................
Printable View
................
سلام
امروز رفتم برای ماشین یه سری لوازم خریدم که فکر کنم شما هم ببینید خوبه و نظرتون هم بدید بد نیست
اول یه فیلتر روغن که یارو گفت که خارجیش هست 20هزار وایرانیش 5 هزار که ایرانیش رو گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه مگنت گرفتم که اصلیش رو میگفت 70 هزار و تایوانیش رو میگفت 30 هزار که تایوانیش رو گرفتم
یه ترموستات 74 درجه که 10 هزار الیته فکر کنم ماله خود ماشین یخورده بزرگتر از این باشه.ولی بهش گفتم برای بیوک بده و همین رو داد.
و اما اصل ماجرا شمع اصلی ACDELCO که فقط همین یک دست رو تو مغازه داشت و میگفت که زمان شاه خودش از کویت آورده و اصل آمریکاییه و روش نوشته ساخت شیطان بزرگ از جعبه اش معلومه که اصلیه.اینا هم دونه ای 5هزار که شد 40 هزار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه نظرتون رو هم درباره اینا بدید.من اینا رو از بهمن شورلت تو تهران گرفتم
خرید خوبی کردید فقط اون مگنت تا جایی که من میدونم چینی هست ولی درجه 1 (فکر کنم کلا یونیپوینت ها همه چینی هستند) و من 1.5 سال پیش 8 هزار تومان خریدم .ولی کیفیت خیلی خوبی داره و من به تازگی رو ماشین بستم و عالی کار میکنه.کلا بهمن اکثر جنسهای فنی رو از قدیم داره و اکثرا اصلی هستن.برای خرید تزیینات خیلی خوب نیست و کمی گرونتر میده.
بهمن شورلت رو منم ازش خرید کردم آم خوبی به نظر میاد.
فیلتر روغن رو مکانیک من میگه ایرانی نگیر محفظه هاش با اصلی فرق داره.
مگنت هم همیشه 1 عدد زاپاس داخل ماشین داشته باشید که اگر خدا نکرده سوخت زاپاس داشته باشید.
اون شمع ها هم واقعآ پیداست زیر خاکیه.
نقل قول:با توضيحاتي كه دادين، مشخصه كه سالهاست به موتور رسيدگي درست نشده، و بطور كلي از حالت استاندارد خارج شده.من فكر ميكنم بهترين كار ، تعمير كامل موتور باشه، چون الان هركاري بكنيد، تنها جنبيه و اصل داستان كه خود موتور هست، مشكل داره.
ببخشید دوستان من تابستون که موتور رو جمع کردم در قسمت سرویس دلکو فقط وکیوم رو عوض کردم + لنگرک ها خورده شده بود که دادم جوش آرگون دادن! بعدش مته نمیخورد دادم تراش کاری اسپارک کرد!!! جنس خشکه هست حالا حالا خورده نمیشه! بدون بوش پلاستیکی فیکس شد! ( کاری نداریم)
میخواستم بدونم این مگنت رو چه جوری میشه فهمید که مشکل داره؟!
آیا نیاز هست عوض کنم؟!
تعویضش ضروری نیست ولی بد نیست یکی یدکی همراه داشته باشید .من یکی داشتم (از همینا که بالا عکسش هست و در سرویس دلکو بستم رو دلکو و قبلی رو یدکی برداشتم .البته من چکش برق و درب دلکو هم 2 سال پیش نو خریده بودم که همه ی نوها رو بستم رو دلکو و قبلی ها هم تمیز کردم و یدکی برداشتم.البته خیلی وقتها هم فیوز دلکو میسوزه و قیمتی هم نداره و اون هم یدکیش لازمه.ولی در کل اگه یه دلکو کامل دست دوم سالم داشته باشید خیلی به صرفه تره (حدود 50 تا 80 میشه خرید).
امروز یکسری لوازم یدکی برای ماشین خریدم و یک گاورنر هم خریدم 10 تومان.البته قیمت نو اون 75000 تومان شده .
یک استارت کامل گرفتم و 2 تا پمپ هیدرولیک (برای 2 تا یکی کردن البته جفتش هم میشه ردیف کرد) .ضمنا 2 تا پمپ بنزین هم برای یدکی گرفتم.(اینها هم جمعا 85000 تومان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من به تازگی عضو انجمن شدم، قبلا یه نوا 56 داشتم که زیاد سرحال نبود ولی بازم لذت میبردم ازش! الان یه مدته قصد خرید نوا مدل بالا و تمیز دارم اما قیمتها عجیب غریب شده یکی میگه 17 یکی میگه 27! خلاصه یه 71 پیدا کردم که خودش میگه 4 تومن ولی خوب کار داره، بدنه صافکاری و ریکلاژ میخواد، تودوزی و داشبرد و رودری باید تعویض بشه، فنی هم فعلا صاحبش نبود که ببینم در چه حاله. نظر دوستان چیه؟ بخرم همچین چیزی رو؟ ته تهش چند بخرم خوبه؟ خودم هم تجربه بازسازی دارم و کم و بیش دست به آچارم ولی زمان آزاد زیاد ندارم... ممنون میشم راهنمایی کنید
خودروهاي مدل 1973
مركوري مونتري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماستنگ مك وان
فورد تورينو
فورد گالاكسي كوپه
فورد تاندربرد
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باعث خوشحاليست كه به جمع ما پيوستيد.
در مورد وضعيت قيمتها حق با شماست، البته من فكر ميكنم هنوز بشه خودروهاي نسبتا خوبي با قيمت معقولانه تر پيدا كرد، ولي بايد وقت گذاشت و بيشتر جستجو كرد.
در باره اين نوا 71 ، بهترين كار اينه كه از اون عكس بگيريد و اينجا بگذاريد، تا همه با هم در مورد اون بتونيم بهتر نظر بديم.
وضعيت فني اون هم خيلي مهمه و اينكه كلا چقدر كار داره.
تصميم گيري به اين صورت دقيق نيست و اينكه شما از اون ماشين چه برداشتي كرديد، تا برداشتهاي هركدام از ما ميتونه خيلي متفاوت باشه.
در هر صورت اگر از بخشهاي مختلف اون، تصاوير واضح و كاملي بگيريد، بخصوص قسمتهاي مختلفي كه مشكل داره، ميشه نظر دقيقتري داد
جناب محمد، دلكو رو دقيقا چند خريديد؟ كاملا سالم بود و كار ميداد؟
من چند قطعه يدكي ( مگنت، خازن دلكو و شش پر و بوبين) رو تهيه كردم اما فكر ميكنم داشتن يه كوئل سالم و آماده نصب بهتر باشه.
البته قيمت اون رو هنوز نگرفتم، شايد من هم يكي بگيرم
با تشکر از شما دوست عزیز بنده کیان هستم و خوشحالم که وارد جمع شما شدم، راستش من موفق نشدم صاحب ماشین رو ببینم و فعلا فقط عکسهای خارج ماشین رو دارم، آمار که گرفتم گویا موتر تعمیر کامل یا حتی تعویض باید بشه و دیف هم زوزه داره و در کل تنها نکته مثبت این ماشین مدلش هست! اینم عکسا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]