سلام دوست گرامی .نقل قول:
اطلاع ندارم . همچنین تابحال متوجه صدای آداپتور هاردهای اکسترنال خودم نشده بودم . با توجه به اینکه مشکل از آداپتور هست پیشنهاد میکنم در انجمن مربوط به برق ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یک تاپیک جدید بزنید .
سلام .نقل قول:
در درجه اول روی سیستمهای مختلف تست کنید . چک کردن هارد اکسترنال با آنتی ویروسهای بروز توصیه میشه . اگر مشکل همچنان باقی هست پیشنهاد میکنم کلیه پارتیشنهای موجود را حذف و دوباره پارتیشن بندی و سپس فرمت کنید . ضمناً از قسمت health برنامه HD tune وضعیت status ها را بررسی کنید که آیا ok هست یا خیر .
سلام .نقل قول:
در مورد این سوال باید دفترچه راهنمای دوربین را مطالعه کنید که آیا چنین کاری امکانپذیر هست !؟نقل قول:
بدون اتصال به کامپیوتر وبه صورت مستقیم ازدوربین به روی هارداکسترنال بریزم ایا این کارامکان داره
معمولاً اکثر TVهای مدرن و جدید هاردهای اکسترنال را شناسایی میکنند ولی بازهم توصیه میکنم دفترچه راهنمای TV را مطالعه کنید (مثلاً اطلاع از نوع فایل سیستم قابل شناسایی توسط TV مثل FAT32 یا NTFS و ...) .نقل قول:
وچه هاردی بخرم که باتلوزیونم مچ باشه
کمپانی sony هارد اکسترنال هم تولید میکند میتونید هارد اکسترنال sony بخرید . با برند و مدلهای دیگر به لحاظ تئوری نباید مشکلی داشته باشید . مثلاً از برند سیگیت میتونید Backup plus یا expansion بخرید .
فکر نمیکنم TV دارای اینترفیس usb3 باشه . سرعت ترانسفر دیتا در اکثر هاردهای اکسترنال امروزی به حدی هست که پهنای باند usb2 را براحتی پر میکنند . نگران نباشید ، بنده بلوریهای 50GB را هم با اینترفیس usb2 بدون لگ یا مکثی تماشا کردم .نقل قول:
برای پخش فیلمهای فول اچ درتلوزیونم از نظرسرعت دچارمشکل نشه.