:
سرعت شبانه حتی از ماه رمضان هم بدتر شده .. اومده رو 35
سرعت از ساعت 2 تا 3 روی 60 تا 100
3 تا 4 فیکس 120
الان هم فیکس شده 165
چند وقته از ساعت 5:30 اینا کلا نزدیک ساعت 6 .
سرعت میاد روی 400 تا 440
امیدوارم با بازشدن مدرسه ها و دانشگاه ها سرعت مثل قبل خوب بشه:n02:
آره منم چند وقته دارم با این سایت مسخرشون سر همین قضیه سرو کله میزنم اما هر کار کردم نتونستم گزارش بگیرم!!!نقل قول:
سلام پارس آنلاین هنوز مثلا ماه رمضون پینگ و سرعت دانلودش از 12 ظهر به بعد خراب میشه یا درستش کردن؟
سرعت شبانه و روزانه برای من همیشه بالای 450 و یکسان هست مگر اینکه شبکه مشکل داشته باشد
تست الان :
تست شبانه هم در صفحات قبل گذاشتم
خوش به حالت دوست من ,کدوم شهر هستی؟نقل قول:
سرعت من که سرویس 1مگ هم هست که در بهترین حالتش از 150 بیشتر نبوده و و اغلب 60 هست.
دوستان من یه مشکلی رو یکی دو ماهه دارم
تا یه چیزی رو میزنم واسه دانلود اول چند ثانیه سرعت میره بالا و در حد واقعی خودش مثلا 100 و .. ولی یهو هی میاد پایین پایین تا صفر بشه و بعد همینطور کم میشه و زیاد میشه و صفر میشه و ...
اکانت 128 نامحدود داشتم این شکلی بود که گفتم شاید محدودم کردن الانم اکانت 1 مگ محدود گرفتم باز همینطوره چرا ؟
یک سوال داشتم من میخوام سرویس دو مگ بگیرم از پارس اونایی که تو منطقه فرامرز تو مشهد دارن بگن سرعت دانلود شبانش حداقل و حداکثرش چقدره ارزش داره که بخرم یا نه؟
عجب اوضاعیه:n02::n02: از من 7 گیگ کم کردن، زنگ زدم پشتیبانی میگن یه اشتباهی پیش اومده از همه کم کردیم!!نقل قول:
دوستان یه سوال
اگر حجممون تموم بشه شبانه رایگان در کار هست یا نه؟
نخیر محمود جان....هیچ شرکتی اینطوری نیست که حجمت تموم بشه بتونی از ساعات رایگان استفاده کنی!نقل قول:
چه بد شد!!نقل قول:
هر چی پول تو کارت بود گرفتم حالا نمیتونم حجم بخرم:n28:
بچه ها میشه بدونم این سرعت بستنها چه فایده ای داره؟ من سرویس 128 دارم قبلا سرعتم روی 512 بسته شده بود الان روی 4 مگ ولی فرق چندانی نکرده:n13:
مشکل ویندوز ندارید؟نقل قول:
دوست خوبم من هم مشهد هستم و دقیقا همین مشکل رو دارم. قطعا سرویسم رو عوض خواهم کردنقل قول: