اگه apc می خوای من leblanc و karthus رو به بقیه ترجح میدم مخصوصا leblanc راستی brand هم خوبهنقل قول:
Printable View
اگه apc می خوای من leblanc و karthus رو به بقیه ترجح میدم مخصوصا leblanc راستی brand هم خوبهنقل قول:
شما ها توی کدوم سرور بازی میکنید اروپا یا امریکا؟؟؟???Any irani
اکثرا توی وست هستند.ولی East و NA هم ایرانی داره.نقل قول:
ahri با kassa امتحان کردی؟اگر با استایل بازیت جور باشن خیلی خوبننقل قول:
Ziggs که برا بچه ها خوبه:n02: . لااقل Brand یا Lux بگیر که هم تو team fight ها موثرتراند هم تو stun & immobilize کردن دشمن، از همه مهمتر اینکه یه تیپی هم دارند:n02: . به نظر من Lux اگرچه تمام ability هاش به صورت Skill shot هست و باید برای هرکدام هدفگیری کنید ولی از همه تو teamfight ها بهتره اونم به خاطر Range بالایی که تمام Ability هاش دارند.نقل قول:
نظر خوبیه!نقل قول:
ارزون هم هست میشه راحت تستش کرد!
بعضی وقتا هم که میشه باهاش ساپورت رفت ، فرارش هم خوب.نظر خوبی بود
راستی دوستان گفته بودند leblanc , kassa,brand ، با bran قدیما رفتم خوشم نیومد ، بزار باز مفت بشه تست کنم!
کاسا هم خوبه که زیاد بن میشه.
leblanc هم رفتم به استیلم نخورد
پس فعلا میرم lux رو تست کنم.
درسته اما Nautilus تو جانگل ضد hecarim هست یعنی تیمی که هکا پیک کرد کافیه یه ناتیلوس جلوش وردارن واسه جانگل:n10:نقل قول:
APCفقط کاتارینا. لول 18 اولتش تقریبا 2000 تا دمیج ناقابل میده :))
یه چیزه جالب کشف کردم نمیدونم قبلا کسی این سایت رفته یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این سایت وقتی میری داخل بازی summenor name رو که بزنی یه لیست میاد که کیا premade هستن و با چه runes و masteries امدن تو بازی
یه سوال ناتیلوس چه جوری ضدشه؟:n13::n02:ناتیلوس میتونه خودش رو به سمت دیوار ها یا دشمن رو به طرف خودش بکشه که مشکلی نداره برای هکاریم میتونه برای چند ثانیه دشمن رو stun کنه یه مقداری طول میکشه تا به دشمن برسه میتونه شیلد درست کنه و اسلو هم داره .به نظرم ابیلیتی هاش خیلی عادیهنقل قول: