سلام
یه پرینتر 1300 اچ پی دارم که حدود 4 ماهه خاموشه.قبلش دادم سرویس و خوب کار میکرد.این چند وقته احتیاج نداشتم که الان کابل برقشو زدم اصلا روشن نمیشه؟!!
نمیدونم یعنی چی؟!چه مشکلی واسش پیش اومده؟
Printable View
سلام
یه پرینتر 1300 اچ پی دارم که حدود 4 ماهه خاموشه.قبلش دادم سرویس و خوب کار میکرد.این چند وقته احتیاج نداشتم که الان کابل برقشو زدم اصلا روشن نمیشه؟!!
نمیدونم یعنی چی؟!چه مشکلی واسش پیش اومده؟
اگر از کابل برقش مطمئن هستی. احتمالا یا کلیدش مشکل داره یا برد دی سی اون مشکل داره
سلام دوستان
من یه پرینتر canon mf 4330 دارم
بعد از اینکه برای اولین بار کارتریجش رو شارژ کردم ، کیفیت پرینت اومد پایین ، یعنی توی کل صفحه ای که پرینت میشه یه لایه خیلی نازک و نامحسوس جوهر پخش میکنه . یعنی کل صفحه رو کدر میکنه و پرینت شفاف نیست
درام و فوم رو هم عوض کردم . یکبار هم کل کارتریج رو خالی کردم و باد گرفتم ، نشد که نشد
راه حلش چیه به نظرتون
احتمالا تونر خوبی مصرف نکردی
تونرتو عوض کن
من سعی کردم بهترین تونر موجود در بازار رو بخرم یعنی سوپر گرافیک سبز رنگ
یعنی میگید نوع تونر رو بازم عوض کنم؟
طبق آخرین تلاشهای به این نتیجه رسیدم که کارتریج زبون بسته هیچ مشکلی نداره ، روی یک پرینتر مشابه تست کردم ، کاملا شفاف پرینت میگیره . کارتریج آکبند اون دستگاه رو هم روی پرینتر خودم تست کردم ، کاملا کم رنگ و بی کیفیته
بنابراین به طور حتم ، مشکل از کارتریج نیست و از خوده پرینتره . حالا اگه میشه راهنمایی کنید که کدوم قسمت پرینتر تو پرینت نقش داره
ممنونم
دوستان علت پرینت تکرار شونده چیه؟ یه پرینتر رنگی لیزری دارم هر صفحه ای که چاپ میکنم، دقیقا همون رو خیلی کمرنگ پایین صفحه هم چاپ میکنه اما به صفحات بعد منتقل نمیشه یعنی اینطور نیست که تصویر کم رنگ صفحه قبل رو تو صفحه جدید بیاره و فقط همین صفحه در حال پرینت رو کمرنگ پایین خود صفحه تکرار میکنه. قابل تعمیر هست؟ آسیب مال کارتریج هاست یا از خود پرینتر هست؟
کارتریج هاش هنوز فابریکن و شارژ نشدن (استفادم خیلی کمه)
پرینتر نوع رنگی لیزری چهار کاره اچ.پی مدل 1415 هست.
ایراد از درایور نیست چون پرینتر بدون اتصال به کامپیوتر، صفحه تست رو هم تکرار شونده میزنه.
من هیچ وقت همچین تونر رو پیشنهاد نمی کنم. ولی اگر شما استفاده کردید و راضی هستید استفاده کنید.نقل قول:
تونر خوب می خوای تونر کرونا برو بخر امتحان کن فرق شو مشاهده می کنی. کارتریج مرده رو زنده می کنه
می تونه لیزر دستگاهت ایراد داشته باشه و یا سرویس بخواد
من بحث می خوام اینجا مطرح کنم که کارتریجی که شما به همراه پرینترتون می خرید می تون فابریک باشه می تونه نباشه. اگر شما پرینتری رو که می خرید یه نا اهل بیاد و کارتریج شو برداره و کارتریج طرح بگذاره شما محال متوجه بشید. بعد میاد اون کارتریج اصل رو می فروشهنقل قول:
توی پرینتر رنگی لیزر وضعیت با پرینتر لیزر معمولی فرق می کنه. اگر چاپ شما رنگی هست و تکرار هم رنگی هست (یعنی یک رنگ نباشه ترکیب رنگ باشه) احتمال زیاد یا فیوزینگ دستگاه هست. یا ترانسفر بلت هست.
می تونی در حین پرینت وقتی پرینتر داره پرینت می گیره در دستگاه رو باز کنی و ببینی که ایا این حالت قبل از هیتر صورت می گیره یا بعد از هیتر . البته باید چند بار این کار رو بکنی تا متوجه بشی
سلام دوستان نظرتون در مورد hp photosmart d5063 چیه؟با توجه به اینکه واسش باید خریداری بشه ارزش خرید تا چه قیمتی رو داره؟
ممنون