نقل قول:
ممنون عزیز تولد شما هم مبارک
نقل قول:
اصلا مشخص نیست. ولی باید حدودا 800-900 مگ باشه اما این مقدار فک میکنم با توجه به سرعت سرویس بالا و پایین تر باشه
Printable View
نقل قول:
ممنون عزیز تولد شما هم مبارک
نقل قول:
اصلا مشخص نیست. ولی باید حدودا 800-900 مگ باشه اما این مقدار فک میکنم با توجه به سرعت سرویس بالا و پایین تر باشه
من به طرز وحشتناکی محدود شدم تو تایم شبانه با اینکه سرویسم جشنواره ست و اردیبشهت خریدم و فری تایم همیشه از 2 تا 7 بدون مشکل می تونستم دان کنم الان طوری شده که اصلا حتی 128 کیلوه م نیست یعنی 2 به بعد سرعت میاد رو 0 واقعا اصلا فرقی با قطع شدن نداره .
با اینکه من زیاد دانلود نمی کنم و فقط تو این مدت که بازی های زیادی اومده مجبورم بودم دیتاهاشون رو دان کنم ولی باز شدید محدود شدم .
تازه به من شبانه نامحدود فروختن یعنی هرچی خواستم می تونم دان کنم این اتفاقم جدید نیست یه ماهی هست اینجوری شده ولی بعضی موقع ها درست میشد .
شاتل کثافت دزد .
الان شما از ساعت 3 به بعد هم محدودی؟نقل قول:
منم محدود کردن ولی فقط از ساعت 1 تا 3 سرعت در حد دیال آپ هست و بعد از 3 خوب میشه، حالا نمیدونم که اگه بازم دانلود کنم از 3 به بعد هم محدود میشه یا نه
مطمئن نیستم ولی چون اصلا نمی تونم 3 نیمه شب بیدار شم که تست کنم ولی فک کنم یه چند بعد از 3 4 سرعت برگشته بود .نقل قول:
الان من امروز 100 گیگ خریدم بر خلاف میلم چون داشت تموم میشد میخوام ببینم امشب درست میشه یا نه .
دوستان یه سوال دارم من سرویسم تا الان رو 16 مگ بسته بود الان اوردنش رو 2 مگ و سرعتم به شدت کم شده واسه کس دیگه ای هم اینطور شده بنظرتون با پشتیبانی تماس بگیرم درستش میکنن یا سیاست شرکته
خوب شد روز آخری جشنواره پائیزه رو گرفتم
جشنواره زمستانیش که خیلی مسخره است خصوصا برای شهرستان ها
داداش منم سرعت شبانم از 1 تا 3 شب، روی 30 کیلوبایت قفله ولی 3 به یعد میاد روی سرعت عادی. شما هم یه شب 3 به بعد تست کن. احتمالا همینطور باشی.نقل قول:
جشنواره زمستان كه هنوز نيومده چيزي؟نقل قول:
كجاست تعرفه هاش؟
سلام دوستان
این صد گیگ نود تومان یکساله چطوریه؟جشنواره هست فکر کنم
منظورم این بود ایا قابل انتقال به دوره بعد هست یا نه؟
چون اونجور که شاتل گفته اول از ترافیک اصلی ما کم میشه تا برسه به این صد گیگ
هر چی حجم داشته باشی وقتی 100 گیگ رو بخری اول از 100 گیگ کم می کنه نه از حجم اصلی .نقل قول:
آره واسه منم درست میشه از 3 به بعد .نقل قول: