از گوشی پشیمونه !! مگه بچه 1 ساله هست ! یه چیزایی میگیا !! یعنی قبل ساختش نمیدونسته چی داره میسازه که پشیمون بشه !! :41::19::18: :31:نقل قول:
2-موزیک پلیرش بده !! :18::18::18:
توی خود تاپیک ادامه بدید ...نقل قول:
Printable View
از گوشی پشیمونه !! مگه بچه 1 ساله هست ! یه چیزایی میگیا !! یعنی قبل ساختش نمیدونسته چی داره میسازه که پشیمون بشه !! :41::19::18: :31:نقل قول:
2-موزیک پلیرش بده !! :18::18::18:
توی خود تاپیک ادامه بدید ...نقل قول:
تو اروپاش هست...تو ايرانش نيست...نقل قول:
ميوزيك پلايرش مگه چشه؟؟؟ من كه دارم باهاش ميرم فضا....
مشكل پلايرتو بگو شايد بتونم بگم چشه...
من يه بار ميوزيك پلايرش خراب شد به خاطر همين مشكلاتشو ميدونم...
همون مشکل رفرش نکردن .قبلا هم توی تاپیک گفته بودم هر کسی یه راهی داد ولی خوب نشدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ببخشید اگه صفه سنگین شده)
سلام،بچه ها من تا قبل از اینکه گوشیمو ریست کنم رو سایلنت اس ام اس که میومد 2تا ویبره میزد اما الام یه ویبره میزنه .داستان چیه؟
گرافيكش رو 5700 بيشتر از n95 هست!!
دمش گرم بايد برم كافي نت دانلود كنم
بلندی و کیفیت صدا در مقابل چه :46:طوره3250
نقل قول:
همون مشکل رفرش نکردن .قبلا هم توی تاپیک گفته بودم هر کسی یه راهی داد ولی خوب نشد
خوب من راه حلو بلدم....
1. تمام فايل هاي گوشي رو ميريزي رو كامپيوتر....(بكاپ نگير چون فايده نداره)... (دل بخواهيه)...
2. سپس از كامپيوتر جدا كن....
3. رمتو فرمت و گوشي رو با كد 7370 مستر ريست كن...
4. حالا به كامپيوتر وصل كن...
5. آهنگاتو يكي يكي در كامپيوتر بريز و همان لحظه رفرش كن....(اگه آهنگو خوند برو آهنگ بعد تا زماني كه سر يه آهنگ گير كنه...)... (اين كارو مي توني با 5 تا 5تا يا بيشتر ريختن امتحان كني ولي دقيق ترين راه اينه...)
6. آهنگي كه گير كرد و ديگه رو گوشيت نريز...
7. حالا باز اون مشكل پيش اومد...(گوشيتو فرمت و مستر ريست كن...)
8. حالا همه ي آهنگايي كه قبلا ريخته بودي رو بريز و به ريختن دونه دونه ي آهنگاي جديد مشغول شو... و آهنگ هاي معيوبو نريز و در صورت پيدا كردن هر آهنگ خراب بايد يه فرمت و يه مستر ريست كني...
نكته: احتمالا فقط يه آهنگ خراب است و بيشتر از يه دونه پيدا نمي كني....
حالا ديگه پلاير گوشيت هم كار مي كنه...
نقل قول:
ببخشید اگه صفه سنگین شده
اگه ميشه راهي كه بشه بازيارو بچرخوني بگو... اين 20 دفعه....
نقل قول:
سلام،بچه ها من تا قبل از اینکه گوشیمو ریست کنم رو سایلنت اس ام اس که میومد 2تا ویبره میزد اما الام یه ویبره میزنه .داستان چیه؟
كاري نداره كه... اگه مي خواي واست يه كاري مي كنم تا صبح ويبره بزنه گوشيت...
زنگ اس ام اسي كه واسه گوشيت گذاشتي خيلي كوتاهه...
شما برو تو پروفايل رو حالت سايلنت...برو پرسوناليزو بزن و مسيج آلرت تون رو بزار رو زنگ اس ام اس اصليه گوشي... بعد براي اطمينان يه اس ام اس هم به گوشي خودت در حالت سايلنت بزن ببين درست شد يانه...
نقل قول:
گرافيكش رو 5700 بيشتر از n95 هست!!
دمش گرم بايد برم كافي نت دانلود كنم
ميشه بپرسم گرافيك چي؟؟؟
كيفيتش خيلي بهتره...نقل قول:
بلندی و کیفیت صدا در مقابل چه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طوره3250
از نظر بلندي صدا به نظر من 5700 يكم ضعيفتر از 3250... ولي اينم تاكيد مي كنم به نظر من شايد دوستان نظر منو تاييد نكنن...
دوستان عزیز این بازی یه بازی گیم بوی (مث playstation) هست که با امولا تور روی گوشی های دارای سیستم عامل نصب میشه حجم بازی ها ی مختلف هم از 1.5 تا 24 مگ متغیره...okنقل قول:
اگه ميشه راهي كه بشه بازيارو بچرخوني بگو... اين 20 دفعه....
من هر دو این گوشی رو دارم و در نتیجه :نقل قول:
در اسپیکر :
1.کیفیت 5700 بیشتر از 3250
2.صدای 5700 دو درجه کمتر از 3250 هست.
در هندزفری :
1.کیفیت 5700 بهتر از 3250
2.صدای 5700 کمتر از 3250
کیفیت صدای 5700 به علت داشتن چیپ مخصوص موسیقی (Crystal Clear Hi-Fi Sound Quality) خیلی عالیه.