کسی نیست؟؟؟ دوستان ؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست؟؟؟ دوستان ؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
یه مشکل
بعد از انتخاب محل نصب میگه : Update Error
چه کنم
والا برادر چی بگمنقل قول:
کسی نیست؟؟؟ دوستان ؟؟؟؟
من اصلا آپدیت نکردم هنوز
ولی با این وضع میگم اگه میتونی یه بک آپ با نوکیا سوییت ازش بگیر بعد هر بلایی تونستی سرش بیار
از این بدتر که نمیشه وضع
نه نسوخته بره پی کارش :دینقل قول:
سیستم عاملش موقع نصب ناقص نصب شده الان دیگه نه بالا میاد نه میشه با خودش دوباره از اول نصب کرد. باید فلش بشه
اگر گوشی خودم بود سعی میکردم با فونیکس یا جف فلشش کنم اگر نمیتونستم میدادم بیرون با باکس برام فلش کنن. یه سر به تاپیکهای مربوط به فونیک و jaf بزنی اطلاعات بیشتری میتونی بگیری
فکر کنم باید گوشیت رو در حالت Dead با جف آپدیت کنی.نقل قول:
تاپیک JEF همین دور و اطرافه. 2 تا در بالاتر ، 2 تا در پایینتر، همین بقل مقلاست.
تازگیا من متوجه یه مشکل کوچولو با پوشه Sent تو قسمت پیامها شدم. زیرش همیشه 20 رو نشون میده فرقی هم نمیکنه چند تا sms فرستاده باشم!
یعنی فقط 20 تا پیام آخر رو نگه میداره؟ چون تعداد پیامهای داخلش هم 20 تا هست
ببخشید دوستان یکم دیر جواب دادم !
آره عزیزم خودم همشونو یه بار نصب کردم .نقل قول:
ممنون برادر
اینا همشون کار میکنن؟
تو همون تاپیک گذاشته .نقل قول:
این فرمویر آخری رو براش فارسی هم اضافه کرده. منتها فکر کنم اول لینکی که شما گذاشتین فارسی نداشته باشه.
یکی که اونجا عضوه بره به اون آقاهه بگه لینکش رو عوض کنه.
یکم بگردی چند صفحه جلوتر .
حتما بریز خیلی قشنگ و کاربردی تر میشه .نقل قول:
آره خودمم که گفتم ، واقعا قیمتو امکاناتش خوبه
نه کوک شده تا حالا نریختم
من از وقتی ریختم خیلی بیشتر با گوشیم حال میکنم.
سلامنقل قول:
بله بصورت پیشفرض 20 تا هست.وقتی در قست مسیج هستید options بزنید و بعد هم setting برید توی other و بعد تعداد اس مس های ذخیره شده در حافظه که 20 هست رو به 999 تغییر بدید.
سلام
دوستان من تازگی یک خط ایرانسل خریدم به امید استفاده از اینترنت (gprs) ولی الان هر کاری می کنم نمی تونم
متصل بشم،خط هم فعال شده،هم ثبت نام،به شماره 700 که تماس می گیرم میگه تنظیمات گوشی شما در سیستم
موجود نمی باشد به راهنمای دفتر چه مراجعه کنید(که اونم یک کد داده که هیچ کاری نمی کنه) به شماره 2225 هم
اس ام اس دادم که اون هم جوابی نداد،تنظیمات مخصوص 5800 را توی اینترنت پیدا کردم و روی گوشی اعمال کردم
باز هم جواب نداد،شما اگر که راه حل تست شده و جواب داده دارید،ممنون میشم من را هم راهنمایی کنید،کلی برای
این gprs برنامه ریزی کرده بودم :(
بای
اقا کسی تا حالا از این تبدیل یا شارژر هایی که میشه گوشی رو با باتری قلمی شارژ کرد استفاده کرده؟
میشه یک راهنمایی بکنین؟
به درد میخوره؟
به گوشی و باتریش ضرر نمیرسونه؟
لطفا یک توضیح کامل و مبسوط بدین که چیجوره چه مدلیش خوبه بگیرم؟