ممنون. ولی این لینک واسه استان تهرانه آخه
Printable View
ممنون. ولی این لینک واسه استان تهرانه آخه
فکر نکنم adsl مخابرات چیزی باشه . هم از نظر سرعت و هم محدودیت ها :11:
هیچ تفاوتی نداره دوست عزیز همون هست کاملا در تمام ایران
باید منتظر بود و با این قیمت ها سقوط قیمت نت رو دید
داداش این پهنای باند که تو اون لینک نوشته فقط به شرکت های مخابرات استانی و شرکت هایی که مجوز PAP دارن (همون ISP ih) فروخته میشن و ربطی به کاربرا ندارهنقل قول:
البته قیمت ها ی اینترنت مخابرات که تو بقیه ی استانها ارائه میشه حول و هوش همین مقداره ولی این لینک مال فروش اینترنت به کاربرای نهایی یعنی ماها نیست..
آره الان باقیش رو خوندم :41::41::41::41::41:نقل قول:
تهرانی ها با همین قیمت ها نت می خرن ما چرا گرون می خریم کی مودونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام
مخابرات اروميه تا 1مگ Adsl ميده.فقط يه كپي از كارت دانشجويي مي خواد. مخابرات سرعت دانلودش كاملا دقيق و خشكه! يعني 1مگ سرعت دانلودش 128k هست.(128=1024/8) براي دانلود بد نيست خوبه اما سرعت بارگذاري صفحاتش جالب نيست. مثلا پينگ سايت گوگل برابره 300-350 ميلي ثانيه س. اما قيمتهاش بسيار مناسبه. من خودم 256 سه ماهه با 12 گيگ حجم 42200 تومن پول دادم.همين اكانتو اگه مي خواستم از ماكس نت بگيرم فكر كنم حدود 60 تومن برام آب ميخورد. كلا همچين آش دهنسوزي نيست اما قيمتهاش واقعا خوبه. 128 يك ماهه با 3گيگ حجم ميشه 10200 تومن. يعني محدوده قيمتها در همون حدودي هست كه تو سايت مخابرات زده البته با كمي افزايش.
http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd
ماکس نت اصلا سرعت 256 نداره. حداقل سرعتش 512 هست که رو کمترین سرویس (128 محدود) ارائه میده!نقل قول:
اگه دنبال سرعت هستید برید سراغ صبا نت من 128 دارم از صبا نت
ولی چون پورتها باز هستن سرعت دانلود من 240 کیلو بایت / ثانیه است
در ضمن به سه ماهه 128 با 5 گیگ ترافیک 27 تومن دادم
واقعا عالیه.تست سرعتم رو هم تو پست های بالایی گذاشتم میتونید ببینید:10:
نقل قول:
پس اين تعرفه قيمتي كه تو سايت زدن قضيه ش چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه مخابرات از کی سرویس میده:20: