دوستان کسی مشکل قطع و وصلی هر 5 تا 10 دقیقه یکبار رو نداره؟ پشتیبانی میگه مشکل پهنای بانده خصوصی ها هم این مشکلو دارن . تا اواسط هفته آینده این مشکل هست هیچ کسی این مشکلو نداره؟
کسی راه حلی براش نداره؟
Printable View
دوستان کسی مشکل قطع و وصلی هر 5 تا 10 دقیقه یکبار رو نداره؟ پشتیبانی میگه مشکل پهنای بانده خصوصی ها هم این مشکلو دارن . تا اواسط هفته آینده این مشکل هست هیچ کسی این مشکلو نداره؟
کسی راه حلی براش نداره؟
برای من هر 1 ساعت قطع میشهنقل قول:
نه من مشکلی ندارم نه روزانه نه شبانهنقل قول:
کلاه برداری مخابرات:
انگار مخابرات نمیخواد دست از سر شیره مالیدن رو سر مردم برداره. موقع ثبت نام و توی برگی که طرح ها رو نشون میدان (کمپین) نوشته شده بود که هر ماه فلان گیگ حجم میتونید استفاده کنید (که از من 4 گیگ بود) حالا که ثبت نام کردیم و همه چی تموم شده فهمیدم که منظورشون از هر ماه 4 گیگ، دو ماهی 4 گیگ بوده!!!!!! خوب این یعنی چی؟ چی باید به همچین دزدی کثیفی گفت؟
یعنی الان من که 1 مگ ماهی 4 گیگ برداشتم در واقع هر دو ماه 17500 میاد رو قبض نه هر یه ماه درسته؟؟؟؟ یا نکنه منظورتون اینه که 17500 رو هر ماه باید بدم ولی اون 4 گیگ باسه 2 ماهه؟؟؟نقل قول:
هر ماه باید 17500 بدی و 4 گیگی که قرار بوده هر ماه بدن، حالا شده واسه 2 ماه!!!!! اینم فحش :******************نقل قول:
مطمئنی که اینجوری شده؟؟؟ یعنی منظورم اینه که از وقتی سرویست رو گرفتی یه ماه شده؟؟؟؟یا از یه جا شنیدی؟؟؟؟:n27:نقل قول:
downstream218 upstream412
قطع شدن ها هم که جای خود دارد
همه این ها فقط ماهی 17500((مٌفته)):42:
آره مطمئنم. از داخل خود سایت میتونی بری با ورود به حسابت چک کنی. تازه این که چیزی نیست. هر 5 دقیقه یه بارم که کلا قطع میشه.نقل قول:
این قضیه قطع شدن چیه؟؟ فقط شبا این مشکلو دارید یا کلآ؟؟؟؟؟