سلام
دوستان 256 نامحدود چه سرعتی توی روز برا دانلود میده؟
512 حجمی چطور ؟ تو شب؟
خرابی کندی درچه حدیه؟
چون من واقعا بین پارس و های وب موندم
از یه طرف ساعات رایگان پارس بهتر از اونو ظاهرا سرعت و...
Sent tapatalk
Printable View
سلام
دوستان 256 نامحدود چه سرعتی توی روز برا دانلود میده؟
512 حجمی چطور ؟ تو شب؟
خرابی کندی درچه حدیه؟
چون من واقعا بین پارس و های وب موندم
از یه طرف ساعات رایگان پارس بهتر از اونو ظاهرا سرعت و...
Sent tapatalk
کیفیت این مودم تایید میشه دوست عزیز .نقل قول:
تنظیمش هم خیلی خیلی راحته چون یه سی دی راه انداز به زبان های مختلف از جمله فارسی داره میزاری در سیستم خودش شرکت های اینترنت کشور های مختلف از جمله ایران رو داره مثل پارس انلاین و شاتل و ... که با انتخاب هر شرکت تنظیمات بر اساس اون شرکت انجام میشه اتوماتیک .
شما دوست داشتی فقط یه سری تنظیمات دلخواه انجام میدی مثل انتخاب نام وای فای و ... :n12:
256 نامحدود حداکثر 30 تا 50 بهتون میده اگه مثل بقیه شرکت ها حساب کنند (من از نامحدود 128 استفاده کردم سرعتش 16 بود !!!)نقل قول:
512 حجمی تا 470 کیلوبایت هم سرعت میده در روز و سرعت شب هم ثبات نداره از 80 تا 300
پس با این حساب 1 مگ توی روز باید 500 به بالا و توی ساعات رایگال 150 رو حداقل بده؟نقل قول:
سرعت وبگردیشون چطوره؟
Sent from Tapatalk 2
سرعت دانلود با سرویس های محدود پارس انلاین زیاد تفاوتی نمیکند هر سرویس با پلن بالاتر از خودش در حد 30 کیلوبایت اختلاف میشه گفت دارهنقل قول:
و البته این سرعت 470 که گفتم بستگی به مرکز مخابرات شما هم دارد که کیفیت پهنای باندش چطور باشه و فاصله شما تا اون مرکز
سرعت لود صفحات برای وبگردی قابل قبول هست
در حال حاضر 2 ماهی میشه که قطعی زیاد و افت سرعت در سرویس های پارس انلاین کاربران را عصبی کرده و بهتر هست در انتخاب این شرکت بیشتر دقت کنید . اگه قطعی نداشته باشه سرعتش ok
برام اس ام اس زدند که به دلیل ارتقا تجهیزات مخابراتی شما از امشب تا فردا شب قطع می باشد
دوست عزیز بستگی به مخابرات محل شما و نوع سرویس دهی شرکت در اون منظقه هم بستگی داره .. مثلا 512 محدود بعضی شبا سرعت بین 30 تا 40 و بعضی اوقات مثل دیشب بین 70 تا 95نقل قول:
اگه پهنای باند خلوط باشه شایدم بیشتر
وضع سرعت ، پینگ و تایم اوت توی اون گیگ های اولیه چه طوره ؟ منظورم اون 20 گیگ اولیه اکانت هست(128 نامحدود) که تو سایت زده سرعتش بالاست .
بعدش این چیه واسه 128 نامحدود زده 10 گیگ ؟ --> حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)
فکر میکردم 10 گیگ اول سرعت بالاتره ولی قسمت جایزه منصفانه نوشته 20 گیگ اول . پس این 10 گیگ چیه ؟
افتضاحه نگیرنقل قول:
بچه ها سلام می خواهم پارس انلاین بگیرم در اهواز خوبه مرکز مخابرات علامه سرعت دانلود و پینگ برام مهم
به هیچ وجه ممکن سمتش نرونقل قول:
این شرکت در اکثر نقاط ایران فعلا تایید نمیشه
سرعت منم با اینکه خطم روی 9 مگ هم بسته شده یه هفته ای میشه دوباره به شدت پایین اومده
سرعت من حدود یک ماه پیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت من از همون سایت الان
دلمون خوش بود گفتیم شاید پارس آنلاین میخواد نخستین گام را به سوی اینترنت پرسرعت برداره اما دریغ و سد دریغ که خواب و خیالی بیش نبود:n14::n14:
پارس مثل شاتل شبانه رو محدود میکنه؟128 شبانه چقدر میده؟
دوست عزیز البته که مجدود میکنهنقل قول:
کلا پارس انلاین مدتیه داره از سیاست های شاتل و دیگر رقبا پیروی میکنه فقط کم کم بروز میده
تماس گرفتم امشب.خطمو چک کرد گفت نویزت که عالیه مشکلی نیست. اسپیلیتر و تلفن اینا رو قطع کن 1 ساعت کار کن ببین چی میشه. اگه باز قطع شد مودمو ریست کن. که کردمو بازم قطع شد. دوباره تماس گرفتم. یه 10 مین گفت صبر کن.بعد اومد گفت متاسفانه استان مازندران چند تا شهرش مشکل پیدا کرده ( نمیدونم پاکت رو خطه نفهمیدم دقیقا چی گفت) گفتم این حرفارو ول کن کی درست میشه الان 1 ماهه اینجوریه! آخرش میگه پیگیری کردیم اطلاع دقیقی به ما ندادن کی درست میشه! عجبااااااااااااااااا :n23:نقل قول:
توی سایت پارس نوشته:
* 25 درصد اضافه ترافیک موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات در قیمت سرویسهای بالا و بستههای ترافیک اضافه، در نظر گرفته شده است.
این مطلبشون رو میشه پیگیری کرد و توی سازمان مقررات شکایت کرد و قطعا محکوم میشن برای مثال:
512 2 گیگ
هزینه نگهداریش طبق تعرفه جدید 4500 هست و قیمت دو گیگ ترافیک هم با گیگی 4500 میشه 9000 و مجموعش میشه 13500 و طبق مصوبه 25 درصد هم بابت آپلودش رایگانه پس مجموعش میشه 2.5 گیگ اما جالبه پارس میگه 13500 برای دو گیگ که توش آپلودم لحاظ کردم و چیزی اضافه بهش نمی دیم و این یعنی دور زدن سازمان مقررات به همین سادگی
البته اگر پارس برای سه ماه ماهی 2 گیگ، 7680 مگابایت ترافیک ببنده در واقع به مصوبه عمل می کنه اما به هر حال جمله بالا که توی سایت پارسه مبهمه و باید صراحتا بنویسن به ترافیکهای بالا 25 درصد اضافه میشه
در حال حاضر مشکل افت سرعت مقداری حل شده
دوستان منتظر جوابم !نقل قول:
دوستانی که پار آنلاین نامحدود 1نگ و 2مگ دارین سرعتتون رو لطفا بگین
من 128 نامحدود دارم روزا تا ساعت 2 بعدازظهر 120 هستشنقل قول:
اون 10 گیگ همه رو به اشتباه میندازه منظور 20 گیگ هستش
من الان 20 گیگم تموم شده سرعت اومده روی 16
بعضی وقتا با کلک هی مودم رو خاموش روشن کنی میاد دوباره سرعت بالا:n02:
بعد از چقدر دانلود این محدودیت اعمال میشه؟نقل قول:
تا چقدر سرعت بالا میمونه وقتی مودم رو خاموش روشن میکنی ؟ چقدر میکشه دوباره بشه 16 ؟ پینگ 8.8.8.8 بگیر و ببین خوبه ؟نقل قول:
سرعت روزانه و شبانه 256 محدود:n08:
روزانه
شبانه
ممنون .نقل قول:
بعد این 20 گیگ فقط سرعت دانلود بالاست یا پینگو اینا هم بهترن ؟
بعد دوستان وضعیت تایم اوت چطوره ؟
این که میگید میشه پروفایل رو سر گیمینگ بست چه جوریه ؟ پول اضافه میگیرن ؟ یا نمیدونم سرعت دانلودو کم میکنن ؟
سرعت سرویسهای محدودش توی روز یکسانه؟
دوستان :
پارس انلاین دزد به همه کاربرای به خطای نرم افزاری 1.5 گیگ اضافه کرده بود . که امروز از حساب تمامی کاربرهای کل کشور این مقدار را بدون اجازه از حساب تمامی شما کاربران کم کرده است .
کسانی هم که هنوز کم نکرده به محض اینکه از ترافیک قراردادتون 1.5 گیگ بمونه قرارداد شما به پایان میرسه و باید تمدید کنید .
افرادی فکر میکردند که این هدیه نمیه شعبان هستش اما ....
نه الکی شلوغش نکن زنگ زدم گفت هزینه آپلود بوده که باید ما به کمسیون می دادیم اشتباه به شما دادیم دادش الکی شلوغش نکن ترافیک هات جمع بزن ببین همه اش درستهنقل قول:
اتفاقا جمع زدم ....یه چیزی جور در نمیاد ....! اگه اینطوریه و حرف اونا درست باشه
پس ترافیک من چطوری مصرف شده که درست دررنمیاد ؟
یک عکس بگیر از مدیریت سرویست برات توضیح بدهمنقل قول:
اگه خاموش روشن کنی میشه مثل حالت اولش که در بالا توضیح دادمنقل قول:
اصلا زمان دقیقی مشخص نیست
یه دفعه میبینی بعد از 5 دقیقه دوباره شد 16 یه دفعه بعد چند ساعت
وضعیت پینک رو وقتی سرعت پایین اومده رو چک نکردم
ولی در کل پینک داخل 40 بوده
ای بابا عجب ادمای سریشین این پارس افلاینی ها... گفتم فطع کنن سرویسم و هنوز وصله
lol
این دقیقا همونه که من چند صفحه پیش گفتم حتی من عکس از لیست قیمت زمانی دارم که همین قیمتای فعلیه ولی به کلیه حجم ها زده 25% اضافه . اما الان معلوم نیست 25% کجا لحاظ شده ! دوستان هم که هرروز فقط نگران سرعت دانلودن اصلا توجهی به این چیزا ندارن .اینم عکس قبلی :نقل قول:
خب همین الان هم متوجه شدم کل اون 25% اضافی که داده بودن همه رو حذف کردن از حساب !! با این حساب خیلی زیرکانه تعرفه رو 25% گرون کردن بدون هیچ خبری !!
من ساعتی پیش بطور ناگهانی 3 گیگ از حسابم کم شد و کلا 0 شدم
زنگ زدم گفتن مشکل از نرم افزار فروش بوده که قبلا زیاد دادیم و الان پس گرفتیم اون 25 درصد رو و برای همه پس گرفته شده
حالا رفتم 5 گیگ ترافیک تمدید کردم و خریدم شد 6.25 گیگ !!
این قضیه چیه دارن چیکار میکنن اینا اگه اون 25 درصد کم شده پس این 1.25 گیگ اضافه که دوباره دادن برای چیه و دوباره قراره کم بشه ؟!!
از من هم 1.5 گیگ کم شده یادم میاد قبلا هم که بهم اضافه شد گفتن خطای سیستمیه حالا بعد از 45 روز یادشون افتاده یا اینم یه سیاست کثیف جذبه!
به هر حال اون 25 درصد هم به ترافیک اضافه میشه و شما بعد از خرید چک کنید تا مطمئن بشید مثلا بعد از خرید سرویس مثلا 4 گیگ باید ترافیک مجازتون توی مدیریت سرویس 5 گیگ باشه
بله دوست عزیز از ترافیک بنده نیز کم شده... جالبه،مثلا یک گیگ واسه عید فطر داده بودن در عوض 1.5 گیگ پس گرفتن!!نقل قول:
نمیدونم دیگه تا کجا میشه تحمل کرد این پارس افلاین دزد رو , ترافیک رو که کم کردی هیچی سرعت و پینگو داشته باشین فقط:
حالا فک کن تایم رایگان میخواد چی بشه دیگه الان ساعت نزدیکای 1 هست!! اعصاب نمیمونه واسه ادم :n27:
بستگی داره:نقل قول:
اون چند گیگی که چند وقت پیش به همه اضافه شده بود رو دقیقاً کم کردند!!!
خدا خفشون کنه :n21:
از من هم 3 گیگ کم شده