من میخوام از اینترزنم دو نفر استفاده کنننقل قول:
دقیقا باید چی کار کنم مودمم هم اسمش Billion هستش و یه خروجی Lan و یه خورجی USB من LAN رو زدم به کامپیوتر خودم حالا میخوام یه کامپیوتر دیگه هم وصل کنم چی کار کنم ؟؟؟؟؟
ممنون
Printable View
من میخوام از اینترزنم دو نفر استفاده کنننقل قول:
دقیقا باید چی کار کنم مودمم هم اسمش Billion هستش و یه خروجی Lan و یه خورجی USB من LAN رو زدم به کامپیوتر خودم حالا میخوام یه کامپیوتر دیگه هم وصل کنم چی کار کنم ؟؟؟؟؟
ممنون
باید مودم چند کاربره میگرفتین
ولی حالا میتونین هاب بگیرین
اگرم مودم usb داره میتونین مودم رو با usb کانکت کنین و با یه کابل شبکه دو سیستم رو شبکه کنین
فک کنم آخری خیلی بهتر باشه
من تا حالا با يه usb و يه لن تست نكردم ولي شما تست كنين شايد جواب داد. يعني usb هم وصل كنين به كامپيوتر دوم ولي براي كانكت شدن با usb يه كم تنظيمات ميخواد. شما مدل دقيق مودمتون هم بگين شايد اينجا دوستان داشته باشن راحت تر كمك بشه كرد. از خود شاتل گرفتين ديگه؟نقل قول:
اگه هاب بگیرم و یه سیستم رو Server کنم اونوقت اگه اون یکی کامپیوتر بخواد از اینترنت استفاده کنه باید سرور روشن باشه ؟
بايد ببينين مودمتون قابليتش رو داره يا نه. بعضي مودم ها هستن يك لن دارن ولي قابليت اين رو دارن كه چند تا كاربر بهش وصل بشن ولي بعضي ها يكي دارن و اضافه هم نميشه. به نظر من شما با 23089 (پشتيباني شاتل) تماس بگيرين مدل مودمتون رو بگين حتماً راهنماييتون ميكنين خيلي دقيق تر و مطمئن تر از ما :46:نقل قول:
ممنون سیامک جاننقل قول:
مرسی :10:
باز سلام
این نمودار ساعتی دانلود تورنت ART1 ماله دیشبه. گفتم شاید براتون جالب باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دیگه tinypic قیلتر نیست:8:
سلام
یه سوالی داشتم.می خواستم ببینم فرق بین سرویس art home و eco چی هست.از همه نظر.
ممنون
فرق هاي art و eco:نقل قول:
1. آرت محدوديت حجمي كمتري نسبت به اكو داره يعني اكو 2.5 گيگ در ماه و شب ها رايگان ولي art home كه شما خواستين كلاً نامحدود هست يا art1 محدوديت 10 گيگ + شب ها و 5 شنبه و جمعه ها رايگان.
2. آرت بدون كوچكترين نوساني هست ولي اكو نوسانش بيشتره.
3. قيمت آرت زياد و اكو كم.
4. مشتركين آرت خيلي باحال تر از اكو هستن :31::31::31: (شوخي شاتلي) :10:
5. art home كه شما گفتين اصلاً توصيه نميشه چون سرعتش كمتر از 2 برابر دايال آپ هست و براي باز شدن يه صفحه تا مرز خودكشي ميرين! :31:
6. در كل 512 اكو رو نسبت به آرت هوم توصيه ميكنم.
قيمت ها هم اينجا:
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/