نقل قول:
2درس که حداکثر 6 واحد بشود رو میشه گرفت ...
Printable View
نقل قول:
2درس که حداکثر 6 واحد بشود رو میشه گرفت ...
نقل قول:
مدرک اصل تنها زمانی داده میشود که 5 سال سابقه کار داشته باشید.
که این خودش مستلزم این هست که اگر پسر هستید سربازی بروید.
مدرک موقت رو میتونید بگیرید که معتبر هستش برای ارائه.
من کارشناسی حسابداری بودم کاردانی گرفتم زدم بیرون ... الان بخوام یه رشته ی دیگه ادامه بدم که ربطی هم به حسابداری ناره مثلا آی تی اون مدرک و واحدهای پاس شدش بدردم میخوره ؟ شنیدم مثلا درسهای عمومی رو نیاز نیست دوباره بگذرونم ...
اینم اینجا گذاشتم تا این خبر تو تاپیک مربوطش باشه!
اعلام نتايج آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي تا 20 شهريورماه
گروه آزمون و سنجش : رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از اعلام نتايج كنكور 90 دانشگاه آزاد تا 20 شهريورماه خبر داد.
به گزارش فارس، دکتر عبدالله سجادي جاغرق رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد با بيان اينكه نتايج كنكور 90 دانشگاه آزاد تا 20 شهريورماه اعلام ميشود، گفت: 660 هزار داوطلب در آزمون غيرپزشكي، 214 هزار و 975 داوطلب در گروه پزشكي و با احتساب 142 هزار داوطلب كارداني پيوسته بيش از يك ميليون داوطلب در آزمونهاي دانشگاه آزاد شركت كردهاند.
وي با بيان اينكه در كنكور غيرپزشكي به غير از رشته فني مهندسي كه درصد شركتكنندگان مرد بيشتر از شركت كنندگان خانم است، افزود: در بقيه آزمونها تعداد شركتكنندگان خانم بالاتر از شركتكنندگان آقا است.
دکتر سجادي جاغرق با اشاره به وجود 8 هزار و 67 رشته محل در آزمون سراسري غيرپزشكي دانشگاه آزاد، گفت: آزمون غيرپزشكي دانشگاه آزاد در 236 حوزه امتحاني داخل كشور برگزار ميشود.
وي افزود: معماري با 28 هزار داوطلب خانم و حقوق با 24 هزار داوطلب خانم محبوبترين رشته خانمها و مهندسي عمران با 43 هزار داوطلب آقا و مهندسي مكانيك با 29 هزار داوطلب آقا محبوبترين رشتههاي آقايان در كنكور 90 دانشگاه آزاد هستند.
رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد با بيان اينكه رشتههاي دانشگاه آزاد نسبت به سال قبل 15 درصد افزايش دارد، گفت: در گروه رياضي، فني و مهندسي بيشترين داوطلب با حدود 333 هزار داوطلب وجود دارد.
وي درباره آمار پذيرش دانشجو در كنكور امسال اين دانشگاه گفت: 350 تا 400 هزار داوطلب به طور قطع در كنكور سراسري غيرپزشكي دانشگاه آزاد پذيرش ميشوند.
نقل قول:
بله برخی از واحد را قبول میکنند ازتون.
البته این بستگی به این داره که کدوم دانشگاه درس میخوندید و الان برای ادامه دادن به چه دانشگاهی بروید.
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اعلام کرد نتايج كنكور سراسري دانشگاه از ساعت 19 روز يكشنبه 13 شهريورماه قابل مشاهده است و از پذيرش 486 هزار و 56 داوطلب در اين آزمون خبر داد كه اسامي آنها از طريق سايت مركز آزمون به نشانياعلام ميشود.کد:www.azmoon.com
با تراز 5800 میشه مکانیک ازاد تبریز قبول شد؟؟
دوستان میتونم دروس منابع تغذيه سويچينگ و ميكروكنترلر وتكنيك پالس را بگذارم برای معرفی به استاد ؟نقل قول:
تمام دروس تئوری را حداکثر تا سقف 6 واحد می توان به عنوان معرفی به استاد اخذ نمود.
دروس عملی (پروژه، کارآموزی، آزمایشگاه) را نمی توان معرفی به استاد گرفت
البته صحبت کردم که 7 واحد را با پر کردن فرم شاید بشه گرفت شاید هم صحبت کنم 22 یا24واحد بردارم(البته معدل 16.68 هست)
مشکل هم نیازی و پیش نیازی هم پیش میاد چون میخوام قبل از درس آزمایشگاهش را بگیرم-البته قبلا جای دیگه دانشجو بودم ولی این درسها را نگرفته بودم
27 واحدی که برام مونده اینها هستن:
الكترونيك صنعتي(3واحد)
تكنيك پالس(هم نیاز:مدار مجتمع خطي)(2واحد)
سيستمهاي تلويزيون(3واحد)
مدارمجتمع خطي(3واحد)
منابع تغذيه سويچينگ (هم نیاز:مدار مجتمع خطي) (3واحد) یا كارآفريني و پروژه(2واحد نظری- 1واحد عملی)
ميكروكنترلر(2واحد)
پروژه ساخت(2واحد)
آزمايشگاه ميكروپروسسورميكروكنترلر( پیش نیاز:ميكروپروسسر و ميكروكنترلر - که میکروپروسسر را پاس کردم)
كارگاه ماشينهاي الكتريكي ومدار فرمان
آزمايشگاه سيستمهاي مخابراتي
آزمايشگاه مدار مجتمع خطي(هم نیاز:مدار مجتمع خطي)
آزمايشگاه الكترونيك صنعتي (هم نیاز:الكترونيك صنعتي)
كارگاه تعميرات تلويزيون(هم نیاز:سيستمهاي تلويزيون)
آزمايشگاه تكنيك پالس(هم نیاز:تكنيك پالس)
كارگاه الكترونيك
كارگاه PLC (پیش نیاز:كارگاه ماشينهاي الكتريكي ومدار فرمان)
سخته ، خیلی سخته قبولیتوننقل قول:
من پست قبلیمو تصحیح می کنم
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد از زمان دقیق اعلام نتایج کنکور سراسری پزشکی و غیرپزشکی دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: نتایج دو کنکور سراسری پزشکی و غیرپزشکی سال 90 دانشگاه آزاد روز یکشنبه 13 شهریور اعلام می شود.
عبدالله سجادی جاغرق امروز سه شنبه 8 شهریورماه در نشست خبری با خبرنگاران، زمان دقیق اعلام نتایج کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های پزشکی و غیرپزشکی را اعلام کرد.
وی افزود: داوطلبان می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز آزمون دانشگاه آزاد به نشانیبا وارد کردن اطلاعات داوطلبی از نتایج خود مطلع شوند.کد:www.azmoon.com
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد یادآور شد: 48 هزار و 656 نفر در آزمون های سراسری دانشگاه آزاد در سال 90 پذیرفته شده اند.
وی تاکید کرد: نتایج آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی در رشته های پزشکی و غیر پزشکی در سال 90 ساعت 19 روز یکشنبه 13 شهریور اعلام می شود.