پس از مدتها علافی ، بالاخره یک فروند هارد اکسترنال چهار ترابایتی WD my book به قیمت 650 هزار تومن و با گارانتی سازگار خریدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: عکس هاردهام
Printable View
پس از مدتها علافی ، بالاخره یک فروند هارد اکسترنال چهار ترابایتی WD my book به قیمت 650 هزار تومن و با گارانتی سازگار خریدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: عکس هاردهام
باسلام من میخوام هارد اکسترنال 1 ترابایت بخرم قیمت تا 300 تومن چه مدلایی خوبه .:n13:
میخواهی قابل حمل باشد یا اینکه اگر بزرگ و غیرقابل حمل نبود هم مشکلی ندارد؟نقل قول:
نقل قول:
نه قابل حمل هم نباشه مشکلی نیست هادم پر شده میخوام خالیش کنم
مبارکتون باشهنقل قول:
منم قصد خرید چهار ترابایت رو دارم
فقط یک سوال:
از چه هابی برای وصل کردن این هاردها به کامپیوتر استفاده میکنید؟
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم. یک هارد 3.5 اینچی با قابلیت 2 ترا به بالا آداپتوری و یک هارد 2.5 اینچی قابل حمل
چون کارم طوری هست که اطلاعات برام خیلی خیلی برام مهم هست خیلی حساسیت برای این کار بخرج می دم چون قبلا یک هارد Goflex 1.5T ترکوندم که تمام اطلاعاتم توش بود. برای همین خیلی توی بازار و اینترنت در مورد هارد ها جستجو کردم که یک هارد با کیفیت بالا خریداری کنم.
با چند تا مدل خوب آشنا شدم
1- Apple Time Capsol از برند معتبرش معلومه که هارد بسیار خوبی هست و از تعمیر کار ها هم سوال کردم خیلی ازش تعریف کردن . قابلیت اشتراک گذاری در شبکه هم داره اما خیلی گرونه 1 میلونی هست.
2- Buffalo Ministaion خیلی ازش تعریف می کنن . خیلی هم کم پیدا میشه اما جاش رو بلدم . توی بازار با دو کیفیت چینی و ژاپنی موجود هست. توی یوتوب جستجو کردم کاربر ها وقتی بازش کردن قاب هارد رو ، هارد WD داخلش بود. کلاً هارد های WD در 3 نوع هستن : سبز رنگ ، آبی رنگ ، سیاه رنگ . که این رنگ ها با یک برچسب روی اونا زدن .
وقتی که از فروشنده در مورد این موضوع سوال کردم گفت که WD به سفارش شرکت Buffalo که ژاپن هست و نمایندگی های آمریکا و کانادا هم داره ، هارد های با کیفیت WD رو از شرکت سازنده طلب کرده. هارد های سبز از نظر Performance و خیلی چیزای دیگه از بقیه پایئن تر هستن . بعد از اون رنگ آبی اون خوبه و بعد رنگ مشکی اون.
رنگ مشکی اون 64 مگابایت بافر داره . بگذریم ... هارد Buffalo رو وقتی باز کردن هارد آبی WD توش بود. جعبه هایی هم که دیدم توی ویدئو هم با هارد های ایران فرق داشت.
3- هارد Seagate که خاطره خوبی ازش ندارم ... اما از Backup Plus خیلی تعریف میکنن اطلاعات بیشتری در موردش ندارم.
4- هارد Toshiba که الان توی بازار موجوده سر و صدای زیادی نکرده ...
حالا موندم چی کار کنم .....!!! یه هارد با کیفیت میخوام اما زیاد گرون هم نباشه ... اگر اطلاعاتی داره که میتونه کمکم کنه ممنون میشم راهنمایی کنید :n05:
من با هارد 24 ساعت کار مکنم . برنامه نویس هستم ... سریال زیاد نگاه میکنم و خوره کامپیوتر هستم... یا علــــی
اگر پرتابل میخواهید پیشنهاد میکنم مدل جدید WD my passport ultra بخرید که زیبا هست و ضخامت کمتری هم دارد . ضمن اینکه به همراه یک کیف هم فروخته میشه . دقت کنید این مدل ضد ضربه نیست پس در هنگام جابجایی و حمل و نقل و مخصوصاً در هنگام استفاده بینهایت دقت کنید . در صورت خرابی ، تعمیر و یا ریکاوری اینگونه مدلها و مدلهای مشابه مثل WD my book یا WD my passport بسیار سخت و گاه غیر ممکن هست .نقل قول:
از برند سیگیت هم میتونید Seagate exoansion یا Seagate backup plus انتخاب کنید (اینهم ضد ضربه نیست) . مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه هستند فقط باکس مستحکمی دارند وگرنه هارد بکار رفته در آن هیچ تفاوتی با انواع معمولی ندارند و در نتیجه اگر میخواهید هاردی با عمر طولانی داشته باشید ضربه یا شوکی وارد نکنید مخصوصاً در هنگامی که هارد در حال کار هست .
برند خاصی مد نظرم نیست فقط هاب از نوع usb3 هست . لازم هست که اینو هم بدونید اگر همزمان چند هارد وسترن از یک مدل به سیستم وصل بشه به احتمال خیلی زیاد هاردهای دوم و بعدی به حالت offline خواهد رفت . مگر اینکه disk signature آنرا عوض کنید .نقل قول:
سلام .نقل قول:
1. در قسمت آخر اشاره کردید که 24 ساعت از هارد استفاده میکنید . من پیشنهاد میکنم که هارد اینترنال بخرید که نه تنها سرعت بهتری خواهد داشت بلکه احتمال اینکه دچار مشکل و آسیب بشوند در مقایسه با هاردهای اکسترنال کمتر هست چون در جای امنی قرار میگیرند و کمتر در معرض ضربه و شوک قرار میگیرند .
2. اگر اطلاعات برای شما تا این حد مهم هست من توصیه میکنم که اطلاعات را روی دو هارد مجزا ذخیره کنید . هیچ کس نمیتونه به شما تضمینی بده که مشکلی برای هارد پیش نمیاد حتی اگر هارد مورد نظر از بهترین برند و مدل باشه .
3. هر کدام از مدلها معایب و مزایایی دارند . مثلاً تعمیر و ریکاوری از هاردهای اکسترنال وسترن مثل WD my book/passport و بعضی از مدلهای بوفالو سخت ، مشکل و فقط در کلینیکهای تخصصی که تعداد آنها در کشور زیاد نیست امکانپذیر هست ولی هاردهای اکسترنال سیگیت و بقیه مدلها چنین حالتی را ندارند . نمیتونم مدلی پیشنهاد بدم که از همه بهتر و کمترین میزان خرابی را داشته باشه ولی هر مدلی که انتخاب میکنید تنها نکته ای که باید رعایت کرد نگهداری صحیح و درست هست .
اقا مبارکتون باشه ماشالله کلی آرشیو جمع کن هستید هانقل قول:
قیمت هارد رو گرون نگرفتید اخه 3 ترا حدود 380 390 هست مثل اینکه اونوقت اینقدر اختلاف هست بین 3ترا با 4 تراش؟
نظرتون راجبه این my book live ها چیه کار کردین باهاشون بردشون (وای فای) چقدر هست ؟
قيمتي كه داديد فكر كنم بيشتر براي هاردهاي اكسترنال سيگيت باشه . سه ترابايتي وسترن چيزي حدود 400 الي 410 هزار تومن هست . خب به هر حال گران خريدم ولي چاره اي نبود چون جايي براي نگهداري نداشتم . جالب اينجاست كه هارد اكسترنال وسترن چهارترابايتي چيزي حدود 90 الي 100 هزار تومن گرانتر از هارد اكسترنال چهارترابايتي سيگيت هست .نقل قول:
در مورد سوال آخر مدل مورد نظر WiFi نداره بلكه بايد به روتر مناسب كه WiFi داره متصل كنيد .
با تشکر از جواب شما
من قصدم خرید 2 تا هارد هست یک هارد 2.5 اینچی قابل حمل و یک هارد 3.5 اینچی آداپتوری که بتونم mirror کنم.
لپ تاپ دارم فقط و نمیتونم هارد اینترنال بخرم (باکس کردن هم خطر زیاد داره)
در مورد هارد های شبکه ای که با فناوری Wireless و LAN کار میکنن اطلاعاتی دارید؟ 3 مدل پیدا کردم : Time Capsol Air, Time capsol, My Book Live
نظرتون در مورد هارد بوفالو و توشیبا چیه؟ بوفالو الان 100 هزار تومان گرون تره تازه چین و ژاپن داره که واقعاً نمیشه گفت کدوم اصل هست چون ممکنه 2 تاشون هم تقلبی باشه و فقط واسه بازار گرمی هست
میدونم که داخل بوفالو ، هارد WD سبز هست (32MB Catche )
هارد های خود WD مثل My Book, passport , ... سبز هستن؟