اگه نسبت به ديگر مسنجرها مزيت داشته باشه از نظر (قيمت) يه چيزي !
اگه نسبت به ديگر مسنجرها مزيت داشته باشه از نظر (قيمت) يه چيزي !
تا حداکثر 20 روز بعد باید کد پیشتاز و شماره موبایل هدیه توی پرونده شما ثبت بشه و اگه غیر از این باشه باید پیگیری کرد.نقل قول:
آرهنقل قول:
ماله من که هنوز نیومده
مسئولین شرکت از این شاخه به اون شاخه می پرند.نقل قول:
تازه شما که چیزی از دست نمی دی.
پقیه پولت به حساب بر می گرده.
سلام دوستان من یک سوال از شما داشتم البته من خودم ایرانسل ندارم فقط یک سوال برام پیش اومده اون هم اینه من میخواستم بدونم چرا ایرانسل علاقه زیادی به رنگ زرد داره توی سایتش توی تبلیغات در تلوزیون در روی اتوبوس ها در بلیبرد ها همش از رنگ زرد استفاده کرده میخواستم اگه دوستان میدونن علتش رو بگن اخه خیلی برام جالبه حتی توی سایت اصلی Mtn هم از رنگ زرد استفاده شده
اینا فکر کنم ترفند تبلیغاتی باشه، مثلا Vodafone به جای زرد از قرمز استفاده میکنه یا O2 که یه رنگ آبی خاصی هستنقل قول:
اونوقت همراه اول یه رنگ نامعلوم انتخاب کرده !!
این دیگه چه سوالیه؟!!!نقل قول:
ام تی ان رنگ نمادش زرده...وودافون قرمزه...آرنج نارنجیه...دیوار خونه ی ما سفیده...ماشینمون سیاهه!!!!
نه از شوخی بگذریم این یه جنبه ی مهم تبلیغانی داره...در حقیقت رنگ یه عامل مهم در جذب مشتریه...دقت کردی که همیشه همه ی تبلیغاتشو میبینی؟چون رنگ زردش خیلی تو چش میزنه.
و جنبه روانشناسی هم داره...ام تی ان روانشناس ها رو هم استخدام میکنه برای این چیزا.
مثلا رنگ زرد انرژی به مردم میده...هر کس که کور کوانه از مخابرات و ... طرفداری نکنه و بخواد موبایل بخره یا حتی اگه نخواد بخره تا این تبلیغو میبینه جذبش میشه و دلش میخواد یه ایرانسل بخره.
اینا از اصول تبلیغاته و متاسفانه چون توی ایران اصلا رعایت نمیشه و ایرانسل اولین شرکتیه که رعایت میکنه و خیلی به نفعشه و میبینید که مخابرات نداره ما هنوز بهش عادت نداریم...و نکته جالب اینکه چون کار روانشناسی شده شما نمیتونی بگی خب روی من تاثیر نداره!روی همه تاثیر داره حتی اگه خودتو گول بزنی...اوناییم که آنتی ایرانسل شدیدند خیلی روشون تاثیر میذاره این تبلیغا.
گرفتی چی شد؟
با عرض معذرت از ایرانسلی ها که خودم هم یکیشون هستم سیم اسپادان از همشون بهتر انتن میده قیمتش هم 15 تومان است شارژ اولیه اش 10 تومان است باهاش میتونی ایمیل هم بفرستی که قیمت هر ایمیل معادل به sms استنقل قول:
چه تبلیغی شد واسه اسپادان:27:
آقا اين حد اعتبار چيه ؟ يه بار ايميل زدم ايرانسل جواب نداد. ضمن اينكه هميشه دو تومني بيشتر از اون چيزي كه آخر ماه براي پرداخت اس ام اس ميزنه مينويسه. چرا؟
ببخشید سایت رو دوبار گفتین.:31:(شوخی)نقل قول:
این مسنجر ایرانسل فکر کنم فقط به درد من بخوره چون گوشیم جاوا نمیخونه!!!!!خیلی ضایعست.برنامه هاش بد گیر میاد.دو ماه خط ایرانسلم قطعه خوب نباید به فکر جبرانش باشه؟:21:بالاخره باید دل مشتری رو بدست بیاره و این دو ماه رو جبران کنه:20:.آفرین ایرانسل.اگه دوست داری یه ماه دیگه بزار قطع بمونه و به جاش بهم ام ام اس بده!!!:19:
یحتمل از همون هایی هست که دروازه تهران، اصفهان خیلی وقت کار گذاشتندنقل قول: