131کیفیتش زیاده یا 132 آیا هر کدومشون دوگانه سوز هستتند به قیمت 8.500ملیون کدومش را بگیرم بهتره وپراید پارس خودرو بهتره یا سایپا؟
131کیفیتش زیاده یا 132 آیا هر کدومشون دوگانه سوز هستتند به قیمت 8.500ملیون کدومش را بگیرم بهتره وپراید پارس خودرو بهتره یا سایپا؟
نقل قول:
شما پراید 131 سایپا رو بردار.
سلام
عملکرد EBD & EBA تو سیستم ترمز چیه؟؟میشه توضیح بدین دقیق.
تو مدل وی 8 تو سایت ایران خودرو نوشته MK70 with EBD & EBA یعنی چی دقیقا.
با تشکر
نقل قول:
سیستم EBA :
نیروی کمکی ترمز در مواقع اضطراری.
عملکرد این سیستم هم به این صورت هست که وقتی تشخیص بده شما در موقعیتی هستین که ماشین باید در کوتاهترین زمان و حداکثر قدرت بایسته, نیروی ترمز رو در یک چشم به هم زدن به حداکثر خودش (مانند وقتی پدال تا آخر و به محکمی فشرده شده باشه) می رسونه و باعث می شه ترمز ها با بیشترین قدرت و سریعترین زمان ماشین رو نگه دارن؛ هرچند شما پدال رو تا آخر فشار نداده باشین.
نحوه ی تشخیصش هم از روی سرعت حرکت پدال هست.
در واقع اگه خیلی سریع بزنید روی ترمز, ولی به اندازه ی کافی به پدال فشار وارد نکرده باشید, EBA ترمز رو جوری به کار می اندازه که انگار پدال رو تا آخرین حد فشرده باشین.
سیستم EBD :
این سیستم، یک سیستم مستقل ترمز نیست، بلکه به صورت سیستم کمکی و مکمل ABS روی خودروها نصب می شود. EBD سیستمی است که از انحراف ماشین در سطوح مختلف جلوگیری می کند.این سیستم، تقسیم نیروی ترمز را بر عهده دارد. اگر در مسیری که نصف آن برف باشد و نصف آن آسفالت، شما ترمزگیری کنید و اگر سیستمترمز شما فقط ABS باشد، خودرو به سمت آسفالت منحرف می شود و از مسیر حرکت خارج می شود. اما سیستم EBD مانع از این انحراف می شود و با تقسیم نیروی ترمز بین چرخ ها و کنترل آنها با توجه به میزان نیرویی که نیاز دارند، خودرو را در تمامی سطوح و کلیه موارد لغزنده کنترل می کند
MK70 :
یونیتی هست که قابلیت EBD و EBA رو داره.
شما اگر کارت طلایی 4 ستاره رو بگیری نیازی به بیمه کردن نیست.
کارت طلایی 1 ستاره و 2 ستاره به درد نمیخوره دوست من[/QUOTE]
سلام
اینطور که من از سایت امداد خودرو چک کردم تفاوتشون فقط تو چند بند اخریه که شامل هزینه توقف یا سرویس دوره ای میشه و یک مورد هم که لاستیک میده تو 4 ستاره.اونوقت چرا به نظر شما 1و2 ستاره به درد نمیخوره؟؟
ارت طلايي دو ستاره 4,800,000 ريال کارت طلايي سه ستاره 5,700,000 ريال کارت طلايي چهار ستاره 6,200,000 ريال
اینکه میگی اکه 4 ستاره بگیرم نیاز به بیمه نیست منظورت بیمه معمولیه یا اینکه شامل بیمه بدنه هم میشه؟؟
ظاهرا وی 8 بیمه شخص ثالث هم داره همراهش درسته؟؟؟
ممنون
نقل قول:
سلام
اینطور که من از سایت امداد خودرو چک کردم تفاوتشون فقط تو چند بند اخریه که شامل هزینه توقف یا سرویس دوره ای میشه و یک مورد هم که لاستیک میده تو 4 ستاره.اونوقت چرا به نظر شما 1و2 ستاره به درد نمیخوره؟؟
ارت طلايي دو ستاره 4,800,000 ريال کارت طلايي سه ستاره 5,700,000 ريال کارت طلايي چهار ستاره 6,200,000 ريال
اینکه میگی اکه 4 ستاره بگیرم نیاز به بیمه نیست منظورت بیمه معمولیه یا اینکه شامل بیمه بدنه هم میشه؟؟
ظاهرا وی 8 بیمه شخص ثالث هم داره همراهش درسته؟؟؟
ممنون[/QUOTE]
بیمه شخص ثالث هم داره.
از ایران خودرو پرسیدم گفت اگه کارت طلایی 4 ستاره داشته باشید نیازی به بیمه بدنه نیست.
اگر میخواین مطمئن بشید با نمایندگی تماس بگیری.
من هر چی بیشتر میخونم بیشتر گیج میشم!!!!!!!!!!!
تا 14 میلیون تیبا بخرم یا نه؟؟؟؟
دوست من نیازی به اینکه خودتون رو اذیت کنید نیست.نقل قول:
شما ابتدا نهایت بودجه ای که میتونید خرید کنید رو بکین
بعد ملاک های خودتون رو برای خرید خودرو دقیق نام ببرید.
تیبا ماشین بدی نیست اما با بودجه شما انتخاب بهتری هم هست.
سلام به همه ی دوستان
من سقف بودجه م 11000000 تومنه
یه خودرو میخوام برای رفتن به سر کار و کارهای روزمره،مصرف کم،خرج کم،و استحکام نسبی برام مهم هستند.
لطفا زودتر کمکم کنید
(بین انواع پرایدها و تیبا موندم)راستی تیبا کم خرجه؟وسایل یدکیش ارزونه؟(اندازه پراید؟)
اگه نظرتون پراید هست نوعش رو با علت انتخابتون بگید
ممنون از شما:11:
سلام.نقل قول:
دوست من اگر بین پراید و تیبا میخوای یکی رو انتخاب کنید و بودجتون هم 11 میلیون تومانه
به نظر من تیبا گزینه مناسبی خواهد بود.
اما در کل چند پیشنهاد بهتون میدم با توجه به ملاک های شما:
1.پژو 206 تیپ 2 مدل 86
2.تندر 90 E1 مدل 87
هم میتونی تمیزش رو پیدا کنید هم گزینه هایی بهتر از تیبا و پراید خواهند بود.
در مورد لوازم یدکی تیبا باید بگم این خودرو یکساله به بازار اومده و در مورد خدمات پس از فروشش
و تامین قطعات هنوز چیزی مشخص نیست.باید صبر کنید.
موفق باشید