اگه شارژ دارین همون 60 تومن لازمهنقل قول:
اگه میخواین شارژ بخرین 65400 تومن لازمه
Printable View
اگه شارژ دارین همون 60 تومن لازمهنقل قول:
اگه میخواین شارژ بخرین 65400 تومن لازمه
دیوونن ، روانیه ایرانسلنقل قول:
خل و چله ، مگه همین fdd مشکلش چیه که اومده از صفر tdd راه انداخته ؟
فقط میخواد مودم اشغالارو بفروشه ، مطمئن باشید با اومدن کنسرسیوم های وب شاتل اسیاتک رو فرکانس tdd2300 و فعال شدن اپرااتور مجازی ها اینده روشنی برای ایرانسل tdd نمیبینم به جایی میرسه که التماس میکنن بیاید سرویس بگیرید
در ایرانسل من تمدید رو نمیبینم
از کجا تمدید کردید بسته ی فعلی رو؟
همون بسته فعالتون رو که ببینید روش نوشته تمدید مجدد همین بستهنقل قول:
برای ما ندارهنقل قول:
اعتباری هست خطمون
!!! عجیبه !نقل قول:
رو کدوم بسته هستید که نداره این گزینه رو ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین بسته ی 6 ماهه
البته 800 مگ باقی مونده
و ابان ماه منقضی میشه
مجبور شدم [emoji17]
7cEram
منم همچین گزینه ای ندارم.
نسخه بروز شده ایرانسل من نیست؟
قبلا بايد همين بسته رو خريده باشين تا بتونين مجدد بخرين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نسخه ای که قرار داد دوستمون برای ios هست منم ios هستم و دارم این گزینه رو شاید برنامه اندرویدش نداره :n13:
این ایرانسل هم عروس تعریفی از آب درومد که.
من نمیفهمم کدوم احمقی یه اشتباهو چند بار تکرار میکنه.
اینا تا آمار مشترکاشون میره بالا و ثابت میشه شروع میکنن جفتک انداختن.
دقیقا بهترین و پرفروش ترین بسته هاشو حذف کرد.
به نظرم وقتشه تو گرو ه های تلگرامی یه حالی به اعتبارش بدیم.
این بسته های حذف شده اگر برنگرده یا مشابهشون قرار داده نشه سیم کارت آشغالشو میندازم دور.
درود بر شما
با ترابرد از ایرانسل به همراه اول حجم اینترنت و مکالمه هم منتقل میشه؟
خیرنقل قول:
همه چی صفر میشه
هنوز از سایت echarge میشه بسته سی گیگ شش ماهه رو خریدنقل قول:
اگه نیاز دارین فعلا از همین جا تهیه کنین
از خود سایت ایرانسل هم میشه.
شاید این یه سیاست ملت بریزن بسته 30 گیگ و صد گیگ بخرن و بعد از فروکش کردن دوباره برگردونن، باید صبر کرد و دید.
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
بله حق با شماست البته من منظورم فحوای کلام شما بود:n02:نقل قول:
البته با توجه به ماهیت شهر تهران پستی و بلندی های طبیعی شهر و ساختمان های کوچیکی که بین ساختمان های بلند تر از خودشون گرفتار شدن(مثل خونه خود من) اینترنت بی سیم
مشکلات پوششی زیادی برای استفاده کنندگان اون تا این لحظه بوجود آورده اینو اگه به تاپیک مودم ها سر زد میشه کاملا فهمید باز هم نظر من اینه که عاقلانه نیست مثلا من نوعی
بیام 400 تومن بدم آنتن بخرم برای اینترنتی که معلوم نیست چه آینده ای داشته باشه یکبار البته برای وایمکس هزینه کردم و الان هم مودمش گوشه کمد داره خاک میخوره
هیچکدوم ازین مشکلات تو adsl وجود نداره
البته باز هم در پایان تاکید میکنم حق باشماست اگه این مشکلات رفع بشن آینده خوبی برای این نوع از سرویس دهی میشه پیش بینی کرد که امیدوارم اینطور بشه...
نقل قول:
خریده شده همین بسته
ولی متاسفانه نیست
100 گیگ رو از سایت ایرانسل نمیشه خرید . از کجا میشه خرید؟؟نقل قول:
ایرانسل بجایی اینکه بیاد ۱۰۰ گیگ رو بکنه ۲۰۰ گیگ، حذفش کرده. Shame on you irancell!
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
من ريسك نكردم رفتم يكساله ١٠٠ گيگ رو تمديد كردم من تازه دو ماه بود كه يك بسته ١٠٠ گيگ خريده بودم و ٤٠ گيگ ازش استفاده كرده بودم
بسته ٦-١٢ رو هم از روي سايت ورداشته امكان خريدش از روي سايت نيست ولي فعلا با برنامه قابل خريده.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نگران نباشید دوستان
اپراتور های مجازی که به زودی فعالیتشون شروع میشه باعث میشن بازار 4g رقابتی تر بشه
همین ایرانسل دوباره خودش میاد التماستون میکنه:n09:
یه چیز جالب. الان با *۵۵۵# خواستم تست کنم تو ۶ ماهه بسته ۱۰۰ گیگ داره !
دوست عزیز بحث یه بار بسته خریدن نیست.نقل قول:
من الان پنج نفر دیگه از خانواده و دوستانمم به سمت اینترنت ایرانسل آوردم با این توجیه که به نسبت مناسب ترین کیفیت و قیمت رو داره.
برای همشون هم بسته شیش ماهه شصت تومن فعال میکردم.الان بخوان بسته فعال کنن نمیگن کو بسته؟
مشکل اینه که خیلی از ماها تبلیغات این شرکتو رایگان داریم انجام میدیم حداقل توقعمون اینه که ثبات قیمت و کیفیت داشته باشه.
اینکه تا میبینه کاربراش زیاد شدن قیمت خدماتشو با این شدت تغییر میده کاملا غیر حرفه ایه.
اگه یادتون باشه یکبار دیگه هم این کار رو انجام داد ولی تحت فشار مشترکاش کوتاه اومد.
منتها یه بار جستی ملخک.من الان سیمکارت رایتل دارم همراه تنبل هم دارم خیلی راحت سیم ایرانسلو از بین اون دوتا اونی که تعرفه بهتری داره میندازم.
مسخره نیستیم که.
الان چرا دیوانه شد این ؟
:n27:
آقا تحریم کنید اون td-lte رو ....
الان کسی اینو زده ؟نقل قول:
کار می کنه ؟؟؟
نکنه پول بره و بسته نیاد !! :n04:
کار اون آشغاله خب !نقل قول:
بسته ۶ ماهه ۳۰ گیگ به ۲ ماهه تغییر پیدا کرده ۱۰۰ گیگ رو هم به ۶ ماهه اضافه کردن . با ۵۵۵ میشه خرید ، ایرانسل من هنوز بروز نیست ظاهرا دارن تغییرات میدن ، بسته های ۲ ماهه اضافه شده
بسته ۱۰۰ گیگ شده ۶ ماهه
بسته های جدید دو ماهش عالیه 30 گیگ و 48 گیگ و 72 گیگ . برای بسته سالانه هم احتمالا بسته پرحجم جدید اضافه کنه
قيمتهاش چقدره اين بسته هاي جديد ٢ ماهه؟!نقل قول:
یه هفته تهران نبودم ، وقتی برگشتم باز با همون فاجعه ی قبلی 4g مواجه شدم !!! سرعت دانلود با 4g اونم شبانه رو 300 کیلوبایته ، بعد رو 3g به این صورته :
بعد یک ماه هنوز سرعت 4g مشکل داره با این که انتن فوله ! قبلا شاید سریع قضاوت کردم سر دزد بودن ایرانسل ، ولی الان میتونم با خیالت راحت بگم خیلی سر 4g این جا اذیتم کردن ... خدا ازشون نگذره :n03:
دوستان، توی هر سلول تنظیم میکنند ۲۵۶ نفر همزمان به شبکه متصل باشند و تبادل دیتا داشته باشند. حالا تصور کنید روی باند ۷ با ۱۵ مگاهرتز پهنای باند در عمل در بهترین حالت مثلاً ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعت دانلود به یک نفر یوزر تعلق بگیره، اگه که ۲۵۶ نفر دقیقاً همزمان به شبکه متصل باشند، در این صورت ۳۹۰ کیلوبیت بر ثاینه سهم هر کدوم میشه. اگه میبیند سرعت دانلودتون با 4G و 3G کمه، حق پیگیری دارید. (3G از ۱ تا ۵ مگابیت بر ثانیه و 4G از ۵ تا ۱۰ مگابیت بر ثانیه سرعت قابل قبوله. منظور حداقل سرعت هست. در عمل ممکنه خیلی بیشتر سرعت داشته باشید). تو این حالت واسه حل مشکل و بالانس بار این قسمت از شبکه که بار زیادی داره باید BTS جدید نصب کنند.
کجاش خوبهنقل قول:
همین دو ماهه شصت تومن،تا دیروز شش ماهه شصت تومن بود.چهار ماه کم کردن اما قیمت همونه.کجاش خوبه ؟
รєภt Ŧг๏๓ ๓ץ ςђє2_l11 ยรเภﻮ tคקคtคlк
من تست کردمنقل قول:
کار میکنه
به سلامتی ایرانسل هم ایرانی بازی د راورد.
یعنی چی؟
یعنی همه جای دنیا وقتی میبینند مشتری داره میاد سعی میکنند که قیمت رو بیارن پایین تا مردم بیشتر جذب بشند.
ولی ایرانسل به همون ساست قدیمی و ذلیل رو اورد .یعنی تشنه نگه داشتن مردم.تا مردم پول بیشتری بدن.
امیدوارم که بسته و تعرفه ها با قیمت کمتر برگردند.
کلا ایران تنها جایی هست که به جای اینکه شرکت های خدماتی بیان برای جلب رضایت مردم با هم تلاش کنند.میان با هم تبانی میکنند.میگند مردم که پول میدند تو چرا ارزون میفروشی کار و کاسبی ما رو هم خراب میکنی.بیا گرونتر بفروش!!!
تبریک بابت بسته های جدیدشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدن مشتریشون زیاد شده ، استارت گرون فروشی هم زدن ! الان دقیقا زمانیه که یکی دو تا اپراتور دیگه هم بیان تا به قول یکی از دوستان ، ایرانسل به التماس از کاربراش بیفته ...
زنگ زدم بهشون دوباره سر مشکل منطقه ، وقتی گفتم یک ماهه این مشکل هست کارشناسشون با خونسردی تمام گفت "بله درسته . منطقه شما مشکل داره و اصلا لازم نیست نگران باشید" :n04: میگم برادر یه ماه زمان زیادیه برای یه پیگیری و هر چیزی بود تا الان باید حل میشد ! نت سالم بود همه هم داشتن استفادشونو میکردن بعد مشکل دارش کردین حالا میفرمایید منتظر بمونم بازم ؟ این دفعه با خونسردی بیشتر گفت که "ممکنه تا چند ماه هم طول بکشه . باید منتظر بمونید انشالله حل میشه" :n28:
نقل قول:
در مورد 4g متوجه فرمایشتون نمیشم ! چون این رو هم در نظر بگیرید که در 24 ساعت شبانه روز همه در حال دانلود که نیستن تو یه منطقه ! و اصلا بگیم 12 ساعتش رو همه دارن دانلود میکنن ، تو ساعات شبانه هم 100 نفر در حال دانلودن ؟
این مشکل مربوط به سرعت من شبانه روزیه در شبکه 4g و چیزی که گفتین ، راحت ترین بهانه ای هست که کارشناساشون میتونن جور کنن واسه پیچوندن مشکلات ...
اصلا به صرفه نیست 2 ماه برای منی که مصرف پایین دارم، حداقل باید قیمت رو هم کم میکردن، این بسته ها دیگه هیچکدوم خوب نیستن، تا 5 ماه بسته دارم بعدش دیگه نمیدونم باید چکار کرد
sent from Huawei mate 8
واقعا تو ایران اتفاق هایی میفته که با هیچ منطقی سازگار نیست
البته با توجه به اینکه این اتفاق قبلا هم افتاده من فکر می کنم فشار آوردن بهشون با توجه به صحبتی که اون شخص مهم کرده بود
موقعی که صبانت به خاطر دانلود شبانه خیلی روی زبون بود ( و توی تاپیکش خود من کلی تبلیغ می کردم واسش و بعدا جریان شد) دقیقا توی اوج جذب مشتری یه دفعه اومد قانون 2 برابر حجم روزانه رو گذاشت!
آخه عقل سالم می گه صبر کن مشتری هات اینقدر زیاد شن که شبکه اشباع بشه و دیگه رشدی نباشه و بعد افزایش قیمت بده تا اونایی که هستن به دلیل استفاده مداوم به قیمت های جدید هم رضایت بدن و حالا یه درصدی هم ریزش داشته باشن.
نه اینکه دقیقا وقتی اوج بازاریابی هست و به قول یکی از دوستان بحث ترابرد پذیری مطرحه بیان اینجوری خودکشی کنن:n13:
پینگ و سرعت ایرانسل از زمانی که که اون تجهیزات مسخره td رو گذاشته بدجور اومده پایین،عالی ایرانسل عالی
فک کردی حالا ماهم میایم مودم پلاستیک بازیافتیتو میخریم هان؟اینترنت نداشته باشیم بهتره تا داشته باشیمو زجر بکشیم،،،،یکی نیست شبونه بیاد از دکل بره بالا همون قسمتای مربوط به td رو بکنه :n27: