بطور خلاصه میگم
متنفرم از اینترنت ایران و مخصوصا از مخابرات با این سرویس هاش و قطعی های ممتد و پشت سرهم و اون کارمندان عصر خیارشور شاه!!!
استفاده اینترنت حرامه حرام
ذلت بزرگتر از این دیگه نمیشه
واقعا که
Printable View
بطور خلاصه میگم
متنفرم از اینترنت ایران و مخصوصا از مخابرات با این سرویس هاش و قطعی های ممتد و پشت سرهم و اون کارمندان عصر خیارشور شاه!!!
استفاده اینترنت حرامه حرام
ذلت بزرگتر از این دیگه نمیشه
واقعا که
روایت است که : اگر لقمان و ایوب پیامبر با اینترنت ایران کار میکردند
ایوب پیامبر صبرشو از دست میداد و لقمان ادبشو….:n15:
باتوجه به ميزان افت سيگنال خط اگه 2مگ نامحدود گرفتي بگو بيارن رو 2200 و اگر محدود گرفتي بگو بيارن رو 2600نقل قول:
حضوري برو دفتر خيابون امام، اونجا بهشون درمورد snr و ديتا ريت بگي احتمال خيلي زياد كارتو راه ميندازن
يعني هر بدبختي كه ما مي كشيم از دست يه مشت كارمند كاملا بيسواد هست كه فرق دانلود و آپلود رو نمي دونننقل قول:
وهر بار كه زنگ ميزنيم اول بايد حاليشون كنيم دست چپ و راستشون كدومه بعد مشكلمون رو بگيم
بقول دوستمون:
نقل قول:
دیروز عصر زنگ زدم 2020 بر خلاف سایر روزها یه اقا جواب داد بهش میگم مشکل پینگ و سرعت دارم اکثر سایت ها دیر برام باز میشن و کلی توضیحات دیگه یارو برگشته در مورد پروکــسی و وی پـی ان باهام حرف میزنه ! :n15: بهش میگم بدون اینا وصل شدم باز شروع میکنه به گفتن قضیه سیم کشی و این چیزا :n09: میگم مرد حسابی منو بچه حساب کردی من ختم این کارهام :n02: تا خواستم بگم منو وصل کن به بزرگترت تلفن رو قطع کرد :n08: خدایی اینا رو از کجا پیدا کردن ؟ یه سری چیز میز بهشون گفتن عین طوطی دارن اونا رو تحویل کاربر میدن
گیر عجب آدمایی افتادیم
والا خونشون سمت مافی هست خیابان دستغیب. تو نقشه مبین نت خونشون تحت پوشش هست ولی مودم موایمکس رو امتحان کردن انتن نداشت کلا داخل خونه و فقط طبقه بالا انتن میگیرفت که اونم قطع و وصل میشد.نقل قول:
امکان تغییر سیم از فیبر نوری به مسی وجود داره؟
خونه ما هم همونجاست :n02:نقل قول:
همسایه دیوار به دیوارمون مبین نت گرفته مودم رو هم گذاشته دم پنجره راحت میگیره
حدودا 3 - 4 سال پیش فیبر نوری رو به سیم مسی با هزار بدبختی تغییر دادم اونم با آشنا / اسفند سال پیش بدون اطلاع خط منو بردن رو فیبر نوری با همون آشنا دیگه نتونستم به سیم مسی برگردونم :n02:
خیلی سخت شده چون از همین فیبر نوری مخابرات کاربر جمع میکنه !
خب پس! یه مودم خارجی بگیره میتونه از مبین نت استفاده کنهنقل قول:
برا تغییر خط قبلا که میشد ولی الان سخت قبول میکنن. البته یه راه هم هست اینکه یه خط جدید درخواست بده ولی ذکر کنه که برای گرفتن adsl از شرکت های خصوصی این خطو میخواد. اگه امکانات بود که میدن وگرنه دیگه راهی نداره
دوستان نامحدود مخابراتی لطفا بگید سرعتتون از این لینک چقدر هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر.
واقعا بازار خنده داری داره این اینترنت ایران! عملا دولت میاد شاخ و شونه میکشه برا شرکتای خصوصی ! (صاحب مخابراتم که همون سپاه باشه).نقل قول:
شما یادمه مکس نت داشتی اون مال زمان مسی بودن خط بود نه ؟
این قضیه سیم مسی برمیگرده به آنا که قبل از مکس نت بود حدودا 4.5 سال پیش سال 88 بودنقل قول:
هر موقع آنا یادم میاد تمام بدنم به لرزه می افته :n02: خیلی درپیت بودن با 128 نامحدود در بهترین وضعیت حدود 10 kb/sec سرعت میداد چقدر سر این مسئله باهاشون جنگ و دعوا راه انداختم :n08: یادش بخیر اون زمان انرژیم زیاد بود :n09: آخر سر هم به زور تخلیه کردم رفتم مکس نت