البته اگه براتون ممکنه تانوما یا حداقل وی دی اس ال بگیرید. گمون نکنم هزینه وی دی اس ال با ای دی اس ال عهد بوقی فرقی بکند (البته جز مودم ولی شما هم قرار نیست هر روز مودم بخرید)نقل قول:
Printable View
البته اگه براتون ممکنه تانوما یا حداقل وی دی اس ال بگیرید. گمون نکنم هزینه وی دی اس ال با ای دی اس ال عهد بوقی فرقی بکند (البته جز مودم ولی شما هم قرار نیست هر روز مودم بخرید)نقل قول:
دوستان سرویس های ماهانه adsl که نوشته غیر حجمی ولی حجم گفته منظورش چیه؟
ایا سرویس ۵۱۲ ۱۰ گیگ مخابرات سرعت بازه؟
و اینکه کد انتظار مکالمه عوض شده؟ *۴۳# جواب نمیده
دوستان مخابرات وضعیتش چطوره ؟ اس ان ار در طول روز زیاد افت داره ؟ قطعی و وصلی (پریدن لینک) چطوره؟
من های وب دارم آشغاله به تمام معناست میخوام مخابرات بگیرم کمپین ماندگار 16 مگ.
کسایی که 16 مگ دارند سرعت چقدر میگیرن؟ (دیتاریتتون روی 16 باشه نه بالاتر)
سرعت اپلود چنده؟ 2 مگ میدن؟ قابلیت annex M داره مخابرات؟
من جنوب شرق تهران، مرکز مخابراتی مشهدی مهدی(خدا میدونه چقدر افراد بیکفایتی توش ریخته) دیروز بعداز 20روز دوندگی سرویس گرفتم.
به معنای واقعی کلمه افتضاح اصلا یه پینگ هم ندارم! تو این شرایط بی پولی 250 هزارتومان خط خریدم و 55هزارتومان یکماه اینترنت :sad:
SNR Margin
4.7 7.4 db
Line Attenuation
35.3 27.8 db
مواظب باشید بهتون اشتراک یکساله قالب نکنن. اگه میخایید شانستونو امتحان کنید یکماه 1مگ بگیرید ببینید کلا زیرساختتون مناسبه سرویس هست؟ خود سرویس پیشکش!
میلیارد میلیارد دلار پول نفت ما کجا میره؟ تا کی باید بشینیم فقط نگاه کنیم؟
تهران دیگه جای زندگی نیس, پاشو بیا تو یکی از شهرستانها خیلی بهترهنقل قول:
بقول خودت, کارمندان هم مثل بقیه مردم اند
حالا دیگه نفت کجا, مفتی از ما نمیخرن
نقل قول:
مخابرات هم همینطوره . برای من که پرش لینک زیاد داره
annex m هم داره مخابرات
16 مگ قبلا داشتن با توجه به فاصله مون من حدود 1.6 مگابایت میگرفتم
سلامنقل قول:
من هم یک ماهی میشه از های وب کوچ کردم مخابرات. برای من که مخابرات عالیه. قطعی اصلا ندارم. اول 8 مگ گرفتم، از روز اول که وصل شد و بدون اینکه بگم آپلود رو کمی بیشتر از 2 مگ بستن که 2 مگ بتونم دریافت کنم،دانلود هم روی 9 مگ گذاشتن (بر خلاف های وب گوسفند که وقتی بهش میگفتم باید بالاتر ست کنی میگفت نمیشه!) کیفیت خطم خوبه و برای ماه بعد 16 مگ 3 ماهه میگیرم.
ولی برای من 9 روز طول کشید تا وصل کنن. 72 ساعت بعد ثبت نام شکایت کردم و هر روز زنگ میزدم 2020 یا مرکز. روزی هم که وصل شد 3 نفر زنگ زدن پیگیری کنن که وصل شد یا نه :V22:
البته من مشهد هستم (مرکز استقلال). ولی نظرات متفاوته و واقعا به مرکز مخابراتی ربط داره.نقل قول:
شما از های وب رفتید مخابرات line attenuation فرق کرد؟ و همچنین snr خطتون روی یک دیتا ریت مشخص فرق کرد؟
مخابرات چه دیتا ریت هایی میتونه بزاره ؟ های وب که به این صورت هست : (اپلود/دانلود) 4/1 6/512 8/1 8/2 12/512 16/512 16/1 16/2 24/2
من های وب دارم رو 8 مگ سرعت 7 مگ میگیرم. اگر دیتا ریت رو بزارن یه پله بالاتر اون موقع 8 مگگ رو میگیرم. مخابرات هم همین شکلیه؟ فک کنم همه همینجورین کلا. بین 10 تا 20 درصد از سرعت اسمی (دیتا ریت) کمتر میشه
من مخابرات دارم خیلی راضی هستم. بدون قطعی . سرعت هم رو ۲۰ واسم بستند که تا ۱۸ مگ هم آپ میشه.نقل قول:
پینگم الان ۱۷-۱۸ هست ولی قبلا که سرعتم رو ۱۶ بسته بودن پینگم ۵-۶ بود
line attenuation رو دقت نکردم. SNR هم تغییر خاصی نکرد.نقل قول:
خوبی مخابرات اینه که عقلش میرسه یخورده بالاتر تنظیم کنه که سرعتی که خریدی رو دریافت کنی. زنگ بزن به های وب بگو بذاره 9 مگ، اگه پرسید چرا براش توضیح بده، بعد طرف میگه نه شما سرعت 8 مگ خریدی، خط هم 8 مگ ست شده و باید همین سرعت هم دریافت کنی اگه سرعت کمتر از اینه بررسی کنیم! بگو حالا شما بذار میخوام امتحان کنم. اگه 9 مگ رو زیر بار نرفت و خط 16 مگ کشش داره بگو بذارن 16، من همین کار رو کرده بودم. من روی های وب وقتی گفتم آپلود رو گذاشتن روی 2 مگ، وقتی تلفن زنگ میخورد یا گوشی رو برمیداشتم SNR آپلودم نوسان میکرد و اینترنت قطع میشد، مجبور شدم برگردم به 1 مگ. ولی روی مخابرات این مشکل رو ندارم، البته اون موقع با 16M/2M این مشکل رو داشتم الان 9M/2M هست. ماه بعد 16 مگ بگیرم معلوم میشه.
روی های وب روی 16 مگ SNR دانلودم حدود 10-11 بود. مخابرات رو هنوز امتحان نکردم. الان روی 9 مگ، SNR حدود 25 هست (خونه نیستم دقیق ببینم).
اره بهشون میگفتم 12 مگ بزارن. من مشکلم اینه که پرش لینک دارم با دیتاریت 8 مگ به بالا (تو دیتاریت 8 مگ اس ان ارم 19 هست) همچنین اس ان ارم در طول روز خیلی نوسان پیدا میکنه . یک نویز خیلی شدید و لحظه ای هم روی خطم میفته. از پست مخابراتی هم چک کردم نبود. تلفن هم که زنگ میخوره اس ان ار دانلود و اپلودم نوسان پیدا میکنه . خلاصه که خیلی اشغاله این های وبنقل قول:
من مشکلم اینه که خطم لبه مرزه. فاصله از مرکز با گوگل مپ میزنم میزنه 1.5 کیلومتر ولی attenuation خطم 28 هست که تو سایت میزنم مینویسه 2 کیلومتر فاصله دارم از مرکز!نقل قول:
به هر حال خطم تا 15.5 مگ کشش داره الان روی های وب. فک نکنم بهتر شه برم مخابرات . دیگه باید با همین سر کنم . 16 مگ میخرم تا اخر باز میزارم اگر قطعی داشتم کم کم کمش میکنم . مثلا 14 میذارم.
با دانلود منیجر تک کانکشن و 32 کانکشن چقدر سرعت دانلود دارید؟ میشه از speedtest یه اسکرین شات بذارید؟نقل قول:
دوستان یه سوال
اگه من بخوام حجم اضافه بخرم حتما باید صبر کنم ترافیکم تموم بشه یا همینطوری هم میتونم بخرم و به حجمم اضافه بشه؟
میتونید همین حالا ترافیک خریداری کنید.نقل قول:
سرعت اینترنتم به اسپید تست حدود ۱۵ تا ۱۵/۵ و با دانلود منیجر حدود 2نقل قول:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
پشتیبانی 2020 با اطمینان به من گفت خطتت 8مگ جواب نمیده برو تغییر بده به 4مگ! منم چون چاره ای نداشتم رفتم 4مگ کردم که دوباره پول مالیات و... دادم، اما درست نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پشتیبانی گفتم که سرعتم 270kbps هست و پاسخ داده: مشتری گرامی با سلام و احترام مشکل شما به واحد مربوطه جهت بررسی و رفع مشکل اعلام شده و در حال پیگیری می باشد. از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم. کسی تاحالا این مشکلو داشته، آخرش جواب میدن یا سنگ-قلاب میکنن؟ اصلا مخابرات کاری میکنه واسه مشترک؟
کسی میتونه راهنمایی کنه چکار دیگه ای میتونم انجام بدم؟ یا برم لغو سرویس کنم؟ والا یه کاره واسه اینترنت رفتم خط تلفن خریدم چون خط تلفن نداشتیم که درواقع بخاطر سرویس دهی افتضاح مرکزمخابراتی مشهدی-مهدی چند سال پیش خطمون پس داده بودیم.
آنچه شیران را کند روبه مزاج *** احتیاج است، احتیاج است، احتیاج! ---> وگرنه منو چه به مخابرات با سرویس دولتی!
کاملا موافقم، نه تنها تهران که این مملکت جای زندگی نیست؛ هرچی دندون رو جیگر گذاشتیم بلکه روبه بهبود بره؛ نرفت که نرفت... از قدیم گفتن: میخ آهنین نرود در سنگ...نقل قول:
اگه واسه برنامه نویس وب اونجا کار سراغ داری که زندگیم بچرخه؛ چرا که نه میام داداش:rolleye:
این ترافیک رزرو یعنی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرویس اینترنتم ترافیکش تموم شد .بعد 2 روز ترافیک خریدم چقدر طول میکشه اضافه بشه؟حجم کلیم هنوز صفره
بعد اتمام ترافیک، خود بخود اضافه میشه و از ترافیک رزورتون کم میشه.نقل قول:
دوستان طرحهای پیش پرداخت استاندارد حجم به ماه بعد منتقل میشه یا میسوزه؟
عوضی تر از مخابرات وجود نداره ، اینترنت پس پرداخت دارم از دیروز اینترنت منو قطع کردن دلیلشون این بود که قبض تلفن پرداخت نشده درصورتی که قبض واسم نیومده بود ، دیروز قبض رو پرداخت کردم اما اینترنت وصل نشده و میگن بین ۲ تا ۵ روز طول میکشه تا داخل سامانه مخابرات پرداخت ثبت بشه ، همچنان اینترنتم قطع هست با اینکه قبض پرداخت شده
کمپین ماندگار سرویس 16 مگ که شبانه داشت رو برداشتن؟
حجمش کمپین ماندگار انتقال پیدا میکنه به سرویس بعدی؟
دوستان یه مودم 2640u دیلینک دارم
اول اینکه اداپتورش گم شده بود من یه اداپتور مشابه ولی 1 امپر بالاتر براش پیدا کردم
دوم اینکه انتنش شکسته ایا انتنشو میتونم پیدا کنم؟
- - - Updated - - -
اول اینکه اداپتورش گم شده بود من یه اداپتور مشابه ولی 1 امپر بالاتر براش پیدا کردم
- - - Updated - - -
[QUOTE=number-1;9151932]دوستان یه مودم 2640u دیلینک دارم
یه تماس با گارانتی ایزی بگیر ، بگو چنین مودمی دارم و آنتنش شکسته،میتونید تعمیر کنید و آنتن جدید بذارید،اوکی داد ببر اونجا
[QUOTE=pipo4713;9151933]انتنش جدا شدنی نیست که تعویض بشه چطوری میخوان تعویضش کنند؟ نیازی نیست گارانتی هم ببری یه تعمیر کار تو شهرتون پیدا کن اوکی میکنه میشه انتن خودش رو جدا کرد یه انتن قویتر براش بذاری...نقل قول:
[QUOTE=hosseinzfff;9151934]قرار نیست ببرن برای گارانتی،اون شرکت چونکه تمامیه تجهیزات مودمهای دی لینک رو داره میبره اونجا، خودشون باز میکنن و تعمیر میکنن،هم قیمت بیرون! در ضمن شما میگی آنتش جدا شدنی نیست،بعد میگید تعمیرکار جدا میکنه؟!! ۱۰۰٪ که هر تعمیرکاری میتونه جدا کنه،پس جدا میشه!نقل قول:
[QUOTE=pipo4713;9151935]بنده مودم رو باز کردم انتن با یک سیم ولصه به قسمتی از مودم براحتی میتونم سیم رو جدا کنم انتن رو دربیارم و مجدد وصل کنمنقل قول:
بنده تهرانم جایی میشناسین بتونم انتن رو تهیه کنم؟
قبض پرداخته شد و همچنان اینترنت قطع ، حالا که اینکارو کردن جمع آوری میکنم
اینکه در پس پرداخت در صورت پرداخت نشدن قبض قطع کنند طبیعیست این کوتاهی از خودتون بوده سامانه 2000 چند روز پیش از قطع کردن تماس میگیره و هشدار بدهی میده. بعد از قطع شدن درصورتیکه توسط همون 2000 با خود خط بدهی رو پرداخت کنید بطور اتوماتیک ثبت و خط فوری وصل میشه اما اگر از طریق درگاه بانکها پرداخت کنید یکی دو روز طول میکشه تا به حساب مخابرات برسه و ثبت بشه.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوستان سرویس ۱ مگ ۲۵ گیگ یک ماهه ۲۰ هزار تومان ایا سرعتش بازه؟
چقدر میشه دانلود کرد؟ منظور از غیر حجمی چیه ؟
اشتراک 16 مگ داشتم که افتضاح بود
اشتراک 8 مگ داشتم که افتضاح بود
اشتراک 4 مگ داشتم که افتضاح بود
اشتراک 3 مگ داشتم که افتضاح بود
اشتراک 2 مگ گرفتم خوب شد، حدودا 2 مگ میده.
پشتیبانی که یه سری بیسواد نشستن:thumbsdow اینکه 2 مگ رو خطم درست کار میکنه هم خودم کشف کردم:cool: و کلی هم پول مالیات ارزش افزوده واسه تغییر سرویس دادم تا فهمیم.:grrr:
کسی تجربه ای داره؟ از کجا باید پیگیری کنم؟ مشکل کجاست که نهایتا 2 مگ میتونم پهنای باند بگیرم؟
هیچگونه تماسی گرفته نشده و پیامکی برام نیومده ، حتی پیامک قبض هم نیومده ، کجاش تقصیر منه؟ الان جواب قطعی منو کی میده؟نقل قول:
جناب شما خطط به شدت نویز داره که با کاهش سرعت نویز خط هم کمتر شدهنقل قول:
چاره ای نداری مگه سرویستو عوض کنی
منظورتون از عوض کردن سرویس چیه؟ یعنی همین 2 مگ بمونم؟
چطور میتونم نویز خط رو کم کنم؟ از مرکز مخابرات حداقل 3 کیلومتر فاصله دارم... هیچ تلفنی هم سر راه نیست. فاصلم از انشعاب مخابرات هم کمتر از ده متر هست. به جایی میتونم شکایت کنم که زورشون برسه و مرکز مخابراتی رو مجبور کنن که مشکل نویز رو از زیرساخت پیدا و رفع کنه؟
من سرعتم تا ٣ مگابيت باز بود همون ٢٥ گيگ دانلود داره بعدش سرعت محدود ميشهنقل قول:
سلام.خودشون که اعلام میکنند انتقال حجم هر ماه به ماه بعد حرام است و هیچ دستور العملی به ما داده نشده است.نقل قول:
من شکایت کردم به نتیجه ای نرسیدم.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام. دقیقا شبیه همین مشکل برای ما هم پیش اومد چندین دوره تقریبا از پاییز پارسال هر دفعه هم زمانی فهمیدیم که کار به اخطار قطع رسیده بود و هیچ sms هم نداده بودند. وقتی هم به مخابرات مراجعه شد. تعداد زیادی بابت همین موضوع اومده بودن و شاکی بودن. دوباره شماره موبایل گرفتند . باز هم اردیبهشت بود که فهمیدیم چند دوره قبض مجدد نیومده و کار به قطع داشت میکشید. خودم رفتم تو سایت قبض و بدهی ها رو پیدا کردم و پرداخت کردیم.نقل قول:
اینا یک کار رو درست نمیتونند انجام بدن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
نقل قول:نقل قول:persian.godfather@ همونطور که arsinn@ گفتش از طریق 2000 سریع مشکلتون حل میشد و هم اطلاع از صورت حساب هستش و هم پرداخت و شما وقتی دیدی چن وقتی هس که قبضی نمیاد باید پیگیر میشدین مگه میشه اینا فراموش کنن هزینه ای نگیرن ولی چون اطلاعی نداشتین -از این روش نرفتین و متاسفانه خیلی وقته سیستم اینطوریس طول میکشه تا ثبت شه _ persian.godfather@ میتونی تو 195 هم از این بابت شکایت ثبت کنی ولی برای این مشکلت احتمالا تاثیری نداره -شاید در آینده درست شه برای بقیهنقل قول:
قبلا هم یکی همین مشکل رو داشت مجبور شدش دوباره قبض رو با 2000 پرداخت کنه تا مشکلش سریع حل شه و مبلغ اضافه هم بستانکار تو قبض ثبت میشه
persian.godfather@ و hamed_korn@ هم میتونین هم از طریق سایت مخابرات tci.ir برید و در قسمت گزینه مخابرات من -بالا سمت چپ- ثبت نام کنید و شماره
تلفن ها رو هم در جدول سمت راست مخابرات من ثبت کنید که یه کد تائید از طریق تماس با همین شماره تکرار میشه که یاداشت کنید و در قسمت تایید اون شماره
رو بزنید و همچنین میتونید ریز مصرف رو با رمز دوم - که باید از دفاتر پیشخوان گرفت - ریز مصرف رو دید مثل همراه اول
و راه دیگه استفاده از سامانه ستاره 2020 مربع هستش که شماره 4 ثبت شماره همراه برای پیامک قبض هستش و شماره 3 برای صورت حساب
وقتی کیفیت خط پایین باشه تو سرعت های بالا مشکل ایجاد میشه به اصطلاح میگن خط کشش نداره در چنین مواردی مجبوری سرعت پایین تر بگیری درسته فاصلتون تا مرکز زیاده اما دو مگ هم دیگه خیلی افتضاح هست. معمولا اپراتور و پشتیبانی فنی اینو متوجه میشه حتی بعضی شرکتها مثلا اسیاتک بصورت سیستمی بیش از کشش خط رو برات نمیبنده حالا چرا مخابرات برای شما اینجوری کرده چیزی جز همون که خودتون گفتید بی سوادی و بی اهمیتی و عدم مدیریت وکنترل نیست. اینکه چه میشه کرد شما میتونی مودم رو ببری سر خط یعنی جعبه مخابرات که تلفن داخل خونه از اونجا میاد موقتی وصل کنی و ببینی آیا مشخصات (همون snr و stream و...) در تنظیمات مودم تغییر مشهودی میکنه یا نه. اگر تغییر کرد یعنی مشکل از داخل خونه دارید که میشه از همونجا یک سیم مستقیم برای مودم کشید و مشکل حل میشه. اما اگر از اونجا هم نویز بالا بود یعنی مشکل از خارج از خونه هست در این صورت متأسفانه کاری نمیشه کرد شکایت هم بکنی برای منوشما نمیان کابل کشی رو تغییری بدن یا باید با همین سرعت بسازید یا بفکر اینترنت های جایگزین مانند td یا وایرلس باشید.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk