يك سوال:نقل قول:
6 ترم رو تامم كرديد
1 سال هم اضافه گرفتيد معافيت تحصيلي؟
بعد اين معافيت تحصيلي اضافه رو چطور گرفتيد؟
محض دانستن پرسيدم چون رفيقم هم همچين سوالي رو داشت. كه چطور سنوات اضافه ميشه
Printable View
يك سوال:نقل قول:
6 ترم رو تامم كرديد
1 سال هم اضافه گرفتيد معافيت تحصيلي؟
بعد اين معافيت تحصيلي اضافه رو چطور گرفتيد؟
محض دانستن پرسيدم چون رفيقم هم همچين سوالي رو داشت. كه چطور سنوات اضافه ميشه
سلام ...
من یه مدتی متوجه یه نکته ای شدم ...
من آز فیزیک 2 رو هنوز که دو سال رو گذروندم نگرفتم !!! میخواستم ببینم راهی هست که آز فیزیک 2 رو با آز مدار 1 با هم بگیرم ( آز فیزیک 2 پیشنیاز آز مدار 1 هستش ) !!!
یعنی اگه برم به مدیر گروه اصرار کنم قبول میکنه ؟ اگه کسی قبلا این کار رو کرده راهنماییم کنه . مرسی
بله 3 سال رو تموم کردم.بعد نامه از دانشگاه گرفتم و رفتم نظام وظیفه ی استان که جاتون خالی یه هزار نفری تو صف بودن واسه سنوات!نقل قول:
فكر كنم به شرط تمام شدن تحصيل بهت معافيت يك ترم بدن.نقل قول:
بعد يعني شما 6 ترم تمام كرديد . رفتيد به امرو دانشجويي و گفتيد من هنوز واحد دارم و نامه بديد و اونها هم دادن؟
يا تصويب كميسون ميخاست؟
بعد نظام وظيفه مهرش كرد؟ همون موقع؟
يا اينها ميره براي بررسي تو دانشگاه و نظام وظيفه؟
سلام
بخوام دوره کارشناسی را 3 ساله تمام کنم باید چه کار کنم؟
اگر هر سال ترم تابستونه بگیرم میتونم؟
میشه برای بگید باید چی کار کنم؟
شد ان که میتونید...البته به رشتت هم بستگی داره..مهندسی ها تعداد واحدیی که باید پاس کنی بیشتره از مدیریت و سایر رشته ها است...البته مهندسی ها هم باز باهم متفاوت هست توی چارت رشتت نگاه کنی کامل برات زده....نقل قول:
سلام
بخوام دوره کارشناسی را 3 ساله تمام کنم باید چه کار کنم؟
اگر هر سال ترم تابستونه بگیرم میتونم؟
میشه برای بگید باید چی کار کنم؟
ترم اول که دست یونی هست که چند واحد و چطوری بهت میده....
از ترم 2هم خوب بخونی و معدل بالای 17 بیاری میتونی 24 تا بگیری...تابستونم 6 تا....3ساله تمومه....البته به خودت...استاد...دانشگاه بستگی داره
نقل قول:
سلام
باید پیشنیاز رو یه بار افتاده باشی تا بتونی این کار رو بکنی
البته اگه ترم آخر باشی ، بهت میدن
تصویبشون فرمالیته اس.به همه میدن.حتی تموم نکنی باز هم سنوات میدن.نظام وظیفه هم اگه نوبتت بشه 5 دقیقه بیشتر کار نداره.بررسی نمیخواد.یه نامه سریعاًواست پرینت میگرن و تمومنقل قول:
دوستان یه سوال عجیب دارم:دی
داستان اینترنت وایرلس چجوریه؟:دی
من امروز نیم ساعتی که استفاده کردم 2 گیگ دانلود کرد:دی
میخواستم بدونم مشکلی نیس؟من همیشه دانلود کنم گیر نمیدن؟:دی
آخه تو سایت اصلا نمیزارن
:دی
مدرک کاردانی (فوق دیپلم) چقدر طول میکشه که آماده بشه؟ به فرض اگر یک نفر ترم دو (یعنی بهمن) ترم آخرش باشه و 15 واحد داشته باشه,حالا اون 15 تا رو اواخر خرداد - اوایل تیر (یعنی زمان امتحانات دانشگاه آزاد) امتحان بده و مطمئن باشه که همه رو پاس کرده و دیگه واحدی نداره اونوقت چقدر طول میکشه تا مدرکش رو بدن؟