این ایراد مال موتور اسکنر هست می تونه موتور اسکنرت ایراد پیدا کرده باشه یا کابلها مرتبط با اون مشکل داشته باشه
ولی من فکر کنم باید موتور اسکنرت رو عوض کنی
Printable View
این ایراد مال موتور اسکنر هست می تونه موتور اسکنرت ایراد پیدا کرده باشه یا کابلها مرتبط با اون مشکل داشته باشه
ولی من فکر کنم باید موتور اسکنرت رو عوض کنی
اونوقت چنده موتور اسکنر؟نقل قول:
سلام دوستان
چاپگر کنن 4840 دارم
الان داشت چاپ می کرد یکی از کارتریجاش تموم شد.چون تانک گذاشتم باید بیارم وسط هد رو و کارتریج رو دربیارم تا دوباره ریست بشه.همین کارو کردم اما بعد اینکه برگشت سر جاش این خطا رو میده
az ink tank cannot be recognized
چکارش کنم؟؟ کارتریج ها هم سرجاشون هستن.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام دوستان
یک پرینتر سامسونگ مدل 4623 دارم که کارتیج مدل MLT-D105L روشه ، میخواستم بدونم این اخطار که میده واسه Tonner Low چطور میشه حذفش کرد ؟ آیا با شارژ کارتریج مشکل برطرف میشه و با باید IC اون هم عوض بشه ،،، کسی اطلاع داره در این زمینه؟
ممنون
باید کارتریج شارژ شود و دستگاه تون ریست نرم افزاری بشه توی این سایت نرم افزارش موجوده:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر همه اساتید
کالیبره کردن 1215 را کسی بلده
بعد از شارژ رنگ ابی داری حاله ای از سایه است مشخصه که میخواد با کمی مشکی ترکیب بشه ولی مشکی پایین تر میافته
سلام دوستان یه سوال فقط جون من فوری ج بدین . . .
من یه پرینتر epson s22 دارم که وقتی میخوام پرینت بگیرم رنگ های مشکی و آبی رو نمیشناسه ، هرکاری هم کردم درست نشد نمیدونم مشکل از کجاست ؟؟؟؟
من پرینتر رو مخزنی کردماااا...
راستی وقتی نازل چک میزنم این پیغام رو میده :
Nozzle cheack can not be completed
Do ou wish to replace the ink catridge now?
لطفا زووود جواب بدید امشب نیاز فوری بهش دارم . . .
ممنون
سلام دوستان من اچ پی 1020 را امشب شارژ کردم
اما خیلی کم رنگتر از قبلی چاپ میکنه
قبلی شارژ فابریک خود دستگاه بود(اولین بار است شارژ کردم ) که کمرنگ میزنه
دلیل اش چیست؟
منظورم تنظیمات نرم افزاری درایور پرینتر نیست
با سلام خدمت همه دوستان.خیلی خیلی گیر هستم. یه پرینتر 1670 سامسونگ دارم که برای اولین بار شارز کردم ولی وقتی پرینت می گیرم روی کاغذ دست می کشمپودر به دستم می چسبه نمی دونم مشکلش چیه اگه امکان داره هرچه سریعتر منو راهنمایی کنید:n28::n28:
حالا باید چیکار کنم آخه دقیقا تا قبل از اینکه شارز کنم خیلی خوب کار میکرد به نظر شما از پودر نیست؟