احتمالا آقای صبانت تشخیص داده داری سریال دانلود میکنی، برای همین شیرو بسته :31:نقل قول:
Printable View
احتمالا آقای صبانت تشخیص داده داری سریال دانلود میکنی، برای همین شیرو بسته :31:نقل قول:
عصر که اینترنت قطع بود
الان هم با سرعت 5KB منت سرمون گذاشتن!
امشب اینترنت شبانه ام 400 مگ دانلود کرده گندت بزنه صبانت
از امشب قراره تغییرات شبانه اعمال بشه؟ ساعت 1 صبح میشه شنبه. البته فکر کنم اگر تغییرات اعمال نشه و با یوزر روزانه کامپیوتر روشن بشه مشکلی پیش نمیاد. چون زور بزنه حاکثر 10 یا 20 مگ که بیشتر دانلود نمی کنه.
من پیشنهاد می کنم حالا که صبانت به یک شرکت کاربر محور تبدیل شده و به درخواست کاربران یوزر شبانه با روزانه یکی شده، قدم بعدی این باشه که کلا شبانه رو حذف کنید و بعد هم صبانت رو کلا جمع کنید.
برای من هم دیشب سرعت گند بود!
منظورت چیه که از امشب قراره تغییرات اعمال بشه! یعنی با یوزر روزانه میشه شبانه دانلود کرد یا اینترنت شبانه از ساعت 1 بامداد شروع میشه ؟؟!!!
منظورت چیه که تغییرات قراره از امشب اعمال بشه ؟؟ یعنی قراره برای کانکت شدن به اینترت شبانه یوزر روزانه استفاده کرد و دانلود کرد؟ یا قراره از اینترنت شبانه از ساعت یک بامداد شروع بشه که این همه میدونندنقل قول:
خوبه مشکلتون با شبانه هستش :)
تا هفته دیگه این سرعت افتضاح (روزانه) و قطعی های صبانت کش پیدا کنه میشه حدود 2 ماه که این وضع ادامه داره و کاری هم نکردن تا آلان
جواب ها که همیشه یجوره : داره کانفیگ میشه، داریم آپگریت می کنیم، سرورا عوض شده، مشکل موقتیه، البته یکی جواب حسابی داد یکی گفت خوب یوزر زیاد داریم، یعنی بیش از اینکه بتونیم جواب بدیم فروختیم، البته این کم فروشی نیست، پرفروشی حساب میشه ... واقعاً چه جنبش و جوشی داخل این صبانت هست!
این دوره آخرین سرویس که از صبانت میگیرم، انشالا نسل های بعدی بتونن سرعت خوبش و ببینن :) کمی هم از یوزر ها کم بشه شاید بقیه سرعتشون بهتر بشه
منم مثل شما این مشکلو داشتم ولی یک سیم تلفنه درستو حسابی خریدم اتصالهای سیممو لحیم کردم بعد کلی محکم کاری سرعت دانلود روزانه ام 200 میرسه ولی صد افسوس که سرعت دانلود شبانه ام 16 هستشنقل قول:
مشکل سیم و نویز نیست .... چون صبح ها سرعت بعد نیست ... بعد از ظهر که میشه اصلاً قابل استفاده نیست ... سرعت شبانه هم بد نیست اینجا، ولی اولویت با کارهای روزانه است.نقل قول:
در ضمن کلاً سیم تا مودم یک تیکه است.