بچه ها به اين خيلي سبز اعتماد نكنيد
ابوذر نصري خودش به من قول داده بود كه امسال زيست 2 رو قراره با درسنامه بدن و سوالات به صورت ( كتاب درسي زير ذره بين - مفهومي - تركيبي ) باشه دقيقا مثل زيست 1
ولي همچين تغيراتي نكرده كتابشون
بچه ها به اين خيلي سبز اعتماد نكنيد
ابوذر نصري خودش به من قول داده بود كه امسال زيست 2 رو قراره با درسنامه بدن و سوالات به صورت ( كتاب درسي زير ذره بين - مفهومي - تركيبي ) باشه دقيقا مثل زيست 1
ولي همچين تغيراتي نكرده كتابشون
برای فیزیک 1 و 2 پایه چه کتابی خوبه؟
پایه ... آموزش اندیشه سازان کفایت میکنه . آخه فیزیک 1 و 2 خیلی پیچیده نیست . البته نظر من اینه .
گاج سفید هم خوبه بخش درسنامه تست هاش .
پیشنهاد کتابی که خودتون تست کرده باشیدش برای زبان تخصصی چیه؟
دوستان اینجا کسی کتاب فیزیک 2 مبتکران رو داره؟
برای من چند صفحش سفیده میخوام ببینم اگه کسی داره یه اسکنی عکسی چیزی بگیره من بتونم اونا رو بخونم
کسی داره؟
كدوم صفحش سفيده دقيقا ؟نقل قول:
بچه ها فردا شب وقت نظرسنجی زیست تموم میشه و نظرسنجی درس فیزیک شروع میشه. لیست انتشاراتی که فیزیک چاپ میکنن رو میذارم هرکس نظری داره حتما بگه که الان اعمال شه بعد از قرار گرفتن توی نظرسنجی تغییر دادن سخته:
رمزینه
گاج
مبتکران (محمودزاده)
اندیشه سازان
کانون
نشر الگو (انرژی اتمی)
نوبل
سازمان سنجش
خوشخوان
علوی
اتاق فیزیک
خیلی سبز
تخته سیاه
فار
انتشارات دریافت
سلام
برای فیزیک پیش 1 خیلی سبز به بازار مییاد یا نه اگه اومده خوبه یا نه . برای تستش یه کتاب خوب مثل اندبشه سازان معرفی کنید که به روز باشه آموزش چی بگیرم یا منتظر خیلی سبز بونم می ارزه یا نه . ترو خدا یکی جوابم رو بده :19::19:
برای فیزیک 2 دبیرستان تست چی بگیرم:19::19::19::19::19:
تقریبا 5-6 صفحش سفیدهنقل قول:
یعنی کلا چاپ نشده
پشتش چاپ شده اون طرفش سفید سفیده
شما دارید این کتابو؟
میتونید برام اسکن یا عکس بگیرید؟
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
نقل قول:
انتشارات فاطمی هم اضافه کن
من پارسال کتابشو داشتم (فیزیک 1)خوب بود ولی امسال این فیزیک2 مبتکران رو گرفتم به نظرم بهتره
من نپرسيدم كه چند صفحه چاپ نشده .نقل قول:
تقریبا 5-6 صفحش سفیده
یعنی کلا چاپ نشده
پشتش چاپ شده اون طرفش سفید سفیده
شما دارید این کتابو؟
میتونید برام اسکن یا عکس بگیرید؟
منظورم اين بود كه كدوم صفحه ها چاپ نشدن ؟ ( شماره صفحه ها رو بگين )