پارس آنلاین دزد بی چشم و رو - دزدی تو روز روشن با بهانه های واهی
عکس بزرگتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پارس آنلاین دزد بی چشم و رو - دزدی تو روز روشن با بهانه های واهی
عکس بزرگتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دوستان و همه ما فقط بلدیم حرف بزنیم از سر تا ته این تاپیک رو بخونی همه فقط بلدن بگن دزد دزد دزد
بیایید یه کاری کنیم نمیشه اینجوری که از صبح تا شب بشینید عکس بذارید و بهم دیگه ثابت کنید که این درسته
اون درسته ، بابا سرعت نداره سرعتو اوردن پایین الکی هم میگن مال مخابرات و این حرفا مگه ما با مخابرات قرارداد
بستیم اخه.
منظورم واسه دانلود شبانه سرویس محدوده،با سرعت 128 شب چه سرعتی میده و آیا محدودیت دانلود داره؟نقل قول:
پارس آنلاین سرویس 128 4 گیگ
یک گیگ به ترافیک اضافه کرده بود دو تومن به پول سرویس
الان 1 گیگ اضافه رو حذف کردن
اما 2 تومن گرونتر شدنه سر جاش موند
اینجوری شد که سرویس پارسانلاین گرون شد
ذوستان خرید و استفاده از این میکروفیلتر که میگن برطرف کننده نویز خط تلفن است الزامیه؟یعنی واقعا رو کیفیت اینترنت تاثیر میذاره ؟
استفاده ازش رو توصیه میکنید یا نه؟یه مودم خوب و ارزون هم که وایرلس رو پشتیبانی میکنه معرفی کنید ممنون میشم
دوستان برا منم6 گیگ کم کردن دیوسا بهم میگن 25 درصد دانلود رایگان بوده تو او بازه زمانی کزایی الان کم میکنیم!
ببین تو رو قران تو روز روشن حقمونو میخورن دستمون به هیچ جا بند نیست!
این یعنی چی الان! یعنی تو ساعت 2 تا 7 دانلود رایگان برداشته شده؟نقل قول:
25 درصد دانلود رایگان بوده تو او بازه زمانی کزایی الان کم میکنیم!
دوستان الان این کم شدن حجم ها به چه دلیل هستش؟
من 100 مگ حجم داشتم که الان دیدم شده منفی 1.2 گیگ! :n04:
تو گزارش مصرف هم چیزی ننوشتن!
نقل قول:
25% حجم اضافی که طبق قانون داده بودن پس گرفتن ... سرعتم الان افتضاحه ...
الان زنگ زدم. گفت اشتباهی اضافه شده از همه کم کردیم از منم 4 گیگ کم شده .
که چرت میگن اشتباه شده. دزدی که شاخ دم نداره...
ماشالا کشور هم اسلامی هست... اینقدر توش قانون رعایت میشه که حد مرز نداره... اینقدر هم نظارت میکنن که اوفففف کسی جرات نداره... قانون رو دور بزنه.:thumbsdow:thumbsdow
نزدیک به ۲ ساعت اینترنت قطع بود اینم طرز جدیده :thumbsdow
سرعت شما هم افتضاحه یا فقط منم؟! قطع و وصلی های پیاپی چی؟! :|
بله نیم ساعت قطع بود حالا که وصل شده داغونه پینگ و سرعت
3 روز دیگه اکانتم تموم میشه و اصلا هیچ رمقی ندارم واسه شارج مجدد نزدیک یک ماه هست سرعتم زیره 10 کیلو بایت رفته یه آهنگ 13 مگی رو 13 دقیقه طول کشید دانلودش افتضاح به تمام معنااااا یکم هم اطلاع رسانی نمیشه که قضیه چیه من نمیدونم این سایت هاشون رو راه انداختن واسه چی ؟ یه خبر نمیزنن که دلیل این نابسامانی ها چیه و تا کی ادامه داره ؟ کی درست میشه دیگه حالم از هرچی ADSL تو ایران بهم میخوره
از منم همین حدود 6 گیگ کم شده همین جوابم به من دادند. تو بلاد کفر! ترافیک را رایگان به ملت میدن اونوقت تو کشور اسلامی هر گیگش 5000 تومان ملت را سرکیسه میکنند که هیچی تازه همون ترافیک را هم که بابتش پول دادی به بهانه های بیخودی ازت کم میکنن . صد رحمت به دزدای سرگردنهنقل قول:
دوستانی که اینجا گله مندن با هم برن سازمان ارتباطات شکایت بنویسن تا رسیدگی شه .. چند نفر شکایت کنن بهتر از یکی دو نفره
با اعتراض کردن تو این تاپیک کک هیچ مدیر و مدبری تو مخابرات و پارس انلاین نمیگزه
ماله من کی خیلی وقته قطع و وصل میشه!!نقل قول:
ولی برای من دو روزه خیلی سرعت خوب شده !! تست دانلود از یوتیوب :نقل قول:
نه محدودیت دانلود نداره. ولی معمولاً سرعت در ساعات شبانه اونقدر میاد پایین که عملاً محدود می کنند آدم رو :n02:نقل قول:
مثلاً من که الان 128 دارم سرعت دانلود روزانه ام 300 هست و سرعت دانلود شبانه 30 :n21:
یه 10 دقیقه ای قظع بود دوستان تائید میکنن؟
سرعت سرویسهای محدودش توی روز یکسانه؟
از دیشب قطع شد تا ساعت ۱ دوباره وصل شد باز قطع شد تا الان
اینترنت داریم یا قتینت :n09:
چجوری از یوتوب میشه فیلم دانلود کرد؟نقل قول:
دیروز زنگیدم که حالشون بگیرم (افتاب) , گفت چند تا از مراکز قطعی دارن منتها اخر صحبت یادم رفت بپرسم کدوم مراکز تو مشهد قطع شدن.نقل قول:
میپرسیدی داش دیگه:(
الان کلا چراغ مودم دی اس ال خاموش شد بعد 10 مین وصل شد!
مرکز پیروزی از دیشب تا حالا چند بار قطع و وصل شده!!!نقل قول:
مشکل نویز نداری؟نقل قول:
از صبح تا الان ایترنت من قطع بود ! الان وصل شده تازه ( کرمان )
نویز چیه داداش! چند وقتیه بعضی از مراکزا اینترنتنشو داغون شده! خودم ازشون پرسیدم .مال من هی قطع و وصل میشه پشت سر هم آخر بهم گفتن معلوم نیس کی درست بشه. همین الان مال من از ساعت 11:30 تا الان بالای 10 بار قطع و وصل شده.الانم قطعه منتظرم وصل شه تا این پستمو بزارم :n21::n21:نقل قول:
پارس آنلاین = پارس آفلاین:n29:
من فکر کردم شما گفتی چراغ ADSL روی مودم خاموش میشه گفتم حتما مشکل نویز داری!نقل قول:
اون دوستمون یکی دیگه بود من نبودم :n01:نقل قول:
گفتم مال منم همینطورهو بله چراغ اینترنت مودم هم خاموش میشه. خطم هم هیچ نویزی نداره.
خرید و استفاده از این میکروفیلتر که میگن برطرف کننده نویز خط تلفن است الزامیه؟یعنی واقعا رو کیفیت اینترنت تاثیر میذاره ؟
استفاده ازش رو توصیه میکنید یا نه؟یه مودم خوب و ارزون هم که وایرلس رو پشتیبانی میکنه معرفی کنید ممنون میشم
نه لازم نیست و اصلا بهش فکر نکن حتی به مودمت اسپلیتر هم نزن فقط قبل از هر تلفن یدونه اسپلیتر بزارنقل قول:
مودم تی پی لینک 8901 یا 8101 که دومیش یک پورت لن داره و توی بازار کمه و اولی چهار پورت لن داره
البته با من بود ها:n02:نقل قول:
نه داداش نویز ندارم.دیروز یکم قاطی کرده بود پارس آنلاین
آقا پارس مثل شاتل دانلود شبانه رو محدود میکنه؟128 شبا حدودا چقدر سرعت میده؟
مخابرات ترکونده !! پینگ 8.8.8.8 شده 97 :n09: بدون تایم اوت
پینگ شما پارس آنلاینی ها چطوره ؟
سلام
من اشتراکم رو با یه سرویس 6 ماهه 2 گیگ در تاریخ 30 تیر که مشمول 15 درصد ترافیک رایگان میشد تمدید کردم (که میشه 2 گیگ رایگان)
تو پروفایلم هم تا چند روز پیش زده بود ترافیک رو 15 گیگ ، که 12 گیگ واسه خرید 6 ماهه بود 2 گیگ واسه ترافیک رایگان 15 درصدی و یک گیگ هم واسه عید فطر
ولی الان شده 13 گیگ :n13::n03:
کسی چنین مشکلی داشته ؟
پیگیری کرده ؟
من خودم از طریق لینک شکایت تو سایتشون اقدام کردم ولی هنوز جوابی نگرفتم :n15:
نامحدود پارس آنلاین قانون مصرف منصفانه داره یا اینکه میشه هر چقدر خواست با سرعت اسمی دانلود کرد ؟
آره این قانون رو دارهنقل قول:
مثل شاتل محدود نمیشه .نقل قول:
شاید 1 گیگ شاید هم کمتر ! بسته به شانستون شاید 1.2 گیگ هم بتونید بگیرید ! ولی با تجربه ای که من از سرویس 128 داشتم سرعت شبانش خیلی کمه !بهتره سراغ سرویس های دیگه برید
من همچین مشکلی نداشتمنقل قول:
بهتره زنگ بزنید ! من یه بار از طریق سایتشون پیغام فرستادم که سه هفته بعد بهم زنگ زدن و جوابش رو دادن !!!