من خودم به تجربه در يافتم عطر همواره بهترين بوش رو روي پوست موقعي داره كه از حموم اومده باشي و پوستت تميز باشه...كافيه دو روز بگذره به خصوص تو اين گرما اون وقت عطر روي پوست بوگند ميگيره...با بوي عرق قاطي ميشه...اونايي كه ميبيني يه عطري رو زدن اما بيشتر بوگند گرفتن و حال آدمو به هم ميزنن به خاطر همينه...احتمالا يه هفته حموم نرفتن و حتي لباسشونم عوض نكردن اون وقت روش عطر كه بزنن نه تنها درست نميشه كه بوي گندش حال همه رو به هم ميزنه..
جالبه يه چيزي تعرف كنم...بعضي موقع بوي بددهان هم گند ميزنه به بوي عطر آدم...مثلا يه دفعه يك فروشنده موبايل بود دهنش فجيع بو ميداد اون وقت برداشته بود به خودش عطر لاليك زده بود اونم فكركنم از نوع ريوش بوش داشت حال منو به هم ميزد...من نميدونم اين فروشنده ها چقد به عطر لاليك علاقه دارن...تو هر صنفي كه ميري تو فروشگاه همه فروشنده ها برداشتن به خودشون لاليك زدن.فكر كردن كلاس كارشون بالاتر ميره..
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
نميدونم چرا احساس ميكنم امسال بينيم كشش پارسال رو براي تحمل عطر نداره...زود اذيت ميشه از بوي عطر...پارسال با كيفيت آينه بينيم همه عطرارو حس ميكرد...امسال نميدونم چرا اينجوري شده