ُسلام به صندلي نشين جديد . با تشكر مجدد از سارا جان كه كاربر فعال شدنشون رو هم تبريك ميگم .
موفقيت يعني چه به نظرت ؟
Printable View
ُسلام به صندلي نشين جديد . با تشكر مجدد از سارا جان كه كاربر فعال شدنشون رو هم تبريك ميگم .
موفقيت يعني چه به نظرت ؟
ضمن خسته نباشی به مهمان قبلی
و خوش امد گویی به مهمان جدید
عزیز
یه سری سوال..
1. تا حالا اومدی اصفهان؟
اگه اومدی کجا رو خوشت اومده؟
2. استاد ناظری دوست داری؟
اگه جوابت مثبت هست.. کودوم تصنیف یا البمشونو دوست داری؟
3.از لحاظ شاهری چه جور دختری را می پسندی؟
4. خودت چه تیپ لباس می پوشی؟
5. تو خونه خرید می کنی؟
6. اسمهای دخترو پسر مورد علاقه ات چی هست؟
7. دوستداری تو چه سنی ازدواج کنی؟
8. دوست داری چند تا بچه داشته باشی؟ و جنسیتشون چی باشه؟
9. بچه مامانی هستی یا بابای؟
10. ازمامانت بیشتر کتک خوردی یا بابا؟
ممنون از وقت و توجهت
يك درخواست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و يك نكته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
درخواست :
سارا خانم موسيقي بسيار زيبايي بود. لطفا اگه ميشه اونو با كيفيت 128 و 44 (كيفيت CD ) آپلود نماييد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نكته :
اين كه اينجا ميبينيد ، يــــعــــــــني چه؟ (آدرس موسيقي باران كه سارا خانم گذاشتند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من می خواستم به عادت معهود، یک فال حافظ (البته با کیفیت بالاتر !) برای سارا خانم بگیرم که متاسفانه یه کم دیر شد. شرمنده. (فال نطلبیده مراده)
آهنگی که حتماً باید موقع خوندن شعر در حال اجرا باشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حجم= 870 کیلوبایت)
:11:
امير جان ممنون . فال زيبايي بود . اميدوارم تو اين تاپيك بيشتر ببينمت .
سلام دوستان.
ضمن تشكر از فعالان تاپيك "صندلي داغ" از الان بمدت يك هفته كه بر روي صندلي داغ نشستهام، به سوالات شما دوستان گرامي پاسخ خوام داد.
اول بريم سراغ جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز.
---
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1. تا حالا اومدی اصفهان؟ اگه اومدی کجا رو خوشت اومده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله، دو-سه بار اومدم، اما فقط بعنوان يك شهر بين راهي و از آنطرف بهسمت شيراز رفتهام. آخه من اصليتم شيرازي هست. اصفهان كلا شهر زيبائيست، بخصوص در اين چند سال كه از لحاظ فضاي سبز خيلي بهتر شده. من شخصا از پارك كنار زايندهرود و سيوسه پل خوشم اومد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2. استاد ناظری دوست داری؟ اگه جوابت مثبت هست.. کودوم تصنیف یا البمشونو دوست داری؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش من اصلا نميدونم ايشون كي هستن...! :blush:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3. از لحاظ شاهری چه جور دختری را می پسندی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش من هنوز سنم پايينه و به اين مسائل نرسيده. بهتر بگم، تابحال اصلا بهش فكر نكردم و حالاحالاها هم نميخوام فكر كنم... . :tongue:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4. خودت چه تیپ لباس می پوشی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بيشتر لباسهاي ساده را ميپسندم. يعني لباسي كه هم اسپورت باشه، هم در عين حال خيلي نقشها و ماركهاي قلمبهسلمبه (!) نداشته باشه. :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5. تو خونه خرید می کنی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه پدر و مادر بخوان، بله. بههرحال من عضو خانوادهام هستم و خريد، يكي از وظايف من است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6. اسمهای دخترو پسر مورد علاقه ات چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به دخترش كه تابحال فكر نكردم ( :31: ) اما درمورد اسم پسر، بيشتر اسمهاي اصيل ايراني را ميپسندم، مثل: كوروش، داريوش، بابك(!)، ساسان، ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7. دوستداری تو چه سنی ازدواج کنی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بين 21 تا 27 سالگي. (چه دقيق گفتما...!) :cool:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8. دوست داری چند تا بچه داشته باشی؟ و جنسیتشون چی باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم بيشتر از پسر خوشم مياد، ولي دختر هم بد نيست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9. بچه مامانی هستی یا بابای؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هردو براي من زحمت كشيدهاند و براي من عزيزند. و هردو را به يك اندازه - كه در سخن نميگنجد - دوست دارم. :rolleye:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10. ازمامانت بیشتر کتک خوردی یا بابا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كتك، كتكه ديگه... مامان و بابا نداره كه. :laughing:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از وقت و توجهت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش ميكنم بابا اين حرفا چيه...! خيلي هم خوشحال شدم از اينكه بر روي اين صندلي نشسته و شما با من مصاحبه كرديد. :46:
با آرزوي پيروزي و موفقيت براي تكتك كاربران عزيز اين انجمن... :40:
بابا ایول سبک جواب دادنت خداست!!! مخصوصا اون علامت سواله که گذاشتی خود ابتکاره!
++++
ورزشکاری؟؟ اگه آره چه ورزشی؟
سلام بابک جان
1.یه بیوگرافی از خودت بنویس ...( ووکمن هم قبلا این سوال رو کرده بود ولی مثل اینکه ندیده بودیش)
2.خواننده های مورد علاقتو بگو...
3.با کامپیوتر بازی میکنی ...؟ اگه بازی میکنی چه جور بازی هایی رو دوست داری...؟
4.چی شد که Assistant شدی...؟
...موفق باشی...
سلام خدمت صندلي نشني جديد
مهم ترين سوال من (نكته :جلو سوال هام اين علامت ها هم گذاشتم كه شما كمتر تو زحمت بيافتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا فكر كردي چرا ؟!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرت ممكنه دو دو تا بشه پنج تا يا بيشتر ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پشه ها دوست دارن ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از چه سيستم عاملي در حال حاضر استفاده مي كني ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سوسك مي ترسي ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا حالا سوسك روت راه رفته ؟
فعلا همينا
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
حال شما؟
1- اسم کاربریتون چه معنایی داره؟
2- توی انجمن حق نداریم تاپیک سیاسی بزنیم در مورد اخبار هم همین طوره ؟ با تاتپیک سیاسی برخورد می شه؟
3- به کدوم انجمنها سر می زنی؟
4- یک زمانی قرار بود پستهای انجمن اخبار جز تعداد پستها حساب نشه ؟ نظرت چیه ؟
مرسی برای وقتی که میذاری