نقل قول:
برای سرویس شبانه رایگان خوب نیستن 64 کیلو بیت که یعنی همین دانلود 7 الی 15
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
خدا وکیلی آدم چی بگه .................
هرچی هم زنگ میزنم پشتیبانی بوقه اشغال میخوره
از دیروز عصر تا الان کانکت میشم ولی سند و ریسو ندارم! الانم یه خط درمیون پیج باز میکنه
بازم دم بچای اینجا گرم که میان اطلاع رسانی می کنند
من رفتم حجم ببینم اینو زده !!!!!! :
حجم باقي مانده: -2.48 MB
در صورتی که تا 2 شب پیش یک گیگ داشتم فکر کنم بامداد پنجشنبه که سرعنا رفته بود بالا نیم بها کم کرده بدون اینکه اطلاع رسانی کنند
الانم هرچی استفاده میکنم همین عدد بالا میمونه!
خوب مثله این که این isp هم به فنا رفت دیگه بعد از 2.5 سال باید برم یه جای دیگه
از همون اول هم نظم نداشت
دیگه اگر یکساله نامحدود رایگان هم بدن من یکی نمیمونم
از جایی که نظم و انظباط نداره بیزارم
همینطور سرخود برا خودشون شبانه تغییر میدن....
کجاش زده که رایگان هست یا نیم بها؟نقل قول:
الن چند شبه آسیا تک پینگش خوب شده ولی گند زدن توو سرعت دانلود.... شبا راحت میشه وویس چت کرد ولی به درد دانلود نمیخوره...نقل قول:
شاتل من 5سال داشتم هر سال بدتر میشد /سرعت دانلود شبانه را محدود میکنن/ تنظیم مقررات - استانداری - تعزیرات - اداره بازرگانی رفتم شکایت کردم ازشون اخر هم دیدم همشون دستشون تو یه کاسه هست بیخیالش شدم اومدم اسیاتکنقل قول:
اصلا طرف شاتل نرو اگه شبانه میخوای.
همیار تا چند مدت پیش که خوب بود جدیدا نمیدونم
مرکز مخابراتت را بگو تا دوستان اگه تجربه ای دارن راهنمایت کنن
از خود سایت اسیا تک اوردید این تعرفه ها را آره؟ یکی هست با تعرفه هایی که توی قسمت شیراز زده؟نقل قول:
64 کیلوبایت سرعت دانلود هست/ کیلو بیت سرعت که روی خط میبندن هستنقل قول:
سلامنقل قول:
پینگش که زیاد تغییر نکرده حالا امشب دقیقا بررسی میکنم اطلاع رسانی میکنم
سلامنقل قول:
اره
همیشه یه 10 15 نفری در صف انتظار هست به خاطر این سایتشون که عوض کردن و این اوضاع خرابی نتشون که آشغال شده
شماره موبایل ریاضی را دارم که رئیس ارم نته ولی تهران هست و جزء هیئت مدیره اسیاتک هست اگه خواستی بهم پی ام بده
اینا مگه قسمت فروششون بعد از ظهر ها نیست دیگه؟ الان زنگ زدم فقط قسمت پشتیبانی داره اونم 15 نفر پشت خط هست/ ای بابا به روح اعتقاد دارن اینها؟
فکر میکنم بشه 64 کیلوبایت نه کیلوبیت. البته در اصل حرف شما درسته ولی انگار یه جور دیگه حساب میکنن اینا.نقل قول:
من الان سرویس 128 دارم با اشتراک 1 به 8 و سرعت دانلودم 16 کیلوبات هست. پس باید سرویس 512 هم سرعتش بشه 64 کیلوبایت :31:
مقدار پینگ تغیی نکرده ولی تایم اوت نداره...نقل قول:
مثل اینکه اول باید منتظر بمونیم بچه های اینجا سرویس طلایی و سرویس های دیگه رو 512 و 1 مگ و 2 مگ رو بگیرن و تست دانلود در روز و شب که رایگان هست بکنن و بعد اعلام کنن که بعد با خیال راحت بتونیم تصمیم بگیریم اینجوری نمیشه تصمیم کدوم سرویس گرفت به درد میخوره برای دانلود شبانه.
مثلا سرویس طلایی 256 کیلو بیت یعنی همیشه باید بین 60 ال 70 کیلو بایت بر ثانیه رو بهت بده برای دانلود و نامحدود هم هست اما اگر مثل اون سرویسهای نامحدود قبلی باشه که وقتی میگرفتی حتی 1 کیلو بایت هم نبود که اصلا نباید این سرویس رو گرفت یه آدم درست و حسابی و فنی هم نیست که حداقل بشه تو این شرکت 4 تا سوال فنی وراستشو هم بهت بگه حداقل سرویسی رو الکی نخریم.