سلامنقل قول:
بنده در مورد دوگانه سوز اطلاعات به درد بخوری ندارم چون باهاش سر و کار نداشتم
صبر کنین تا دوستان دیگه جواب بدند
درضمن به نظرم بهتره مطلب رو خلاصه کنین
یعنی فقط بگین نوع و مدل ماشین چیه و مشکلش دقیقاً چیه الان ؟
Printable View
سلامنقل قول:
بنده در مورد دوگانه سوز اطلاعات به درد بخوری ندارم چون باهاش سر و کار نداشتم
صبر کنین تا دوستان دیگه جواب بدند
درضمن به نظرم بهتره مطلب رو خلاصه کنین
یعنی فقط بگین نوع و مدل ماشین چیه و مشکلش دقیقاً چیه الان ؟
ممنون
پرايد مدل 86 دوگانه سوزه ecu گازش مشكل داشت و باعث ميشد تو بنزين سه كار كنه. دوماهه كه ecu عوض شده و به تازگي شمع و واير. خيلي خوب داشت كار ميكرد. ولي چند روزه موقع روشن كردن بازم تو بنزين ريپ ميزنه ولي تو گاز خوب كار ميكنه.
سلام عزیزان
آقا من یه سوناتا 2004 سدان دارم: "دنده اتومـات"- کلکسیونی از مشکل داره.
1- موقعی که پامو رو پدال ترمز میزارم "در حالت دنده" ماشین لگد میزنه یا شایدم ریپ میزنه، ولی وقتی خلاص میکنم یا حرکت میکنم دیگه این حالت لگد زدنو نداره.
2- موقعی که تو سرعت 70 مایـل به بالا حرکت میکنم و کمی فرمونو میچرخونم به سمت مسافر ، صدایی مثل ساعیدگی خفیف فلز میده " شبیه لولای زنگ زده".
3-فرمون مدام به سمت چپ میکشه، همیشه محبورم فرمونو کمی به سمت راست بگیرم تا ماشین مستقیم حرکت کنه.
4- فرمون کلا میلرزه تو سرعت بالا.
تو اینجا هرینه تعمیر ماشین بیشتر از قیمت خود ماشین هستش، میخوام تا اونجایی که بشه خودم بعضی کاراشو انجام بدم. ممنون
باسلام دوستان من پرايد86 زيمنس دارم فرمان هيدروليك
دور آروم فن موتور كار نميكنه وچراغ چك هم روشن نميشه ضمنا مقاومت فن روهم عوض كردم كسي ميتونه كمكم كنه ؟باتشكر:n35:
سلام دوستان من پرايد 86 زيمنس فرمان هيدروليك دارم
دور كند فن روشن نميشه مقاومت فن روهم عوض كردم ترموستاتم 76/5 سالمه كسي ميدونه چشه؟باتشكر
سلامنقل قول:
شاید موتور در حدی گرم نمیشه که لازم بشه فن راه بیافته
خصوصا الان که زمستونه
در بیشتر ماشینها اگر فیش سنسور آب رو بکشین , فن با دور آرام روشن میشه .
تست کنین ببینین نتیجه چی هست
اینکه فقط روی بنزین اینجوری شده اگه سنسور rpm دور موتور مشکل دار نشده باشه ممکنه از برق رسانی وایر ها باشه در هر حال ب ا دیگ تست نکردید آیا؟نقل قول:
ایا دستی دوگاننه شده؟
اگر دور تند کار می کنه و با کولر هم امتحن کردید و مطمئن شدید کار نمی کنه رله رو چک کنید شاید دستور دور کند رو نمی تونه اچرا کنهنقل قول:
نقل قول:
اینکه لگد می زنه با توجه به 5 دنده معمولی اتومات بودن می تونه مشکل الکترونیکی و یا مکانیکی باشه شما کی روغن دنده رو عوض کردید؟ و چه روغنی ریختید ؟ آیا موقع حرکت هیچگونه حس کم قدرتی یا نیم کلاچی نداره و یا لرزش؟
صدایی که می گید اصلن خوب نیست و کشیده شدن هم به همون دیلیه اول سالم بودن لاستیک و بالانس بودنش رو مطمئن شید بعد از اون با احتیاط فراوان ابتدا چرخ رو چک کنید که اثری از خراش روی اون نباشه بعد فرمان رو اروم به ون سمت که می گید بچرخونید و چک کنید به جایی برخورد نداره
در مرحله بعد اگز لنت ها و سیستم ترمز به نظرتان طبیعی میاد مکنه مشکلی در گیرباکس یا پلوس یا حت توپی چرخخ باشه که می تونید جک بذارید و چرخ رو بچرخانید تا ببینید جایی سفتی داره یا نه
می تونه این مشکل باعث لگد زدنی که می گید شده باشه
از سلامت جلوبندی ( لاستیک سایی- شل بودن و صدا دادن سیستم و کمک فنر های جلو اطمینان حاصل کنید)
اگر مایلج ماشین بالست سعی کنید تا به خرج نیوفتاده عوض کنید
تعویض اورینگ بین لوله فرعی آب و واترپمپ (بین بای پس و ورودی واترپمپ)
سلام بر دوستان عزیز
میخواستم اگه کسی تا حالا این کار رو انجام داده راهنماییم کنه.
ماشین سایپا 131 اس ایکس مدل 90. 40000 تا کار کرده. هر هفته آب منبع انبساط خالی میشد و باید پر میکردم تا متوجه شدم آب از لوله زرد رنگی که دور موتور میچرخه نشتی داره. این لوله زرد رنگ همونیه که یه سرش به برگشت آب رادیاتور بخاری هست و سر دیگه ظاهرا به ورودی واترپمپ. آب از قسمت اتصال این لوله به لوله ورودی واترپمپ نشت داره.
حالا ظاهرا باید اورینگ بین این دو لوله رو عوض کنم. اما دسترسی به این لوله راحت نیست. میخوام ببینم دقیقا مرحله به مرحله باید چه قطعاتی رو باز کنم تا به این لوله برسم و اورینگ رو عوض کنم.
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* این عکس از زیر ماشین گرفته شده.
دوستان مدتیست موقعی که ماشین خاموش هست مثلا یه هفته یا 3 روز یا دو روز تو حیاط خوابیده بعد میرم سراغش استارت میزنم دور موتور سیخ میره رو 2 یا 3 و گاز میخوره چند ماه پیش بردم زدم دیاگ نشون داد eror سنسور دریچه گاز برام کمی تنظیمش کرد یه 6 الی 7 ماهی خوب بود دوباره الان تو حیاط استارت میزنم همون اش و همون کاسه از یه اهل فن پرسیدم گفت سنسور دریچه گاز رو کلا تعویض کن ایا مربوط به اون هست؟اگر اره چه مارکهایی تو بازار خوبه من بخرم بندازم رو ماشینم پراید 87 دارم تمامی نمایندگیهای سایپا رو زیر پام گذاشتم موجود نداشتن و همینطور لوازم یدکیهای مجاز سایپا در کرمانشاه مارکهای متفرقه چه مارکی خوبه دوستان؟واینکه قیمتش درچه حدودی هست؟ راستی میگن زیمنس میخوره ماشینم:n03::n03::n03::n16: