کسی نبود واسه راهنمایی؟ :46:
Printable View
کسی نبود واسه راهنمایی؟ :46:
سلام دوستان
در حال حاضر بهترين سينماي خانگي چيه؟ البته من با سرچ كمي كه داشتم و خوندن اين تاپيك ها پايونر و فيليپس رو انتخاب كردم ولي از مارك هاي ديگه و اينكه بهتر باشن شناختي ندارم. از كاربران اين جا مي خوام كمكم كنن تا يك سينماي خانگي توپ بخرم.
راستي سينماي خانگي 7.1 كاناله هم هست؟ من مي خوام تلويزيون led 9706 فيليپس بگيرم و مي خوام يك سينماي خانگي خيلي خوب و پيشرفته كه بلوري هم داشته باشه بگيرم. آيا از همون مارك فيليپس پيشنهاد مي كنين يا چيز ديگه؟ سينما رو هم مي خوام از بانه بگيرم
بستگی به بودجه تون داره زیر یه تومان چیز بدرد بخوری فکر نکنم باشهنقل قول:
فیلیپس و پایونیر هر دوشون جزء برندهای خوبن . کلا" سینمای خوب میخوای بگیری ژاپنی بگیر . اگه مشکل بودجه نداری و تا 900 تومن اینا میتونی هزینه کنی پایونیر بخر چون خیلییی خوبه ولی اگه با 600 - 500 میخوای سینما بخری یه مدل شارپ هست که اونهم خوبه . اگه بگی هزینت چقدره بیشتر میشه راهنماییت کرد .نقل قول:
سلام به شما عزیزان
من یه مشکل با پخش فیلم هایی با فرمت صوتی ac3 در گیرنده دیجیتال دارم .
کسی میدونه کدام گیرنده دیجیتال فرمت صوتی ac3 رو ساپورت میکنه ؟ضمنا کیفیت این فیلمها بالاست و در گیرنده های ایکس ویژن 343 ودنای و مارشال ومیکرو فایر تست کردم ,تصویر میدن ولی صدا ندارن.
دوستان بنده به تازگی tv lw95000 رو گرفتم
یه سینمای الجی میخوام بگریم اخرین حدش هم 600-700 ممنون میشم کمک بکنید
شما حالا بهترين مدل هارو معرفي كنين من زياد واسه بودجه مشكل ندارم. قيمت هاي سينماي خانگي در بانه چجوريه؟ سينما هم مثل تلويزيون قيمتش ارزون تره؟
سلام دوستان من بین سامسونگ سینمای خانگی سه بعدی HT-C6950W و فیلیپس HTS5590 کدام یکی بهترند و در این رنج قیمت گزینه بهتری هم موجوده؟فیلیپس از این مدل بالاتر هم داره؟
با تشکر
به نطر من برای خرید سینما اصلا" سراغ سامسونگ نرو که برای هر play کردنش آدم رو دیوونه میکنه :24:نقل قول:
فیلیپس سینماهای خوبی داره . مشخصات این مدلش رو هم دیدم گزینه خوبی هست .
یه مدل سینمای خانگی پایونیر میشناسم که از هر نظر حرف نداره . مدل pioneer BCS777 و قیمتش حدود 900 تومنه.نقل قول:
اگه بودجت هم کمتره مدل CN9900DVW شارپ حدود 500 تومنه و اونهم با توجه به قیمتش گزینه خوبیه .
کلا" همه چیز توی بانه ارزونتره گرچه الان با توجه به قیمت دلار این تفاوت قیمت کمتر شده ولی اگه واقعا" میخوای تا این حد هزینه کنی و میبینی تفاوت قیمتش زیاد نیست ، گارانتی دار بگیر تا خیالت از خدماتشون هم راحت باشه .