نقل قول:آخه چه ارتباطی به isp جدید داره؟ :biggrin:نقل قول:
در dslam مخابرات پورت شما اونطور بسته شده. شما شرکت رو عوض کنی پورت به یه dslam جدید وصل میشه و data rate توسط شرکت جدید لحاظ میشه. مشکل از بی سوادی مسئول dsl مخابراته
Printable View
نقل قول:آخه چه ارتباطی به isp جدید داره؟ :biggrin:نقل قول:
در dslam مخابرات پورت شما اونطور بسته شده. شما شرکت رو عوض کنی پورت به یه dslam جدید وصل میشه و data rate توسط شرکت جدید لحاظ میشه. مشکل از بی سوادی مسئول dsl مخابراته
نقل قول:
من برم مخابرات مهاباد بگم dslam همونجا تیر بارونم می کنن :n08:. تلاشمو می کنم ولی احتمالا تا پایان دوره منجر به تغییر آی اس پی بشه.
بهرحال ممنون
خب ربطشو خودتون گفتید دیگهنقل قول:
دیتا ریت جدید رو ای اس پی جدید تعیین میکنه
ایشون میخان ای اس پی رو عوض کنن
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2
دوستان یکی از اشنایان ما خطشون فیبر نوریه و ظاهرا فقط مجبوره از مخابرات بگیره ولی حدود دو ماهه درخواست داده ولی بهش میگن پورت خالی ندارن و وایمکس هم تو خونشون انتن نداره. به نظر شما ایشون باید چیکار کنه؟
فك كنم آخرالزمان كه ميگن همينه :n02:نقل قول:
حتما نداره چون اين مخابراتي كه من ميشناسم بخاطر فروش adsl حاضره هركاري بكنه
اين آشناي شما هم يا بره سمت وايرلس كه گرونه و كلي هم محدوديت داره يا اينكه با ايرانسل و رايتل امورات رو بگذرونه
مگه کجا هستن که مبین نت جواب نمیده؟! چون معمولا با مودم خارجی اکثر مناطق ارومیه میشه آنتن گرفت. یا هم باید هزینه کنه و دکل وایرلس رو خونشون نصب بشه و وایرلس بگیرهنقل قول:
دوستان من چیکار کنم میخوام سرعت بالا بگیرمنقل قول:
خطی که نت نداره نمیشه گفتم وضعیتش چطوره! چون اون اطلاعاتی که مودم نشون میده بر حسب الگوریتم هایی هست که مودم از وضعیت فرکانس خط بدست میاره. یعنی در کل تا لینک adsl نباشه مودمم چیزی نمیتونه نشون بدهنقل قول:
مودمت چیه مقادیرو اینطور نشون میده؟ به هر حال ظاهرا دانلود شما 18 مگ و آپلود هم 1 مگ بسته شده و snr خط رو 6 هست. 6 به نوعی وضعیت زرده. یعنی احتمال داره که لینک قطع و وصل شه ( بپره) شما که میگی وضع خط خوبه که مشکلی نیست. پورت شما بالا بسته شده و فقط کافیه از سیستم اکانتینگ هم محدودیت رو کم کنن که سرعتت بالاتر بره
اگه خططتون بكشه ، شاتل سرويس 8 مگ داره .نقل قول:
راست میگی دوست عزیز اصلا به اونجا نگاه نکرده بودن الان خط من بالا بستن اینجوری هست.من با خودم گفتم الان سرعت من پایین هست این وضعیت هست وای به حال سرعت بالا ببندن
پس من نت 2 میگیرم میگم ریت رو بیارن رو 8 مگ:n16: