شبانه همراه اول با اینکه توی سایتش نوشته نا محدود هنوز قانون قبل رو داره و محدودیت حجم داره ..... الان قانون قبل چند گیگ بود ؟ چون کلا بعد 1 حجمی قطع می شه :n36:
Printable View
شبانه همراه اول با اینکه توی سایتش نوشته نا محدود هنوز قانون قبل رو داره و محدودیت حجم داره ..... الان قانون قبل چند گیگ بود ؟ چون کلا بعد 1 حجمی قطع می شه :n36:
دیگری دائمیه ؟نقل قول:
بسته های 1 تا 11 کاملا نامحدوده( هفتگی روزانه ماهانه) . بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . ولی بعضیا گفتن یکی دو گیگ بیشتر گرفتن که اشتباه خودشون بوده. آخرین باری که من از این بسته استفاده کردم محدویتش 20 گیگ بودنقل قول:
خوبه رایگان تعویض کردم تو این مدت وگرنه دیگه هیچی حسابی می سوختم ..چون 3جی سرعتش عالیه و 4چی افتضاح! اگه غیرطرح رایگان تعویض می کردن 10-11 تومن پیاده می شدم الکی
منم برام دیروز پیام اومد که سیمکارت رو رایگان تعویض می کنیم و میتونید از فورجی استفاده کنید منتها منطقه ما تری جی خوب نیست چه برسه به فورجی منم امروز دلم رو به دریا زدم و گفتم برم حالا که رایگانه عوضش کنم .وقتی فعال شد واقعا تعجب کردم که بیشتر جاها داره فورجی میده ولی تو منطقه ما بازم فورجی با گوشی و مودم پشت کیس نشد ولی وقتی مودم رو بردم بهترین جای اتاق و از طریق کابل گرفتم واقعا متحیر موندم حالا عکسای تست از سایت اسپید تست به علاوه برنامه lte watch رو براتون میزارم.
مودم با کابل به علاوه تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم پشت کیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این شبکه فورجی که پیدا شده مال چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن نداره وقتی میرم روش
نقل قول:
نه هر دو اعتباری.
این شبکه فورجی که روی باند 800 فعال است متعلق به های وب میباشد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارن منطقه تون 4g رو راه میندازن الان اجازه دسترسی ندارید . ماله منطقه ماهم چند روز قبل راه اندازی اینطوری بود . احتمالا همراه اول باشه .نقل قول:
منم برام دیروز پیام اومد که سیمکارت رو رایگان تعویض می کنیم و میتونید از فورجی استفاده کنید منتها منطقه ما تری جی خوب نیست چه برسه به فورجی منم امروز دلم رو به دریا زدم و گفتم برم حالا که رایگانه عوضش کنم .وقتی فعال شد واقعا تعجب کردم که بیشتر جاها داره فورجی میده ولی تو منطقه ما بازم فورجی با گوشی و مودم پشت کیس نشد ولی وقتی مودم رو بردم بهترین جای اتق و از طریق کابل گرفتم واقعا متحیر موندم حالا عکسای تست از سایت اسپید تست به علاوه برنامه lte watch براتون میزارم.
مودم با کابل به علاوه تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون کابل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]