البته یه i40دارم میخام بگیرم اینو بفروشم
Printable View
البته یه i40دارم میخام بگیرم اینو بفروشم
ای ۴۰ چجوریه میگن خوب نیست؟نقل قول:
من ۵۱۴۲ داشتم راضی بودم مدل پلاس و tk خوب هست
ولی در کل همشون اشغال چینی هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمیدونم والا فقط همین دوتایی که گفتم رو تست کردم باید از اساتید بپرسی ولی چیزی که دیدم هرچی مودم جدیدتر باشه اشغال ترنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بنده خیلی سعی کردم رو اینترنت td-lte ایرانسل پورت فورواردینگ انجام بدم اما هر کار کردم نشد اخر فهمیدم ایرانسل خاک برسر همه پورت هارو بسته زنگ زدم پشتیبانی شون و معلوم نبود چه خبره یکی میگفت همه پورت ها بازه یکی میگفت همشون بستس یکی میگقت تا رنج 1050 بستس اخریشون هم منو پاس داد تو بخش تجاری یعنی تو یه کشور که همه چیش بی صحاب باشه اونم ایرانه که منو الاف خودشون کردن اگه کسی از دوستان راهی برای باز کردن پورت داره و مطمعنه عملی میشه ممنون میشم کمکم کنه به ایدی تلگرامم @hevvo یا برام ایمیل بزنه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل = NAT 3 = بدون قابلیت port forwardingنقل قول:
پوزش @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دیر دیدم. گرچه قدیمی است برای جواب ولی شاید در اینده برای کسی بدرد خورد.:n01:نقل قول:
خانواده من دو تا وایمکس ثابت و جیبی داشتیم که در طرح به دو مودم B-5142 تبدیل شد. مشخصات و توضیحات مودم رو می تونی از اینجا ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تجربه من باسه کاربری خونگی و عادی خوب بود و در تست های من به حداکثر سرعت 30 تا 35 مگابیت دریافت و 6 مگ ارسال می رسید و تنها سیم کارت رو باید می زاشتیم و تمام، شروع به کار می کرد.( سیم کارت گوشی موبوایل در حالت عادی رو من نتونستم در این مودم ها استفاده کنم.)
منوی کاربری مودم دو حالت simple و advanced داره که برای کاربری خونگی هر دوش بدرد بخور است. البته من تنظیمی برای انتخاب انتنی که متصل بشم با فریم ور پیش فرضش ندیدم.ا
از لجاظ ظاهری هم مودم تمیزی بود و تحویه اش برای مصارف خانگی مناسب است
مورد دیگر اینکه یکی از مودم هایی که داشتم رو طی یک پروژه دادم به یک کارفرما تا کار نخوابه و فرصت کنه مودم مناسب رو خودش بخره... البته این داستان زمستان پیش است و طی این مدت این مودم من رو یک چند ماهی پیشش ماند ( بگذریم از خاطرات گفتگوها و داستان های شارژ کردنش - این شخصیت من خارج از محیط کاری باشه گل می کنه:n31:).
و در یک جمعه معلوم نیست چه اتفاقی افتاد ارتباطش قطع شد و اپراتورها و بچه های فنی اش قبل از من ، با ایرانسل تماس گرفتند و گفتن وصل نمی شه، از انور اپراتور دستور ریست سخت افزاری رو داد و از ان به بعد دیگر مودم به هیچ وجه امکان ورود web ui فریم ور وجود نداشت و از کار افتاد. متاسفانه اخرش نفهمیدم ایا در دستور عمل ریست کردن اشتباه کردن، مودم کلا خراب شده بود به علت نامعلومی یا از سمت ایرانسل کاری کردن ( چون مالک نبودن :n15:) مودم دیگر درست نشد :n14:و کارفرما مجبور شد مودم جدید بگیره.
مودمم بخاطر مشغله یکی دو ماهی طول کشید تا پیگیری کارهای گارانتی و .... ببرم ایرانسل. وقتی بردم انجا نتوانستن مجدد لود کنند اخرش مودم رو با یک مدل TK-2510 عوض کردن ( و البته زمان گارانتی از ادامه مودم قبلی بود).
باتریم تموم شد وقتی زدم به شارژ دوبار فرستاد:n02:
میشه نظر و بررسیتون در مورد مودم tk هم بنویسید در مقایسه با 5142نقل قول:
سپاس