سلام. سریهای M گیرنده دیجیتال ندارند.نقل قول:
Printable View
سلام. سریهای M گیرنده دیجیتال ندارند.نقل قول:
آخرین قیمت خیابان جمهوری، تهران
Panasonic 65VT50 سفارش کشورهای عربی (سری M) ، بدون گیرنده دیجیتال، با گارانتی بانیان : قیمت 23.000.000
Panasonic 50VT50 سفارش جمهوری چک (سری E) ، با گیرنده دیجیتال --- S / S2 (زمینی و ماهواره ای)، بدون گارانتی : قیمت 7.600.000
شنیدین کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره؟!
با این که خودم کورد هستم و (به عنوان شغل دوم) تلویزیون های بانه رو در تهران می فروشم، اما مدت زیادیِ که دلم یک پلاسمای پاناسونیک می خواد که به خاطر گرونیِ دلار رغبت نکردم بخرم.
:n03:دلم سری ZT می خواد که فکر نمی کنم به ایران بیاد. از اونجایی که 4 روز پیش ازدواج کردم و باید جوابگوی از دست دادن چند قسمت حریم سلطان توسط همسرم باشم! تصمیم گرفتم یک VT50 پنجاه اینچ بخرم.
ولی از خدا که پنهون نیست، از شما چه پنهون هنوز دست و دلم می لرزه! می ترسم این رو بخرم ماه دو هفته دیگه VT60 وارد ایران بشه با قیمت پایین تر!
این رو هم بگم VT50 سفارش اروپا رو با دو تا ریموت تاچ و معمولی، ما توی بانه می فروشیم 6.600.000 تومن که حدود 250 تومن هم هزینه ی حمل تا تهران بهش اضافه می شه. این رو گفتم که قیمت دست تون باشه، چون من دیشب از فروشگاه پاناسونیک نزدیک قلهک پرسیدم گفت حدود 8.000.000 تومن!
پاینده باشید
با سلامنقل قول:
اقا شما قیمت ارزون ترین مدل zt60 رو ندارید با سفارش اروپا که 2 تا گیرنده داشته باشه؟
یعنی یکی گیرنده دیجیتال و دیگری sate litte باشه.
احتمالا کوچیک ترین سایزش 60 هست و مدل دیگش 65 اینچ درسته؟
برای یکی از فامیل میخوام.
ممنون
و پیشنهاد من به شما اینه که اگه میتونید صبر کنید برای خرید چون شما باید با دلار یا یورو خرید کنید و چون قیمت های این 2 ارز رو به پایینه پس به نفع شماست که صبر کنید.
راستی مبارکه انشاالله به پای هم پیر بشید
با ارزوی سلامتی و خوشبختی برای شما.
مرسی برادر،نقل قول:
گفتم که اگه دست خودم بود، فعلا دست نگه می داشتم، اما ... ;)
اما در مورد سری ZT تا جایی که من می دونم وارد ایران نشده، و قرار هم نیست بشه (دستکم به این زودی ها)
از کردستان عراق هم نمیشه آورد، چون مرزها رو بستن.
و اما قیمت، مدل "50 VT60 به قیمت 3000 دلار فروخته میشه، اما ZT نمی دونم چنده.
دوست عزیز شما احیانا اطلاعی از اینکه پلاسمای سامسونگ F8500 میاد یا کی میاد رو ندارید؟ من با توجه به رویو های که تو اینترنت دیدم به نظرم اون هم گزینه فوق العاده ای میتونه باشهنقل قول:
ما که نداریم، از نظر فنی هم نمیشناسمش. اما در کل به خاطر بسته بودن مرزها، و نوسان زیاد نرخ ارز فعلا TV وارد نمی شه.نقل قول:
تو این وضعیت اگه ST60 هم وارد بشه از سرمون زیاده ولی احتمالا f8500 زودتر بیاد
کسی قیمت 42v20 رو نداره ؟ به نظرتون خوبه اینو بگیرم؟
مدل 2010 ـه. در بازار موجود نیست.نقل قول: