راستی بچه هایی که آزمون سنجش شرکت میکنن. میشه بگین کارت ورود به جلسه رو چطور میشه گرفت؟ روی سایتش نبود؟ کی میاد. راستی من نمیخوام برم شرکت کنم فقط سوالاش رو میخوام بعد از آزمون باید برم خود سازمان سنجش بگیرم؟
Printable View
راستی بچه هایی که آزمون سنجش شرکت میکنن. میشه بگین کارت ورود به جلسه رو چطور میشه گرفت؟ روی سایتش نبود؟ کی میاد. راستی من نمیخوام برم شرکت کنم فقط سوالاش رو میخوام بعد از آزمون باید برم خود سازمان سنجش بگیرم؟
18 و 19 فروردین از طریق سایتش کارت می ده. بقیش رو نمی دونم!:31:نقل قول:
ممنون لطف خیلی بزرگی کردینقل قول:
راستی کارنامه چرا این جوری؟مگه میشه دو تا رشته هم زمان قبول شد؟
این که ترازش بالاتر از نفر آخر قبولیه پس چرا رتبش شده 513؟رتبه آخرین 500 هست.
خیلی مچکر(همون متشکر!!!)
این کارنامه یکی از دوستامه متاسفانه منم همین الان متوجه شدم!فکر میکنم دست کاریش کرده . چون میدونستم قبول شده ازش کارنامشو خواستم که بذارمش برای شما ولی متاسفانه ظاهرا دست کاری شده!نقل قول:
من واقعا از شما عذر میخوام خودمم بازی خوردم:43: البته این پسره الان دانشگاه دولتی داره درس میخونه ولی بازم شرمنده ببخشید من سعی میکنم کارنامه دیگه ای جور کنم
ممنون دوست مننقل قول:
اگه کارنامه باشه که ترازش بین 5500 تا 6000 هم باشه خوبه ها !
کارنامه مشکلی نداره. همیشه دانشگاه آزاد بیش تر از ظرفیت واقعی داوطلب ها رو قبول می کنه.
رشته دوم هم که قبول نشده. توی کارنامه ی دانشگاه آزاد همه ی انتخاب هایی رو که کردی می نویسه و اطلاعاتش رو هم می ده.
نقل قول:
مشکل داره و کارنامه دستکاری شده!هم تراز و هم درصدا!!ولی یادش رفته رتبه رو دستکاری کنه یا دستکاری کرده حواسش نبوده سوتی داده!!
این رو که همه میدونن دانشگاه آزاد بیش تر از ظرفیتی که تو دفترچه می نویسه قبول می کنه.ظرفیت پزشکی تهران که 500 نفر نیست! 165 نفر هست!ولی دانشگاه آزاد 500 نفر رو قبول اعلام کرده و لی رتبه ی ایشون رو تو کارنامه زده 513 از 500 نفر بعد هم زده قبول!!!معلومه دستکاری شده دیگه
ااااممم پاسخنامه ازمون سراری 1388 از کجا بگیرم؟؟
بیا یکی بزن تو گوشم!!!نقل قول:
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
سایت گزینه 2:نقل قول:
کد:www.gozine2.ir
نقل قول:
این چه حرفیه دوست من:20:
من اصلا لحنم بد نبود و منظور بدی نداشتم.فقط میخواستم بگم این کارنامه اشکال داره:11:
من اصلا کوچیک و مخلص شمام!:10:
سال نوتون هم مبارک!!:40:
قربون مرامتون،احسان:46: