نمی دونم والا داداش
من خودم کنسولمو هنوز ه ک نکردم واسه همینم آپدیت نکردم . ولی به هر حال شما از من واردترین من 3ماه هست فقط اکس باکس دارم . بازم sry
نمی دونم والا داداش
من خودم کنسولمو هنوز ه ک نکردم واسه همینم آپدیت نکردم . ولی به هر حال شما از من واردترین من 3ماه هست فقط اکس باکس دارم . بازم sry
نه بابا خواهش می کنم :) یه کاریش می کنم :)
کسی میدونه چرا c4eva جدیدا میاد با دوستاش اختلات می کنه فقط " و درست و حسابی راجع به ه ک 0225 که 60% اسلیم داران (از جمله خودم ) این درایو رو دارن اطلاعات بیرون نمی ده ؟
راستی به نوشته های جلوی 0225 و 0401 دقت کردید هر دو یکی هستند .
c4 روش نشده بگه تو 0225 دوباره با مشکل برخوردیم برداشته 0401 رو زده in progress و 0225 رو همون in testing نگه داشته .
قشنگ معلومه همینطوره .
کنار گذاشته؟ یعنی کسی دیگه Ban نمیشه؟ فلگ میشه؟:31:نقل قول:
خب داداش من فلگ میشن تا تو اتصال بعدی به live سریع مایکی بفهمه اینا ه ک کردن تا Ban بشن دیگه. فلگ کردن یک کار در راستای Ban کردن هست.
یعنی تمیز کردن دکمه ها کاری نداره؟ :20:نقل قول:
دوباره جا زدن شوک ها سخت نیست؟
کلا میشه یه توضیحی بدی چطوری تمیزش کنم؟:27:
ما که از همون اول هر آپدیتی میومد انجام میدادیم... همیشه هم داخل لایو میچرخیم و بازی دانلود میکنیم... تا حالا به مشکل بن مواجه نشدیم:31:نقل قول:
---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------
نقل قول:
منظورت از PSN همون XBOX Live هست دیگه؟!:31:
اوه سوتی در حد رونتون :31:نقل قول:
اره همونه. من تازه PS3 فروختم xbox گرفتم هنوز تو مود اونم:10:
جای تکمیل ثبت نام تو xboxliveجای پر کردنbuiling information(اگه درست نوشته باشم)جای phoneوcityوpostal code چی بزنم؟:19:
چی شد آقا؟میشه از هارد های ADATA برای نصب بازی استفاده کرد؟
چرا نمیشه :10:نقل قول:
اول این تاپیکو ببین که بفهمی چطور باید بازش کنی :
البته دیگه اونقدرم که گفته احتیاج به وسایل نداره من فقط بایه پیچ گوشتی بازش کردم :31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=449916
بعدشم ذغال روی دکمه ها رو با یه پارچه خشک تمیز کن . احتمالا بر اثر بازی زیاد چربی گرفته .
ببخشید xbox key چیه؟
:23:سلام من یه بازی داروم (CALL of DUTY ,black ops) رو بر چسب سی دی نوشته ntsc و روی کاغذ جلدش نوشته free کدوم راسته?:wac:
:9: --->:42: ---> :22:
دوست عزیز اگه Hotmail داشته باشی دیگه این چیزا لازم نیست که . در ضمن صفحه اول آموزش اتصال به لایو رو بخون درباره کدپستی و اینچیزا توضبح داده شده ! من خودم دیشب به سلامتی رفتم و به سلامتی فریمورم پرید !:31:نقل قول:
...
دوستان یه سوال . این پایین آموزش کپی خور کردن 360 هست با LT+ ؟ یعنی بیرون هم همین کارا رو میکنن که 10 تومن میگیرن ؟ در ضمن آموزشش خیلی گنگ هست . جایی که کامل هست میشناسین ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492028
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
به احتمال زیاد Free هستش چون بیشتر توی دید هست فقط اون قسمت بالا رو Edit کردن !نقل قول:
پس چرا نصب میکنم ارور سی دی میدهنقل قول:
xbox key در واقع همون کار ه-ک رو انجام میده البته اگه اشتباه نکنم باید دستگاه باز بشه و یک سری تغییرات میخواد..نقل قول:
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکل از ریجن باشه خودش یه پیغام مخصوص میده که میگه این ریجن سازگار نیست با دستگاه ! اگه دیسک رو میذارین اون پایین میزنه Play DVD ، مشکل یا از Firmware هست یا کلا بازی مشکل داره !نقل قول:
من تا حالا با email میرفتم توlive حالا چه جوری عوضش کنم؟
یه کم بیشتر توضیح میدی ؟ مگه با EMail هم میرن لایو ؟نقل قول:
یه باز یهم دارم تو یه مرحله هگ میکنه اون چی؟نصب رو هارد کردمنقل قول:
hotmailدارم منظورم اینه که ازxboxچجوری تغییر بدم؟یعنی با emailاصلا نمیشه؟:41:
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
من با email میرفتم تو لایو چرخ میزدم
اگه فقط این بازی هنگ میکنه احتمالا مشکل از بازی هست . سعی کن یه بار دیگه بازی رو بریزی رو هارد شاید درست بشه !نقل قول:
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
تست کنم بهت میگم . واسه چی میخوای عوض کنی ؟نقل قول:
hotmailدارم منظورم اینه که ازxboxچجوری تغییر بدم؟یعنی با emailاصلا نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
من با email میرفتم تو لایو چرخ میزدم
چجوری از دشبرد عوض کنم errorمیده:19:
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
خوب برای لایو بازی کردن که میخوام ثبت نام کنم همونpostal codeو...میخواد
شاید منظورت Gamertag هست ؟ نه ؟ همون اسم پروفایل XBL !نقل قول:
شما ثبته نامشو کامل کردی؟نه gamertagساختم ولی در ادامش همونارو میخواد بزنم
سلام.میشه بگید بنظر شما بهترین امولاتور برای ایکس باکس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من این امولاتور ها رو دارم:
xenon
cxbox
Xbox 360 Emulator 3.0 PC XINPUTAplusVideo2Xbox
من همین دیشب واسه اولین بار رفتم لایو ، با چنین چیزایی که میگی برنخوردم ! شما برید به سایت live.com یه سرویس هاتمیل بسازید . برای zipcode می توانید مثلا از نام شهر California و کدپستی 92656 یا CA 92656 استفاده کنید ! میشه از مشکلت یه عکس بگیری اینجا بذاری تا کامل تر راهنماییت کنم !نقل قول:
thx.احتمال99%به خاطر اینکه من باemailمیرم حالا برم سایت لایو شاید درست شد اگه نشد عکسشو میزارم:40:
C4eva : LT 1.9 for Sammy,Benq and Phat Liteon released within 24 hours!
نقل قول:
مینویسه:
یعنی این دسک قابل خواندن نیستthis disc is unreadable
یا دیسک کثیف هست یا خش داره یا لنز دستگاه ضعیفه !نقل قول:
مینویسه:
یعنی این دسک قابل خواندن نیستthis disc is unreadable
دوست من وقتی از لوح زرین نیکان میگیری همین میشه دیگهنقل قول:
میلاد جان سونی وسایل هاتز رو ازش گرفت
من خودم اخبارشو مو به مو دنبال میکردم
میتونی یه سرچ بکنی
بازم میگم ! وقتی از یه چیزی اطمینان کامل ندارید نگید لطفا
:11:
ببخشید دیر جواب دادمنقل قول:
می تونید ولی باید به لایو وصل باشید تا کدک مورد نظر از لایو دانلود بشه
اگه فیلم از روی فلش اجرا بشه ضرری نداره واسه دستگاه
امولاتور برای XBOX 360 منظورته !!!!!؟ :18:نقل قول:
اولا بعید میدونم همچین چیزی اصلا وجود داشته باشه .
ثانیا اگرم باشه بعید میدونم به این راحتیا بتونه بازیا رو اجرا کنه .
گزینه ی دوم صحیح میباشد:5:نقل قول:
سلام
راهی هست که بشه فهمید 360 که میخریم درایو چنج شده(درایوش رو دستکاری میکنن تا کپی خور شه) هست یا نه ؟
ببخشید سواله تکراری می پرسم اما چون یکی موافق بود یکی مخالف و دشب کس دیگه ای نبود دوباره می پرسم واسه live آپدیت کنم یا یعنی اگه آپدیت کنم اتفاق بدی می افته یا نه؟
شما کپی بازی میکنید؟اگه آره باید بگم که اگه الان وصل بشی به لایو فاتحهنقل قول:
البته فردا قراره آپدیته بیاد .اگه آپدیته اومد برو آپدیتو(lt+ v1.9) بریز بعد برو لایو:20:
آره فقط کپی بازی می کنم. باشه تا چند روز فوقش صبر می کنم :)نقل قول: