مشکل آی پی گیری از امروز ساعت 4صبح حل شد
اول چند بار پشت سرهم آی پی عوض شد بعدش لینک پرید و کاملا درست شد
آی پی من هم آزاد شد الان همه آی پی ها برام میان
Printable View
مشکل آی پی گیری از امروز ساعت 4صبح حل شد
اول چند بار پشت سرهم آی پی عوض شد بعدش لینک پرید و کاملا درست شد
آی پی من هم آزاد شد الان همه آی پی ها برام میان
مزخرف شده همش رو رنج 5.223 و 37 گیر کرده دو ماهه مال من:n27:نقل قول:
باز شروع شد نویز خط یدفعه بالا رفت لینکم پرید آی پی قفل شد رو 37.221 وقتی هم آی پی میخوام عوض کنم بیست دقیقه طول میکشه تا ipبگیره:n21:
نکنه این برنامه رو برا همیشه میخوان اجرا کنن
من هنوز 2.185 هستم
فرشاد جوابم ندادی صحفه قبل سوال پرسیدم ازت :n14:
عجب حوصله ای دارید وقت و اعصاب خودتون رو با این آی پی بازی ها مخابرات تلف نکنید بیخیال شید من که دیگه تمدید نمی کنم باید از یه روش پیام رسانی برا این تاپیک استفاده کنیم که اگه مخابرات تعادل روانی شو بدست اورد خبر دار شیم
واسه شما خوبه حالا. واسه من گیر کرده رو 2.189 کفرم رو درآورده.
اگر شبانه خوبی نداشت یا سرعتش تک کانکشنش خوب نبود همین کارو میکردم ولی الان هم شبانه و هم سرعت تک کانکشن و هم پینگ عالی داره سرعت تک کانکشنش هم تو هیچ شرکتی ندیدم بخاطر همین نمیتونم ولش کنمنقل قول:
بیا این تست تک کانکشن با سرور خارجی !نقل قول:
با نرم افزار های فیلترشکن معمولی به راحتی میشه باش فیلم و کلیپ از یوتوب و .... دید اون هم با کیفیت 1080p
پارس آنلاین قبل از اینکه شبانه رو برداره واقعا هیچی کم نداشت .... خدا کنه شبانه برگرده شما هم بیاید پارس آنلاین لذت ببرید ! :n16:
با اینترنت مخابرات همش اعصاب خوردیه .... روزی 50 بار باید به این تایپیک سر بزنی ببینی واسه بقیه هم سرعت کمه ............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا یکی از فامیلامون از پارس داره هر وقت دیدمش سرعت تک کانکشنش از 40کیلوبایت بالاتر نرفتهنقل قول:
شاید مرکز مخابراتیشون مشکل داره یا پهنای باند تو مرکزشون کمه .........نقل قول:
اینترنت مخابرات بدیش بی صاحب بودنشه ! اصلا معلوم نیست کی به کیه آدم جرات نداره زنگ بزنه پشتیبانی تا زنگ زدی داون استریم رو کم میکنه
کلا امیدی به بهتر شدنش نیست .
واسه تخلیه هم که هزار جور کلک سوار میکنن یادته یک بار تخلیه کردی خطت رو pcm کردن ؟ :n02:
ولی شرکت های خصوصی برای جذب مشتری با هم رقابت میکنن پشتیبانیش حداقل ظاهر رو حذف میکنه نمیگه همینه که هست ! :n09:
نه دوتا از رفیقام هم از پارس دارن بهشون گفتم با مخابرات شبانه 500کیلوبایت دانلود میکنم داشتن شاخ درمیاوردن اول یکیشون گفت من با سرعت 1.5مگابایت دانلود میکنم بهش گفتم شبانه چند میشه گفت 50کیلوبایت من که گفتم شبانه 500 کیلوبایت دیگه نمیتونست چیزی بگه:n02:نقل قول:
مخابرات هم الان مشکل دان استریمش حل شده دیگه وقتی خط رانژه میشه اتوماتیک میفته رو 10مگ الان دان استریم بعد از رانژه اتوماتیک میفته رو 10مگ اگه میبینی ما میترسیم زنگ بزنیم به پشتیبانی اون قضیش یه چیز دیگه ایه:n02:
ولی برا تخلیه قبول دارم خیلی اذیت میکنن مخصوصا مارمالاد ضحی هم که خوب بود الان جمع شده
من خودم پارس دارم سرعت دانلودش مضخرفه به زور به ۴۰ تا میرسه فقط اول صبح ها خوبهنقل قول:
نقل قول:پس لابد باید کلاهمو بندازم هوا که واسه من سرعت انقدر خوبه :n02:نقل قول:
پارس آنلاین واسه من همه چیزش خوبه به غیر از پینگش قبلا حدود 110 بود ولی الان 250 هست البته من فقط دانلود میکنم بخاطر همین واسم فرقی نمیکنه
هر موقع پارس تونست با سرعت 260 کیلو ویدئو 1080p اجرا کنه اونوقت قبولهنقل قول:
مخابرات با سرعت بالای 1 مگ فکر کنم ویدئو 4k هم راحت اجرا کنه:n19::n31:
مطمئنی خطت اتصالی نداره؟ ممکنه از پورتت هم باشه که نویز میندازهنقل قول:
این قفل شدن ایپی ممکنه عمدی باشه که نزارن کسی شبانه دانلود کنه چون همیشه همین مواقعه که میگی ایپی قفل شد روی 37 ساعت 4 هم میگی درست شد:n31:
نه وقتی یدفعه نویز میفته روش و لینک میپره وقتی لینک ثابت شد میمونه رو 37.221 ولی الان درست شدهنقل قول:
شایان انگار سرعتا رو اسمی کردن از غروب که دوباره ip ها آزاد شدن سرعتم اسمی شده!
سرعت منم اسمی شده :n24:نقل قول:
نقل قول:
نه آقا قبول نیست :n09:
آخه مگه دارم بات مسابقه میدم که میگی قبول نیست داداش :n08::n08::n08:
والا انقدر راحت لود میکنه که یک کلیپ 15 دقیقه 1080 رو هنوز دقیقه سوم هستی کامل لود میشه
به هر حال امیدوارم از هر شرکتی استفاده میکنی هر روز بهتر بشه
اصلا کاش مخابرات خوب بشه حداقل من یه جایی داشته باشم که ازش سرویس بگیرم
فعلا صبر کن انگار از اکانتینگ سرعتا رو محدود کرده از غروب سرعتا اسمی شدن:n09:نقل قول:
اگر سرعتا اسمی نشدن توصیه میکنم بیای مخابرات:n06:
البته من که دانلودی ندارم ولی اصلا نمیتونم 250کیلوبایت رو تحمل کنم
اینقدر گفتید مخابرات خوبه و مخابرات دوست من است و من مخابرات را دوست دارم تا یکی از کارمندا رفت سراغ اکانتینگ رو همه چی رو تموم کرد:n02:
"مخابرات دوست من است و به من سرعت خوب می دهد "نقل قول:
اون موقع که مخابرات داشتم یکی از کاربرا همیشه این رو میگفت فرشاد یادته ؟ :n09:
به قول فرشاد درود بر اینترنت دیال اپ
الان لینک پرید و بعدش سرعت دیال اپ شد:n19::n31:
نه داش مسابقه چیه , منظورم این بود اگر کیفیت نت خوب باشه با سرعت 260 هم میشه 1080p رو راحت لود کرد:n16:نقل قول:
اره من یادمه میدونم دقیق کی بود:n09:نقل قول:
حامد نیستش حتما سرعتش خوبه که نمیاد :n09::n02:
منظورت با @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?نقل قول:
فکر کنم الان اداره دیتا باشه از اونموقع که تست سرعت 40مگ گذاشت کم پیدا شد:n09:
نقل قول:خودشه :n09::n09::n09:نقل قول:
از بعد از ظهر همش نتم قطع و وصل میشه. اصلا snr شبیه الاکلنگ بالا پایین میره. یه لحظه 30 یه لحظه 0.... اصلا نمیتونم یه تست سرعت بگیرم. یه بحظه خطم میره رو 10 مگ یه لحظه میره رو 4 مگ.نقل قول:
پ. ن : سرعت بالا تر از 80 یا 90 نمیره.... خداااااا. چه بساطی داریم...
ارائه دیگر از مخابرات: سرعت فرا تر از اسمی!
دان استریم 10 مگ با هر ای پی سرعت 120 :|
من دیگه حرفی ندارم :|
برای ما هم سرعت کم شدهنقل قول:
گویا مخابرات از اکانتینگ سرعتا رو پایین آورده
شعار این روزهای مخابرات :
10 مگ بخرید 1 مگ ببرید
به دلیل وجود ساعات رایگان در بازه زمانی 12 ساعته و سرعت های فرا اسمی(سرعت چندین برابری) سرویس های نامحدود قابل ارایه نمی باشد.
با اینترنت مخابرات به آغوش خانواده برگردید
تانگو - فیسبوک - لاین - اینستا و تمامی شبکه های اجتماعی و بازی های انلاین مانند clash of clans را فقط با مخابرات میتوان ترک کرد. 100 درصد تضمینی
برا من سرعت شده 10 کیلو:n09:
فکر کنم ساعت رایگان از دوباره ساعت 2 شده !
این ماه 1 مگ تمدید کردم
تو روز 400 میگیره ، شبا 150
الان ساعت 1:24 صبحه بازم سرعت 400 هست !!
بچه ها تست کنید . خبر بدید
غضیه چیه ؟ سرعت که دست نخورده ؟نقل قول:
چرا منظورم با همون سرعته اسمی شدهنقل قول:
رو چه رنج آیپی هستی ؟
این تست واسه همین الانه...
منم الان گذاشتم رو 32کانکشن سرعت شد 500 خدا رو شکر محدودیت از اکانتینگ نیستنقل قول:
آره امشب کیفیت اومده پاییین 2تا دانلود باهم بزارین اوکی میشه...نقل قول:
این چ وضعشه اخه اینم شد سرعت...
از بس از مخابرات تعریف کردید
بابا هیچ گوهی نیستش ول تعریف کنین...
بزاریدش رو 32 حل میشه
من رو ۳۲ گذاشتم حل نشد سرعتم اسمیه روی ۲۷۰ تاستنقل قول: