نقل قول:
دوستان جواب بدن لطفا
Printable View
نقل قول:
دوستان جواب بدن لطفا
دوستان منم این مشکل idm رو دارم هر چی میذارم دانلود کنه صبح میبینم هیچی به هیچی.
اونا رو اطلاع ندارم از کیفیتشون ولی من تا قبل عید میرم همارا ، میگن پینگش بر گیم خوبه ...نقل قول:
برادران وضع مخابرات خیلی داغونه
اگه فقط یک مزیت داشت که اونم دانلود شبانه بود اونم محدود کردن
حالا دیگه دلیلی واسه موندن نمونده
مخابرات رسما ریدماننقل قول:
چند روز دیگه تخلیه میکنم
حالا از کجا بگیرم رو نمیدونم !! :دی
سلام دوستان این نامحدود های همارا چه جوریه ؟
اینی که زده 128 تا 256 چه قدر سرعت دانلود می ده ؟ ایا سرعت نامحدود 128 طلایی ماکس نت باز سرعت 32 می ده؟؟
ممنون
منم 4 روز دیگه تخلیه مخابرات :n24:
کیا این ماه رفتن از مخابرات ، نظر بدن رجب سرویس الانشون:n27:
سلام دوستان
من چند ساله از همارا سیستم استفاده می کنم. یکی دو سال پیش بود با اینکه سرعت سرویس من 128 خانگی بود یهو دیدم سرعت نتم خیلی رفته بالا . باورم نمی شد یعنی در حد 400 یا 500 kbps دانلود می کردم. بکوب دانلود کردم یکی دو روز و بعد به خاطر قطعی برق مودم روشن خاموش شد و دیگه برگشت به حالت عادی.و
میخواستم ببینم علت چی میتونه باشه؟ چیکار میشه کرد که این اتفاق میمون دوباره رخ بده؟! :n02:
براي فسخ مخابرات بايد بريم مركزي كه ثبت نام كرديم يا تلفني هم ميشه؟
اون اتفاق تنها برای شما نیوفتاد برای همه افتادنقل قول:
همون موقع من کلاسیک داشتم دو روز کامل دانلود کردم نه حجم محاسبه میشد نه محدودیت سرعت داشتم بعد نمیدونم چی شد مودم ریستارت کرد اومد اول ولی تو همون دو روز اندازه 3 ماه دانلود کردم اون دانلود مزه کوکو میداد:n09:
انصافا واقعه تاریخی بود برای من! ولی اون موقع من از کسی نشیدم. خیلی حال داد. علتش معلوم نشد چی بود؟!نقل قول:
عزیزم تو باید هرچی بخوای از اینترنت رایگان دانلود کنی.اینترنت یعنی شبکه اتصال من و تو.نقل قول:
فک کنم این وی پی انو باید از سایت خارجی خرید .
ایراد از خود شرکت بوده خودش هم پنج شنبه جمعه بود شرکت هم تعطیل کسی نبوده درست کنه ما هم از فرصت به نحو احسنت استفاده کردیم:n02:نقل قول:
سلام
این سرویس جدید همارا که 128 تا 2048 هست کسی استفاده کرده؟
چطوره؟
ماهی 23 تومن
اقاااااا اینترنت نامحدود میخابیرات کی تازا وریر . نجوردی ؟!
آسیاتک من هر چند روز یک بار یه قطعی نیم ساعته تا یک ساعته داره :n03:
یه سرویس نامحدود بود روزانه یه مقدار حجم با سرعت بالا میداد مال کدوم شرکت هستش؟
بعله برید مرکز ابوریحان....نقل قول:
سرویستون اگه یکساله نباشه میتونین با زنگ زدن به 2020 هم جمع آوری کنین....
اقا دمدیز آخی . اینترنت مخابرات نامحدود نجوردی ؟
عزیزان .... دایل آپ بخرید از مخابرات نخرید......نقل قول:
یعنی نمیدونم چه طوری خجالت نمیکشن.....
استفاده از مخابرات خریت محض !!
من چن وقتی هست خیلی کم استفاده میکنم !!! منی که هر ماه 8 گیگ ترافیک برام کافی نبود و 2-3 گیگ هم اضافی میخریدم این ماه 2 گیگ هم اضافه اومده برام !! از 8 گیگ :n02:
یک لحظه هم نمیشه بدون VPn از مخابرات استفاده کرد
اصلا نیاید طرف مخابرات که بدجوری خراب کرده !! :n27::n27::n27:فعلا حال و حوصله تخلیه ندارم
ولی هر وقت فرصت کنم میرم شرکت دیگه
من اوو ده هم شاتل واریمدی هم میخابیرات . بیری بیرینن چرررررررت . شاتل لاااپ آشگاال . بولمورم نینیم آخی :(( مصرفیمیز ده چوخدی آیدا ۲۰ گیگ اولار :( ایندی آیلا ۴۰ تومن وریرم
نقل قول:محتوای مخفی: خخخ با عرض معذرت
من وب گردیم زیاده ولی یه چن تا فیلمم دانلود مبکنم
از این رو، میخام برم های وب
کسی نمیخاد منصرم کنه :n06:
باید سرویسای همارا رو یه بار امتحان کنم.....نقل قول:
این همه مدت عجب خریتی میکردم پول اضافه میدادم به مخابرات !! 1 مگ با 5 گیگ رو 20 تومن میکنن تو پاچه آدم !!نقل قول:
الان زنگ زدم 128 کرد برام !! ماهی 5 گیگ 11500 !!
سرعت اون بود 2 مگ !! اینم هست 1 مگ :n08:
خدایا !! شکرتــــ:n02:
اینی که پرسیدی سوال نیست که مقالست :n02:نقل قول:
نظرات رو بخونی متوجه میشی وضعیت رو
یه شرکت مثل آسیاتک دانلود شبانش بدون محدودیت ولی کیفیت روزانش آشغال
بعضی شرکتا روزانه خوب دارند ولی شبانشون بده ! دوست من صبانت داره راضیه از کیفیتش
======
بند های 2 و 3 و 4 .......
خوب کشوریه دیگه شرکت از مردم دزدی میکنه و مردم هم تو فکر دزدی از شرکت هستن :n20:
اخرشو خوب اومدی:n08:نقل قول:
یه بدی اسیاتک هم اینه که تو زمان پیک مصرف پاکت لوز داره و کیفیتش تو اون ساعات میاد پایین که به نظرم از زیادی کاربراشه
ولی شبانش اوکیه مشکلی نداره
سلام
من سرعت 2 مگابایت دارم. الان شبانه رو علاوه بر محدود کردن حجم آوردن روی 250 تا. میگه این استاندارد تعرفه است. میگه 2000 را تقسیم بر 8 کن. آیا این درست است؟ اگر نه من چه طور باید حرفمو ثابت کنم؟
سلام دوست عزیز ، سرعت سرویس شما 2 مگابیت هست و 1024* 2 = 2048 میشه و اگه اون رو هم بر 8 تقسیم کنیم میشه 256 که همون 250 میشه و کاملا درسته و نیازی هم به پیگیری نیست . قبلنا شرکتا برای جمع کردن مشتری محدودیت خاصی برای دانلود رایگان نمیزاشتن ولی تو این چند وقته قضیه کاملا بر عکس شده و دارن برای برقراری محدودیت رقابت میکنن !!!!نقل قول:
اقا من این اسیاتک رو دیدم ولی برا دانلود شبانش یه دری وری هایی در مورد نیم بها و ... نوشته بود که در قیاس با اینترنت مخابرات خیلی گرونتر هست.
اینم لینک تعرفش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب بقیه این سوالات رو بده ؟؟
کد:دوستان مخابرات 2020 دانلود شبانه رایگانشو محدود کرده :n28:، حالا چن تا سوال داشتم لطفا دوستان پاسخ بدن.
1- ایا هنوز شرکتی هست که دانلود شبانه نامحدود داشته باشه ؟؟
2-کسی روشی برای کم نکردن حجم و دور زدن ترافیک میدونه ؟
3- از دوستان کسانی هستند که با برنامه netcut کار کرده باشند و موفق به دور زدن شده باشن؟
4- روشی یا ترفندی برای هنگ کردن شمارنده ترافیک میدونید که حداقل بعضی وقت ها کار کنه ؟
جواب کامل با توضیح میخوام .
دوستان در ضمن بعد از محدود شدن دانلود شبانه یک بار دیگه سرعت دانلود من نصف شده و رسیده به 100 کیلو بایت ، ایا برا همه نصف شده سرعت دانلود؟؟؟:n30::n30:
با این شبانه همارا شبی چقدر میشه برداشت کرد!؟ الا سرویسم رو نار هست می خوام برم طرف این نامحدود 384 یا این 512 شبانه!!
نامحدود همارا . هیش واخ گتمه ههههش واخ .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
414 گیگ دانلود در ماه
من اگه تو اروپا بودم چقدر دانلود میکردم:n02:
بهترین سوریس واسه دانلود الان فور جی ایرانسله
100 گیگ 170هزار تومن
هر گیگ میشه 1700 تومن
سرعتش هم که 4-5 مگ میده :n01:
گور بابای مخابرات
پس من که هر ماه 400 گیگ دانلود دارم باید 680 هزار تومن پول به ایرانسل بدم ؟!نقل قول:
:n27:
نکته ای که هست اینه که یه سری دوستان از دانلود درآمد دارند یعنی یه پولی از ملت میگرن فایل های حجیمشون رو دانلود میکنند. بعد انتظار دارند ماهی 12تومن هزینه اشتراک اینترنت بدن و بتونند که 2ترابایت هم دانلود کنند!
مگه مصرف شخصی یک آدم چقدر میتونه باشه؟؟؟؟
دوستان مخابرات 2020 دانلود شبانه رایگانشو محدود کرده :n28:، حالا چن تا سوال داشتم لطفا دوستان پاسخ بدن.
1- ایا هنوز شرکتی هست که دانلود شبانه نامحدود داشته باشه ؟؟
2-کسی روشی برای کم نکردن حجم و دور زدن ترافیک میدونه ؟
3- از دوستان کسانی هستند که با برنامه netcut کار کرده باشند و موفق به دور زدن شده باشن؟
4- روشی یا ترفندی برای هنگ کردن شمارنده ترافیک میدونید که حداقل بعضی وقت ها کار کنه ؟
جواب کامل با توضیح میخوام .
دوستان در ضمن بعد از محدود شدن دانلود شبانه یک بار دیگه سرعت دانلود من نصف شده و رسیده به 100 کیلو بایت ، ایا برا همه نصف شده سرعت دانلود؟؟؟:n30::n30:
لطفا لینک شکایت مستقیم تو وزارت ارتباطات رادیویی رو هم برام بذارین