پینگ مخابرات مزخرفه. ... هر باز مودم رو خاموش روشن کنی یه جور تایم میده... بجز پینگ، ttl ش هم بالاست... معمولا وقتی نهایاتا به 30 برسه میشه بازی کرد دیروز که 53 بود
Printable View
پینگ مخابرات مزخرفه. ... هر باز مودم رو خاموش روشن کنی یه جور تایم میده... بجز پینگ، ttl ش هم بالاست... معمولا وقتی نهایاتا به 30 برسه میشه بازی کرد دیروز که 53 بود
tcnet.ir برو، اونجا نوشته ورود به پنل کاربری...نقل قول:
پ.ن: فقط مختبرات همدان تعرفه هاش از مخابرات این بیغوله، بد تره!!!!!! همه جا از اینجا به صرفه تره. ... چی فکر کردن که 256 رو 30 تومن فروختن؟'!؟!
والا من آسیاتکی هستم و از طریق سایت هم ثبت نام کردم و نوع سرویس را انتخاب کردم و خطم هم وصل شد. حالا پارس آنلاین را نمیدونم ولی این شرکت هم یک شرکت کشوریه و باید مثل آسیاتک این امکانات را داشته باشدنقل قول:
در ضمن قبل از ثبت نام آنلاین حتما تماس با پشتیبانی تماس بگیر و ببین پورت خالی دارند؟
پارس انلاین، اگه از طریق انلاین ثبت نام کنی، 24 ساعت بعد اجازه خرید بهت میده! تو این فاصله برسی میکنه که پورت داره یا نه... نیازی نیست بزنگینقل قول:
Adsl مخابرات شده مثله ایرانسل!!! صبح سالمه شب که شلوغ میشه خرابه....
ایرانسل هم صبح تا 37 میره، شب رو 2-3
یعنی من برا بار اول انلاین فرم ثبت نامو پر کنم 24 ساعت بعد وصل میشه؟!!!!!!دیگه 2 دو هفته طول نمیکشه؟نقل قول:
من همچین حرفی زدم؟! 24 ساعت بعد اجازه خرید میده!
و طبق گفته خودشون، 72 ساعت پس از پرداخت، خط وصله
آقا هیچ راهی برای برطرف کردن این مشکل تایم اوت مخابرات نیست ؟؟؟ :n27:( یکی بگه نه که من دیگه کم پست درمورد تایم اوت بدم :دی )
برو تاپیک مخابرات خوستان ببین پینگشون رو و حرص بخور!نقل قول:
همیشه اونها اوضاعشون از ما بدتر بود اما اونا الان پینگ های عجیب تجربه می کنن!:n23:
نقل قول:
برو تاپیک مخابرات خوستان ببین پینگشون رو و حرص بخور!
همیشه اونها اوضاعشون از ما بدتر بود اما اونا الان پینگ های عجیب تجربه می کنن!:n23:
یه برنامه ای چیزی نیست این تایم اوت رو خوب کنه ؟
3 - 4 روزه گیم نزدم بدنم درد میکنه :n27:
کسی زنگ زده 2020 بگه این تایم اوت ها کی خوب میشن ؟
من که دیگه حال زنگ زدن ندارم , هرچی میگم میگن سراسریه ! :n27:
مردک زنگ زدم میگه الان اوضاع خوبه برات ریست می کنمنقل قول:
میگم مردک ریست نکن الان همه تایم اوت دارن میگه ریست کردم خاموش روشن کن!
الدنگ پفیوز هیچی حالیش نیست!