از وقتی از اسیاتک سرویس گرفتم نمیتونم بصورت عادی از speedtest استفاده کنم .نقل قول:
دائم configuration load failed میده . فقط با ساکس میتونم تست کنم که اونم فایده نداره .
هم با لپتاپم چک کردم هم دسکتاپ .
Printable View
از وقتی از اسیاتک سرویس گرفتم نمیتونم بصورت عادی از speedtest استفاده کنم .نقل قول:
دائم configuration load failed میده . فقط با ساکس میتونم تست کنم که اونم فایده نداره .
درسته
واسه من هم هیمنطور هست - سایت ارم نت باز نمیشه
دلیلش چی میتونه باشه؟
نقل قول:
:دی سلام دوستان ساعت یک ولی یک نیست:دی ساعت آسیاتک هنوز همون12 فکر کنم باید تا 5 فروردین با همون ساعت قدیم دانلود کنیم:دی
یعنی ساعت 2 جدید شروع کنیم و 10 جدید تموم کنیم؟ (برای اونایی که از 1 شروع می کردن تا 9)
برای من هم یه مدت اینطوری بود روزای اول خود به خود درست شد.نقل قول:
از وقتی از اسیاتک سرویس گرفتم نمیتونم بصورت عادی از speedtest استفاده کنم .
یه زنگ بزن پشتیبانی بگو اینطویه ببین چی میگن.
الان چک کردم دیدم ساعت قسمت report.asiatech.ir ساعت جدیده.
سرعت هم مشخصه که روزانه نیست و شبانه داره حساب می کنه در این لحظه.
تست کردم...رایگان داره حساب می کنه.(ساعت جدید)
پشتیبانی هم که اصلا جواب نمیده.
بله تازه درست شده من ساعت 12:30 دیدم همممون قدیم بود الان جدید شده:46:نقل قول:
سلام دوستان
يه سوال بابت هديه نوروزي.من يه سرويس 512 يكساله دارم كه يك گيگ شارژ كردم اما هيچ اعتبار هديه اي بهم اضافه نكرد..قضيش چه جوريه؟
:31:هدیه نوروزی آسیاتک امسال تخفیف یک ماه 10درصد 3ماهه 13درصد 6ماه 18درصد تخفیف و 12ماه هم فکر کنم 22 یا 20درصد تخفیف بود:46:نقل قول:
دوستان توی اهواز فکر کنم بیشتر مرکز هارو 512 به بالا رو بالای 1 مگ میبندن . حالا به نظرتون من 512 20 گیگ بگیرم که همش توی روز دانلود کنم !؟ یا 1 مگ 10 گیگ بگیرم شبا دانلود کنم !؟ :11: کل استفاده ماهیانه هم حدودا 17-18 گیگ :31:
اگر حداکثر 20 گیگه و بیشتر نمیشه روزانه بگیرید بهتره چون تو روز سرعت بالاتره ، دردسر های شب رو هم نداره.
ولی اگر فقط بخوای شبا دانلود کنی 1 مگ با 10 گیگ ترافیک زیاده می تونی با ترافیک کمتر بگیری و فقط شبا دانلود کنی ترافیک روز رو هم بذاری برای وب گردی.
بستگی به نوع استفاده ات داره.