سلام به همه:11:
با بودجه 14 میلیون، ماشین دست دوم چی بخرم. یه ماشین خانوادگی کم خرج و کم مصرف
ممنون
سلام به همه:11:
با بودجه 14 میلیون، ماشین دست دوم چی بخرم. یه ماشین خانوادگی کم خرج و کم مصرف
ممنون
خبر فوری
دوستان عزیز پژو پارس با موتور TU5 هم تولید شد و و پارس که چندین ماه بود محبوبیتش رو از دست داده بود
دوباره بین محصولات هنرنمایی خواهد کرد.
الان به صورت اینترنتی ثبت نام میشه.با توجه به اینکه این موتور بر روی 405 هم خیلی خوب جواب داد
همچنین قبلا بر روی پارس هم ازش جواب گرفتن یاز هم به بازار میاد.
به نظر من تیراژ فروشش میکیشه بالا مثل 405 که با این موتور عرضه شد.
نصب این موتور بر روی پارس خیلی حیاطی بود و فکر کنم شرکت متوجه شد که بهترین فیس لیفتش
از بقیه رقبا عقب افتاده و با نصب این موتور جبران خواهد کرد.
اینم شرایطش دوستاداران پارس بشتابید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسانی که میخوان ثبت نام کنن باید زود اقدام کنن چون فروش محدود هست و امکان داره پر بشه و خدا میدونه بازم این شرایط رو بزارن یا نه.
موفق باشید
ای بابا یعنی تو حیاط نصبش کرده بودن ؟! :laughing:نقل قول:
حالا با این حساب شما خودت همین پارسو میخری یا ef7 ؟
خبر فوری
دوستان عزیز پژو پارس با موتور TU5 هم تولید شد و و پارس که چندین ماه بود محبوبیتش رو از دست داده بود
دوباره بین محصولات هنرنمایی خواهد کرد.
در مورد این موتور جدید که روی پارس گذاشتن دوستانی که اطلاعات کاملی دارن توضییح بدن ممنون میشم.مخصوصا در مورد مصرف سوختش.
نقل قول:
با توجه به اینکه این موتور الان روی پارس اتوماتیک هم نصب شده و میزان مصرف سوخت پارس اتوماتیک
با موتور TU5 به شرح زیر هست( طبق گفته ایران خودرو )
داخل شهر : 7.5 لیتر
خارج شهر : 5.8 لیتر
مصرف ترکیبی : 7.6 لیتر
به مراتب میشه گفت پارس با موتور TU5 که در اینده به بازار میاد مصرفش بسیار نزدیک به پارس اتوماتیک خواهید بود.
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
نقل قول:
من چون خودروی دوگانه سوز نیاز دارم باید EF7 رو ثبت نام کنم چون شرایط فروشش هم بهتر
از پارس هست.چک های پارس تاریخ هاش مناسب نیست همچنین پیش پرداختش رو ندارم.
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------
نقل قول:
تندر 90 E1
ریو
پژو 405 با موتور TU5
نقل قول:
بیمه شخص ثالث هم داره.
از ایران خودرو پرسیدم گفت اگه کارت طلایی 4 ستاره داشته باشید نیازی به بیمه بدنه نیست.
اگر میخواین مطمئن بشید با نمایندگی تماس بگیری.[/QUOTE]
باتشکر فراوان
نظرتون رو در این مورد بالا که مشخص کردم نفرمودین؟
باتشکر
سلام من یه 206 تیپ 2 تمیز داشتم مدل 81 که واقعا عالی و تمیز بود ولی متاسفانه چند روز پیش چپ کردم و از بین رفت کامل!!
میخاستم بدونم حالا زیر 10 تومن(مدل مهم نیست) غیر از پراید چی میتونم بگیرم؟(دست دو منظورمه هاااااااااا....)
ممنونم
206 تیپ 2 که 86 راحت گیرت میاد! ولی اگه میخوای همون کیفیت و قدرت 81 رو داشته باشه تا 85 بگیر! بگرد سالمش گیرت میاد!نقل قول:
پارس تا 86 گیرت میاد! 405 هم 87 به پایین گیرت میاد
با توجه به اینکه این موتور الان روی پارس اتوماتیک هم نصب شده و میزان مصرف سوخت پارس اتوماتیک
با موتور TU5 به شرح زیر هست( طبق گفته ایران خودرو )
داخل شهر : 5.8 لیتر
خارج شهر : 7.5 لیتر
مصرف ترکیبی : 7.6 لیتر
برای 405 با همین موتور توی سایت ایران خودرو مصرف شهریش رو 10 زده توی جاده هم زده 6 لیتر
با 13.5 به نظر شما سمند SE بهتره یا پژو GLX؟ از نظر تجهیزات، ایمنی، دوام قطعات و افت قیمت هنگام فروش. برا یکی از فامیلا میخوام و حتما میخواد صفر باشه اخه وام داره.